Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.777
Cevap
200
Favori
533.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Giriş
    Yazıcınız hayırlı olsun, düzenli kullanımda kolay kolay sorun yaşamazsınız.
    https://www.youtube.com/watch?v=8KLtJ3Ndwrw

(Paylaşım için Chemsul arkadaşımıza teşekkürler.)
    https://www.vatanbilgisayar.com/epson-l6160-ecotank-fotokopi-tarayici-wifi-murekkep-tankli-yazici-c13cg21402-.html

Epson L6190 yazıcı 2094 TL.
    https://www.amazon.com.tr/Epson-EcoTank-L6190-Mürekkep-Püskürtmeli/dp/B076TJW33C/ref=sr_1_4?s=office-products&ie=UTF8&qid=1551121071&sr=1-4&keywords=epson+yaz%C4%B1c%C4%B1

Epson L7160 yazıcı 2592 TL.
    www.hepsiburada.com
    Epson Ecotank L7160 Tarayıcı + Fotokopi + Yazıcı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/epson-ecotank-l7160-tarayici-fotokopi-yazici-p-HBV00000GXLVS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 25 Şubat 2019; 22:2:32 >

• Epson l3151 aldım okulda sınıfta kullanmak için ama wifi kurulumu sürekli hata veriyor yazıcı bulunamadı diyor ne yapmam lazım ? Yardım edebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

..::Act like summer ,walk like rain::..
  • ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt
    Bu hafta ben de M105 de aynı sorunu yaşadım. Kurulumda yazıcıyı bulamamıştı ama programı kapatıp yazıcıyı yeniden başlattığımda yazıcının kurulduğunu farkettim.

Eğer modeminizde WPS tuşu varsa onunla da kurulum yapabilirsiniz.

Kurulum sırasında kablosuz bağlantıda ilerlerken manuel olarak kuruluma devam edilen bir seçenek vardı onu da deneyerek kurabilirsiniz.

Ayrıca şurada bir arkadaş faklı çözüm yolları da önermiş:https://forum.donanimhaber.com/epson-l3050-yazici-wifi-baglanti-sorunu-cozumu--133736286
  • İyi Günler, evde kullanacağım, eşimin uğraşı gereğince yüksek kaliteli renkli etiket basabileceği, iki kızım okula götürecekleri dokümanlarını basabilecekleri (uzun vadede A3 boyutlarında da çıktı gerekebilir fiyat farkına göre değerlendirmeyi düşünüyorum.), ortada kablo geçmesini engellemek için wireless özellikli, bir yazıcı arıyorum. tanklı olması nedeniyle epson tercihimdir. Ayrıca yazıcı alıp hiç kullanmadığı için satan çok kişi var. Bu sebeple ikinci el satan sitelerden almayı düşünüyorum. Hangi modeli tavsiye ederseniz, ve ikinci el alırken neye dikkat etmem gerekmektedir? Peşinen teşekkürler.

Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • Hedefim 6160 almaktı 1500 TL li fiyatlara denk getirmeyi hedefliyordum m105 i 460 TL ye aldım
    6160 bekleyenlere hayırlı olsun
    Ek bilgi ziraat karttan taksit kampanyasıyla 12 taksit olabilir belki şansınızı deneyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsozen

İyi Günler, evde kullanacağım, eşimin uğraşı gereğince yüksek kaliteli renkli etiket basabileceği, iki kızım okula götürecekleri dokümanlarını basabilecekleri (uzun vadede A3 boyutlarında da çıktı gerekebilir fiyat farkına göre değerlendirmeyi düşünüyorum.), ortada kablo geçmesini engellemek için wireless özellikli, bir yazıcı arıyorum. tanklı olması nedeniyle epson tercihimdir. Ayrıca yazıcı alıp hiç kullanmadığı için satan çok kişi var. Bu sebeple ikinci el satan sitelerden almayı düşünüyorum. Hangi modeli tavsiye ederseniz, ve ikinci el alırken neye dikkat etmem gerekmektedir? Peşinen teşekkürler.
    Epson L3151 gibi standart bir model işinizi görür, Eğer A3 baskı şart değilse. A3 baskı olsun diyorsanız, L7160 almak en mantıklısı olur. Ancak bu 2 model de yeni olduğu için 2. el piyasasında bulacağınızı sanmıyorum. Belki eski modelleri bulabilirsiniz ama ben elektronikte, özellikle de tanklı yazıcılarda 2. el önermem. Yazıcının kaç baskı yaptığını bilmek isterim ki yazılımla sıfırlamış olabilirler bundan emin olamam. Ayrıca bu yazıcılarda düzenli kullanım çok önemlidir, düzenli kullanılmayan bir yazıcıda yazıcı kafasında problem çıkması ihtimali de yüksektir. Yine de 2. el bir yazıcı alacaksanız yazıcı yazılımından, kaç çıktı alındığına bakmanızı, püskürtme denetimi desenini yazdırıp kontrol etmenizi ve farklı renklerde resim-foto içeren çıktılar alıp kontrol etmenizi öneririm.

