Şimdi Ara

Kablolu yazıcıyı - Wifi Yazıcıya Çevirmek ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
3
Favori
23.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam.yazıcı kablosuna iki tarafı dişi USB-Wireless kart taktım yazıcı kablosuz olmadı. acaba kablosuz yapmanın başka bir yolu varmıdır?

aynı şekilde android tablete bağlanabilirmi? tablet samsung galaxy note 10.0 yazıcıda samsung scx-4100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garip44 -- 11 Şubat 2014; 16:52:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kablolu Yazıcınızı Kablosuz Yapma

Kablolu yazıcınızı kablosuz hale getirmek, yazıcınızın kablosuz ağınıza bağlanarak kablosuz baskı yapmasını sağlar. Bu, yazıcınızı farklı odalardan veya hatta cihazlarınız hareket halindeyken kullanabilmenize olanak tanır.

Kablolu yazıcınızı kablosuz yapmak için iki ana yöntem vardır:

1. Kablolu Yazıcıyı Kablosuz Yapma Aparatı Kullanma:

• Bir kablolu yazıcıyı kablosuz yapma aparatı, yazıcınıza bağlanan ve kablosuz bağlantı sağlayan küçük bir cihazdır.
    • Bu cihazlar genellikle yazıcı üreticisinden veya üçüncü taraf satıcılardan satın alınabilir.
    • Aparatı kurmak genellikle basittir ve ek yazılım gerektirmez.

2. Yazıcıyı Kablosuz Yapma:

• Bazı kablolu yazıcılar, dahili bir kablosuz adaptörle birlikte gelir ve bu da onları doğrudan kablosuz ağınıza bağlamanıza olanak tanır.
    • Bu yazıcılar için kablolu bağlantıyı kapatmanız ve kablosuz bağlantı kurmak için yazıcının ayarlarını yapmanız gerekir.
    • Yazıcınızın kablosuz yeteneklerini kontrol etmek için üretici kılavuzuna bakmalısınız.

İşletim Sistemine Göre Yönergeler:

• Windows: Kontrol Paneline gidin > Aygıtlar ve Yazıcılar > Yazıcı ekle > Ağa bağlı bir yazıcı ekleyin.
    • Mac: Sistem Tercihleri > Yazıcılar ve Tarayıcılar > Artı (+) düğmesine tıklayın > Yazıcıyı Listeye Ekleyin.

İpuçları:

• Her iki yöntemde de yazıcının ve ağınızın aynı kablosuz ağa bağlı olduğundan emin olun.
    • Kablolu yazıcıyı kablosuz yapma aparatı kullanıyorsanız, cihazın üzerindeki talimatları dikkatlice izleyin.
    • Yazıcınızın en son sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun.

Kablolu yazıcınızı kablosuz yapmak, baskı deneyiminizi kolaylaştırabilir ve verimliliği artırabilir. Yukarıdaki yöntemleri izleyerek yazıcınızı kablosuz ağınıza kolayca bağlayabilir ve kablosuz baskının rahatlığının keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • garip44 G kullanıcısına yanıt
    Yazıcıyı o şekilde kablosuza çeviremezsiniz. şöyle bir şeyle ancak usb kablosuz uzatma sağlayabilirsiniz
    www.bimel.com.tr
    bimel :: Ürünler :: Arama - 'da-70130-3'
    http://www.bimel.com.tr/urun/da-70130-3
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip44

Selam.yazıcı kablosuna iki tarafı dişi USB-Wireless kart taktım yazıcı kablosuz olmadı. acaba kablosuz yapmanın başka bir yolu varmıdır?

aynı şekilde android tablete bağlanabilirmi? tablet samsung galaxy note 10.0 yazıcıda samsung scx-4100

eger modeminizde usb girisi varsa ufak bir kac ayar ile yapabilirsiniz.
    kendi airties modemimde yazıcıları kablosuz olarak kullanabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Orijinalden alıntı: garip44

Selam.yazıcı kablosuna iki tarafı dişi USB-Wireless kart taktım yazıcı kablosuz olmadı. acaba kablosuz yapmanın başka bir yolu varmıdır?

eger modeminizde usb girisi varsa ufak bir kac ayar ile yapabilirsiniz.
    kendi airties modemimde yazıcıları kablosuz olarak kullanabiliyorum.

Modemim tplink 8901 ve airtires rt205 bunlarda dediginiz ayar varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• airties ayarlarına buradan bakabilirsiniz
    http://www.airties.com/_supportdocs/2/117/2_117_20130104090057.pdf
  • Teşekkürler
    meco
  • Şu tip bir ürün lazım aslında ama fiyat yüksek. Aynı işi yapacak Çin malları var mıdır acaba?
    m.istanbulbilisim.com.tr
    TP-Link TL-WPS510U Kablosuz 1 port Print Server
    http://m.istanbulbilisim.com.tr/tp-link-tl-wps510u-kablosuz-1-port-print-server-fiyati,101915.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• slm , Arkdaşlar,
    Bende Xerox marka Model Phaser 3040 USB kablo ile bağlanan bir yazıcı var ben bunu kablosuz yani wireless modeme bağlayarak kullanmak istiyorum bunun için biraz araştırdım fakat çok tatmin edici cevaplar ve sorun çözümü bulamadım

USB to RJ 45 bir sema buldum fakat deneme fırsatı olmadı acaba bu tip bağlantı ile modem uzerinden yazıcıyı kullanabilirmiyim bende inca IAP-700NR wireless artı 4 adet port girişli bir modemim var amacım evde 2 adet masa ustu pc (Ceptelefonu uzerinden de yazıcya ulaşmak)var ve yazıcıyı ortak kullanmak ve kablo karmasasından biraz kurtulmak masa ın uzerinden yazıcıyı kaldırmak bunun dışında da biraz merak ettiğimden bu konuda bir yardım edecek arkadaş varsa memenun olurum yada başka bir yontem varsa onuda denemek isterim

teşekkurler.

Not : internetten bulduğum sema usb to rj 45 baglantısı sema denemedim.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.