Şimdi Ara

ERASMUS BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR MERHABA BEN BU SENE 2. SINIFIM VE 3.SINIFTA ERASMUS YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.SİZCE HANGİLERİNİ TERCİH ETMELİYİM VE ERASMUS HAKKINDA BİLGİSİ VE FİKRİ OLANLAR VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ , ARALARINDA Kİ BİR YERE GİDEN FALAN VARSA BANA BİLGİ VEREBİLİR Mİ ? BİLEN BİRİSİ NEREYE NİÇİN GİTMEM GEREKTİĞİ HAKKINDA BİLGİ VERİRSE DE ÇOK MEMNUN OLURUM , TEŞEKKÜRLER.ERASMUS BİLGİ



  • Üniversiteler hakkında bir bilgim yok ama Fransa ve İspanya'daki üniversiteler Fransızca ve İspanyolca dil şartı isteyebilirler. Üniversitelerin kendi web sayfalarından dil şartı isteyip istemediğine bakabilirsin. Ayrıca genel olarak bütün üniversiteler İngilizce dil şartı koyuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl polonyayı kazanmıştım ve kişisel bazı nedenlerden dolayı gitmemiştim.Bu sene tekrar girdim bu sefer tutarsa gidicem umarım.Bende çevremden duyduğum araştırdığım kadarıyla bilgi vereyim.

    Fransa ve İspanya'ya gitmeni tavsiye etmem.Neden etmem verecekleri hibeler ve aylık +200 euro ailenden gelse bile o ülkelerde gezip tozman ülke dışına seyahat etmen zor olacaktır.Ha ailenin durumu iyiyse gidilir niye gidilmesin.

    Çek Cumhuriyetine giden kişiler ise ders geçme konusunda hocaların zorladığını söyler genelde ama ingilizceniz ders geçme konusunda sıkıntı yaratmayacak kadar iyiyse gidilebilir.

    Polonya ise ülkemizde en popüler olanı çünkü genelde erasmus öğrencilerini zorlamadıkları söylenir.Hocaların birer proje ödevi verdiği projeyi teslim edince geçirdiği rivayetleri ortada dolaşmaktadır.Ve ülkede ki yaşam faaliyetleri için gerekli olan para ülkemizdekiyle hemen hemen aynıdır.

    Benim tavsiyem Almanya,Fransa,İspanya gibi euro bölgesinden uzak durmanız




  • Beyler başvurular geçmiş sanırım ben başvuru yapmadım napıcam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.