Şimdi Ara

epson expression home xp-202 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
1
Favori
10.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende o işaretten 2 tane var birinde boş görünüyor diğerinde dolu belki tam kuramadınız ,birde ben test sayfası çıkarmanızı önermem ,çok aşırı mürekkep harcar ,siz her renk olan az mürekkep harcayan bir sayfa çıkarın
    Tonerler zaten demo deneme amaçlı yani 2-3 kullanmaya yarıya muhtemelen inecektir.
    quote:

sarı bantları söktüm fakat mürekkep seviyesi boş görülüyor neyabilirim acaa arkadaşlar
    Yazıcının bağlantı noktasının doğru olduğuna emin ol. Denetim Masası-Yazıcı ve Fakslar-Epson Xp-202 Özellikler-BAğlantı Noktaları-USB001 Virtual printer port for U... 'u seçmen gerekir.Yine olmadıysa En sonda baklava dilimi gibi bi düğme var ona 10 saniye bas mürekkep şarj olsn.Kolay gelsin.

• Yazıcılarınınz tonerleri daha değişmediyse demodur.Yani çabuk biter. qwerty38 kardeş denetim masasından yazıcı ve faksları aç ordan yazıcını bul özelliklere (sağ tıklayark) gel. BAğlantı noktan usb001 olması ortalarda. Oda olmzsa yazıcnn sonunda baklava dilimi gbi bi düğme var ona 10 sn kadr bas bekle bitene kadar.Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan0110

quote:

bende o işaretten 2 tane var birinde boş görünüyor diğerinde dolu belki tam kuramadınız ,birde ben test sayfası çıkarmanızı önermem ,çok aşırı mürekkep harcar ,siz her renk olan az mürekkep harcayan bir sayfa çıkarın
    Tonerler zaten demo deneme amaçlı yani 2-3 kullanmaya yarıya muhtemelen inecektir.
    quote:

sarı bantları söktüm fakat mürekkep seviyesi boş görülüyor neyabilirim acaa arkadaşlar
    Yazıcının bağlantı noktasının doğru olduğuna emin ol. Denetim Masası-Yazıcı ve Fakslar-Epson Xp-202 Özellikler-BAğlantı Noktaları-USB001 Virtual printer port for U... 'u seçmen gerekir.Yine olmadıysa En sonda baklava dilimi gibi bi düğme var ona 10 saniye bas mürekkep şarj olsn.Kolay gelsin.

vallaha ben mediamarktan aldım üzerinde özellikle tam dolu kartuş diye yazıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

quote:

quote:

vallaha ben mediamarktan aldım üzerinde özellikle tam dolu kartuş diye yazıyordu

kardeşim çok saolasın sayende başardım hala wifi olmasada kablo ile yazdıabiliyorum çok yavaş çalışıyor bu mürekkep neymiş böyle tam dolu diyor 3 renk yarıda siyah toner 4de 1 kalmış gösteriyor toplam 3 sayfa siyah yazı yazdırdım buna toner dayanmaz sanırım dolum oluyormu acaba bu üründe

• orjinal kartuşlar dolmuyor muadiller var belki bende ilerde onlardan alıp epsonun l200 mürekkepleri ile doldurup kullanırım ,yanlız ilk kullanımda kafa boş olduğundan kartuş içindeki mürekkep kafaya doluyor ondan boş gösteriyordur
  • Yardımcı olabildysm ne mutlu bana :))
  • quote:

Yardımcı olabildysm ne mutlu bana :))

kardeş bende bişey sormak istiyorum yazıcıyı açıyorum kullandığım zaman sorun yok ama sabah kalktığımda yazıcı kendini kapatmış oluyor sizdede böylemi kendi kendini bir süre sonra kapatıyormu
  • Enerji tasarrufu için kapatabilir. Yazıcının yavaş çalışıyosa sağ alttaki bildirimlerden yazıcı ayarlarına girin . Orda kalite seçeneği bölümünden metin veya taslağı seçin daha hızlı çıkartır kartuştan tasarruf edersnz .
  • sizde aynı makine var sanırım sizdede kendi kendine kapanıyormu
  • Bu üründe kağıt tepsisi var mı ve ne kadar kağıt alıyor?
  • Bir daha 99TL gibi fiyatlara dusmedi meret.
  • mediamarktan 89 tl ye aldım illaki düşer
  • quote:

mediamarktan 89 tl ye aldım illaki düşer

Ne zaman aldiniz hocam? Yeni mi?
  • Benimde siyah toner hemen 5 sayfada bitti golddan 18 tleden 2 adet siyah toner aldim bakalim ne kadar gidicek dolumu cikarda kurtuluruz ins hemrn tukendi anlam veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

quote:

mediamarktan 89 tl ye aldım illaki düşer

Ne zaman aldiniz hocam? Yeni mi?

2 hafta oldu hocam

hatta sıcak fırsatlarda konu açarak haber etmiştim

http://forum.donanimhaber.com/m_70872953/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen_69 -- 9 Şubat 2013; 14:29:04 >
  • quote:

2 hafta oldu hocam

hatta sıcak fırsatlarda konu açarak haber etmiştim

http://forum.donanimhaber.com/m_70872953/tm.htm

Gormemisim ben konuyu, neyse bi dahakine artik...
  • Arkadaşlar kartuş toner dolumu yapan yerlere gittim. Dolan kartuşu önermiyoruz dediler hep. Sen bence o makineyi çöpe at. Git hp al dediler. ya da 100 lira bayılıp orjinal kartuş alacaksın dediler. Epsonlara dolum yapamıyoruz dediler. Dolan kartuş makinenin kafasını çizermişde zarar verirmişte falan dediler.

Acaba dolan kartuş bunların işlerine balta vuruyor diye mi bu serzenişleri. Dolan kartuşun herhangi bir zararı var mı?
  • Kardesim dun ben siyah kartusu golddan 18 tl aldim ne kadar gider bilemiorum ama dolum yaptirmasan bile is gorur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Kardesim dun ben siyah kartusu golddan 18 tl aldim ne kadar gider bilemiorum ama dolum yaptirmasan bile is gorur bence

Bütün halinde renkli kartuşlarda dahil buna.
  • Ben renkli cikti pek kullanmiyorum o yuzden suan dolumla ugrasmayi dusunmuyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.