• murat3807 M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
  • Epson L850'de sarı renk baskı alamıyorum. Diğer renklerde sorun yok. Ancak sarı renk sıfıra yakın baskı dolu olmasına rağmen. Mürekkepler orijinal. Fakat uzun süre kullanılmadı yazıcı. Ne yapmamı önerirsiniz?
    Toplamda 20 kere, 10 kere de tıpalar açık şekilde temizleme ve yazdırma yaptım ancak sarı renkten çıktı alamadım. Sanırım nozzle temizleme sıvısı ile işlem uygulamak gerekecek.
    Cevaplarınız için teşekkürler. Yakın bir zamanda Nozzle Man ile müdahele edeceğim.
  • Dostlar , Ben ev kullanicisiyim arada resim basmak ara sıra çıktı almak fotokopi işleri felan. İki ürün arasında kararsız kaldim. Hangisi daha iyi resim ve fotokopi, çıktı konusunda L3060 mı yoksa hp415 mi kaliteli ?

Printerlardan canı çok yanmış biri olarak tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar.Fotograf çıkartmak için kullanmıyacağım, bir ev kullanısıncan fazla şirket kullacısından daha az çıktı alabileceğim, sıkıntıya sokmayan şöyle doğru kullanım ve doğru mükerrep ile en az 5 yıl kullanmak istediğim bir printer olsun diye yaklaşık 2 aydır araştırıyorum ve artık işin içinden çıkamaz bir hale geldim :) yardımcı olabilirseniz sevinirim
    3060,3050,3070 den biri mi veya l382 mi

başka önelirizde olabilir. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler...
  • Ev kullanıcıları için kendi görüşüm damlacık boyutu en geniş ürünü alın.. damlacık boyutu ufak olanlar 1 hafta 2 hafta çıktı alınmadığında kuruma, tıkanma yapıp bozulma riski daha fazla diye düşünüyorum..

Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbani_35

Merhabalar,
    Printerlardan canı çok yanmış biri olarak tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar.Fotograf çıkartmak için kullanmıyacağım, bir ev kullanısıncan fazla şirket kullacısından daha az çıktı alabileceğim, sıkıntıya sokmayan şöyle doğru kullanım ve doğru mükerrep ile en az 5 yıl kullanmak istediğim bir printer olsun diye yaklaşık 2 aydır araştırıyorum ve artık işin içinden çıkamaz bir hale geldim :) yardımcı olabilirseniz sevinirim
    3060,3050,3070 den biri mi veya l382 mi

başka önelirizde olabilir. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler...
    Eğer mürekkepli yazıcı alacaksanız, öncelikle düzenli kullanmanız gerektiğini bilmelisiniz. Hatta ne kadar sık kullanırsanız o kadar iyi. Yani arada bir yazdıranlar, yazıcıyı aktif bir şekilde kullanmayacak olanlar tanklı yazıcı almasınlar, sorun yaşama ihtimalleri daha fazladır. Yazdığınız modelllerden L382, yazıcı+tarayıcı+fotokopi+USB bağlantı özelliklerine sahipken, bunlara ilave olarak L3050 de wi-fi, L3060 da wi-fi direct, L3070 de ise ufak bir ekran var. Kafa hepsinde de aynı olduğu için çıktı kalitesi bakımından bir fark yoktur. Ayrıca bu modellerde çoklu fotokopi için sayı tuşları da yoktur.

Yazıcı biraz daha hızlı olsun, biraz daha kaliteli olsun diyenler L6160 ve L6190 modellerine bakabilirler ancak fiyat yükselecektir.

Sadece siyah-beyaz olsun hızlı olsun diyenler M3140, M3170, M3180 modellerinin piyasaya çıkmasını beklesinler.

Not: L3xx serisinde yazılımla ped reset yapılabilirken; L6160, L6190, M3140, M3170, M3180 modellerinin atık ünitesinde çip vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Ev kullanıcıları için kendi görüşüm damlacık boyutu en geniş ürünü alın.. damlacık boyutu ufak olanlar 1 hafta 2 hafta çıktı alınmadığında kuruma, tıkanma yapıp bozulma riski daha fazla diye düşünüyorum..
    Doğru, bendeki yazıcıların hepsi 3 pl damlacık boyutunu destekliyor. 4 farklı model Epson yazıcıda toplamda yaklaşık 450000 çıktı almış olmama ve muadil mürekkep kullanmama rağmen yazıcılar çalışmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 1 Mart 2019; 17:4:54 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.