Şimdi Ara

erciyes tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mf3 de 3k sıralamam var. kayseri de yaşadığımdan dolayı erciyes tıp istiyorum ama çevremdeki bazı kişiler 3 bininci olmuşsun neden erciyese gideceksin diyorlar. tıp zaten kolay olmayan bir bölüm hiç olmazsa ailemin yanında olup az da olsa rahat ederim diye düşünüyorum. sizce erciyesle sıralaması daha yüksek tıplar arasında eğitim yönünden çok fazla fark var mı?

• Kayseri'nin eğitimi fena değil. Hatta kaliteli zorluktadır diye biliyorum. Yakın bir tanıdığım oradan mezun oldu. Fakat gideceksen Ege, Akdeniz gibi yerlere git derim. Madem ailenin yanıda okumayacaksın, dışarıda okuduğuna değecek bir yerde oku. Yine de şunu söyleyeyim; tıp ailenin yanında okunmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Kayseri'nin eğitimi fena değil. Hatta kaliteli zorluktadır diye biliyorum. Yakın bir tanıdığım oradan mezun oldu. Fakat gideceksen Ege, Akdeniz gibi yerlere git derim. Madem ailenin yanıda okumayacaksın, dışarıda okuduğuna değecek bir yerde oku. Yine de şunu söyleyeyim; tıp ailenin yanında okunmalı.

yorumun için teşekkür ederim. ama sanırım yanlış anlamışsın ben kayseride ailemin yanında kalmak istiyorum fakat çevremdeki bazı arkadaşlarım ve hocalarım şehir dışına çıkmalısın diyor.
  • Dışarda okumak hem maddi açıdan sıkıntı hem de ilerki senelerde vakit kaybı, moral bozukluğu oluşturuyor. Ben Akdeniz'i yaklaşık 100 kişiyle kaçırmıştım. Şimdi Konya'da tek başıma evde kalıyorum. Yemek, çamaşır, bulaşık, temizlik vb. şeyler tamamen vakit kaybı. Ev, yurt başlı başına maddi kayıp. O parayla başka konularda kendini geliştirirsin. Örneğin ben daha bu yaz 3 tane kira parama denk gelen enstrümanımı alabildim. Ben "Evde üniversite mi okunur!" diyerek iyi ki de kaçırmışım Akdeniz'i demiştim. Şimdi acısını çekiyorum. Sen bir de evde kalmak istiyorsan başkasını dinleme derim. Ege, Akdeniz harika yerler bana göre ama ben olsam memleketimde kalırdım.

• quote:

Dışarda okumak hem maddi açıdan sıkıntı hem de ilerki senelerde vakit kaybı, moral bozukluğu oluşturuyor. Ben Akdeniz'i yaklaşık 100 kişiyle kaçırmıştım. Şimdi Konya'da tek başıma evde kalıyorum. Yemek, çamaşır, bulaşık, temizlik vb. şeyler tamamen vakit kaybı. Ev, yurt başlı başına maddi kayıp. O parayla başka konularda kendini geliştirirsin. Örneğin ben daha bu yaz 3 tane kira parama denk gelen enstrümanımı alabildim. Ben "Evde üniversite mi okunur!" diyerek iyi ki de kaçırmışım Akdeniz'i demiştim. Şimdi acısını çekiyorum. Sen bir de evde kalmak istiyorsan başkasını dinleme derim. Ege, Akdeniz harika yerler bana göre ama ben olsam memleketimde kalırdım.

teşekkürler

• günccel
  • Bende kayseriilyim her ne kadar besyo okumuş olsamda kendi evinde okumak gibisi yok dostum.Bu sene mezun oldum ve kardeşime tercih yapacaz.Hep şehir dışı istiyor bende artık git gör diyorum..Ama okulundan çıkar evine gidersin yemeğin hazır yatağın hazır olur.Arkadaş ortamın hazır dostların yanında olur .Sana Kayseride okuma diyen arkadaşların acaba şehir dışında okuyup ev süpürüp bulaşık yıkarlar mı ? :)) Karar senin hakkında hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: geveze.

Bende kayseriilyim her ne kadar besyo okumuş olsamda kendi evinde okumak gibisi yok dostum.Bu sene mezun oldum ve kardeşime tercih yapacaz.Hep şehir dışı istiyor bende artık git gör diyorum..Ama okulundan çıkar evine gidersin yemeğin hazır yatağın hazır olur.Arkadaş ortamın hazır dostların yanında olur .Sana Kayseride okuma diyen arkadaşların acaba şehir dışında okuyup ev süpürüp bulaşık yıkarlar mı ? :)) Karar senin hakkında hayırlısı olsun

sağol. ben de senin gibi düşünüyorum büyük ihtimalle kayseride kalacağım.
  • peki tus başarısında üniversitelerin çok etkisi var mı yoksa iş büyük oranda kişi de mi bitiyor? tıp okuyanlar varsa lütfen cevaplasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmntr -- 24 Temmuz 2012; 23:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trmntr

peki tus başarısında üniversitelerin çok etkisi var mı yoksa iş büyük oranda kişi de mi bitiyor? tıp okuyanlar varsa lütfen cevaplasın.

TUS başarısında okul etkeni eğitiminin kalitesi değil son sene yaptığın internlüğün ne derece kolay geçeceğidir. Eğitimin etkisi varsa en fazla %15 filandır. Kimse sorsan aynı şeyi söyler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trmntr

peki tus başarısında üniversitelerin çok etkisi var mı yoksa iş büyük oranda kişi de mi bitiyor? tıp okuyanlar varsa lütfen cevaplasın.

TUS başarısında okul etkeni eğitiminin kalitesi değil son sene yaptığın internlüğün ne derece kolay geçeceğidir. Eğitimin etkisi varsa en fazla %15 filandır. Kimse sorsan aynı şeyi söyler.

belki biraz fazla oldu ama kusura bakma bir soru daha sormak istiyorum. tanıdığım ordan mezun demişsin. erciyesteki son seneyle ilgili bilgin var mı? yani tusa çalıştırıyorlar mı? acaba tanıdığın bunlardan bahsetti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmntr -- 25 Temmuz 2012; 0:18:23 >
  • öyle bi dünya yok tus başarısında 37. sırada ERÜ... çünkü 6. sınıf boyunca ortalama 3 günde 1 nöbet var... Eğer tus düşünüyorsan cerrahpaşaya git...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.