Şimdi Ara

Sınavsız İkinci Üniversite Hakkında Bİlgisi Olan?(AUZEF)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınavsız ikinci üniversite kapsamında AUZEF'te öğrenim görmeyi tercih etmeyi düşünüyorum.

Lakin internette altyapı ve materyel desteği konusunda bazı okuyanların şikayetleri olduğunu okudum. sistem, materyal, sınavlar, vs. nasıl, bilginiz var mı?(sorum bölüm hakkında değil)

Materyaller diğer üniversitelerle kıyaslayınca eksik kaliyor lakin yeterli düzeyde materyal var.

Sınavlar diğer üniversiteler ile kıyaslandığında nispeten zordur. Hatta en zoru bile denebilir. Arada çıkmış soru sordukları da oluyor, haklarını yemeyelim.

AUZEF sitesi bayağı sorunlu aslında. Şifre sorunu yaşamıştım mesela. Mecbur AUZEF Maslak ofisine gittim ve şifre sorununu çözdüm. Eğer İstanbulda kalmasaydım bunu yapamazdım.

Başka soruların varsa yazabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 31 Temmuz 2025; 1:23:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bir ihale açıp 250 300 bin insanı kaldıracak bir otmasyon sistemi almıyorlar , öğrenci bir kere madur olmadan o öğrenci işlerinden çıkamıyor.

40 bin kere dilekçe yazdım ben yoruldum bıraktım. bu otomasyon sistemi ile olmaz her gelen öğrenciden mesela 250 lira alınca dört başı mamur 300 bin olmazda gelecek 5-6 yılı kotarır 600 bin kişilik bir otomasyon kurulabilir.

çıkmış soru oluyor evet ama kitapta olmayan konudan attilanın hangi oğlu karadenizi yönetmeye gitmiş konusu kitapta yok. kitabı alıp özellikle öğrenci işlerine gittim bana gösterin attila nın hangi oğlu karadenize yönetmeye gitmiş bulun dedim.

adam aramak istemedi. kitapta yoksa sormamız yanlış olur dedi. buarada tarihte böyle bir durum yok. karadenize giden kimse yok.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.