Şimdi Ara

epson expression home xp-202

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
10.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu makine hakkında bir bilgisi olan varmı bu aleti alıcam ancak nasıl bişey olduğunu görmedim makineyi kullanan varsa bilgi verirmisiniz

• Ucuz makina sınıfındaki tek ayrı kartuşlu makinadir. Ve tek wifili cihazdir. Güzel cihazdır baskısı falan hp ve canona göre daha iyidir. Dolan kartuşuda yakında çıkacaktır. Alın derim ;)
  • DolanKartuş'ları çıkacaktır ama kısa zamanda olurmu onu bilemem. Zira 1281 ve 1291 serisinde baya beklemiştik çıkmasını ama 7021 serisi de hemen çıkmıştı. Yani tam olarak belli olmuyor DolanKartuş'ların çıkma süreci. Bazen uzunda sürebiliyor. Eğer çok çıktı almıyorsanız veya bir iki defa orjinal kartuş almak bana koymaz derseniz alabilirsiniz. Bence DolanKartuş'larının çıkmasını beklemek almak için daha iyi olur. Çok acil yazıcı ihtiyacınız varsa şu anda DolanKartuş'ları piyasada olan SX235W veya 435W modellerini tercih edebilirsiniz.
  • Çok teşekkürler epsonu aldım hayırlısı İNŞALLAH
  • Dolan kartuşları çıktı sanırım.

Ve yazıcı şu an hepsiburada.com da 109TL gibi bir fiyata satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 26 Aralık 2012; 10:24:12 >
  • Bu fiyata alınır mı peki.
    Yeniçarşım da sx435w 129TL.
    Sizce hangisi tercih edilmeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smnkz

Bu fiyata alınır mı peki.
    Yeniçarşım da sx435w 129TL.
    Sizce hangisi tercih edilmeli?

SX435 129 liraya çok iyi fiyat! XP 202'den daha özellikli makinedir. SX235'in xp serisinde karşılığı XP 302'dir, dolayısıyla SX435 bu fiyata kesinlikle tercih edilebilir. Dolan kartuşları epeydir piyasada olduğu için sorun çıkarma olasılığı daha az. Xp serisinin bir kısmının dolan kartuşları çıkmadı (16 ve 26) çıkanlarda (18) çok yeni olduğu için düzgün çalışıp çalışmadıkları hala bir muamma ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Epson 18 serisi yani T1811-T1814 serisi dolan kartuşlar 21 Aralık itibari ile stoklarımıza girmiştir. Saygılar.

Epson T1811-T1814 Dolan Kartuş

UYUMLU YAZICILAR

Epson XP 202
    Epson XP 205
    Epson XP 302
    Epson XP 305
    Epson XP 405
  • Arkadaşlar epson xp 202 yi burda yazan yorumlara da güvenerek 99 tl ye gold.com.tr den aldım pazartesi elime ulaşır sanırım.
  • Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasimgurel

Arkadaşlar epson xp 202 yi burda yazan yorumlara da güvenerek 99 tl ye gold.com.tr den aldım pazartesi elime ulaşır sanırım.

bende bu hafta almayı düşünüyorum gold dan epson yazıcıyı eline geçince düşüncelerini bizimle paylaşırmısın birde yazıcının yanında kartuş ve usb kablo geliyormu yoksa onlarıda ayrı mı sipariş veriyoruz
  • merhaba arkadaşlar dün epson sx235w satın aldım ama wi-fi ile laptop bağlantısını bir türlü yapamıyorum. cihaz mı sorunlu yoksa ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum. kutudan usb kablo da çıkmadı. wi-fi bağlantı sorununu halledemezsem gidip kablo alacağım mecbur. bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? driver cd si ile kurulumu yapıyorum, son adımda talimatları izleyerek wi-fi bağlantısını da yapıyorum. laptopta epson diye bir yerel ağ oluşuyor. ekranda, bağlantı ayarları yapılıyor gibisinden bir şey yazıyor sonra epson isimli ağ kayboluyor ve yükleme hatası veriyor. böyle bir sorunla karşılaşan ya da çözümü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karal007

quote:

Orijinalden alıntı: hasimgurel

Arkadaşlar epson xp 202 yi burda yazan yorumlara da güvenerek 99 tl ye gold.com.tr den aldım pazartesi elime ulaşır sanırım.

bende bu hafta almayı düşünüyorum gold dan epson yazıcıyı eline geçince düşüncelerini bizimle paylaşırmısın birde yazıcının yanında kartuş ve usb kablo geliyormu yoksa onlarıda ayrı mı sipariş veriyoruz

yazıcı elime bugün geçti kurup yarım saat kadar uğraştım. dolu kartuşlarıyla geliyor. onlar bitince de doldurulabilir kartuş ve mürekkep alacağım. içinden usb kablosu çıkmıyor ama başka bir yazıcının kablosuyla denedim gayet güzel çalışıyor. Ben wifi kullanacağım. A4 tam sayfa bir resmi 5-6 saniyede tarıyor. Fotokopiyi 10-15 sn de çekiyor. çok memnun kaldım. Yoğun kullanmayacak bi ev kullanıcısı için mükemmel.

• Hayırlı olsun. Sanırım gold.com.tr'de kalmamış ben de baktım bulamadım.
  • bende golddan aldım ve elime ulaştı. usb ile uğraşmadan cd nin yönlendirmesiyle bilgisayarıma kurdum fakat tarama yapamıyorum. bilgisayar tarayıcı olarak görmüyor sadece printer olarak görüyor.
  • gold da var şuan ama fiyat 119.00 TL olmuş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: karal007

gold da var şuan ama fiyat 119.00 TL olmuş :(

Alan çok olunca geri artırdılar heralde :)
  • sayın hasimgürel, wi-fi kurulumunu yaparken her hangi bir sorun yaşadınız mı? veya ekstra bir şey yaptınız mı? bende de epson sx235w modeli var ama w-fi bağlantısını yapamadım sürekli hata veriyor.
  • valla ben de şöyle sorun yaşadım. Yazdırırken algılıyor ama her yolu denedim tarayıcı başlarda 1-2 kez algıladı artık algılamıyor. tarayıcıyı kullanırken usb kablo kullanıyorum. Wifi olmasının bi anlamı kalmadı tarayıcıyı çalıştıramadıktan sonra. bütün forum sitelerini araştırdım yerli yabancı bi çare bulamadım.
  • Arkadaşlar Gold de şu an 99 TL den satışta... Bilginize... Kargo Bedava ***
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.