Şimdi Ara

Epic games'in o kadar şeye rağmen sevilmemesi (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
0
Favori
19.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bi oyun epic ile steamde aynı fiyat ise yalan yok steamden alırım yok baya bi fark varsa epicten alır geçerim.


    adamlardan kupon döneminde detroit, wwz(ilk çıktığında), origins, odyssey, far cry 5 hep gold sürümleri çok uyguna aldım çok güzel bedava oyun da verdiler. ah bir de sepet olaydı ne kombolar yapardım.


    şimdi de valhalla için ilkbahar kuponlu dönemi bekliyorum o zamana yama da olur season pass içerikleri de gelir tek seferde girer çıkarım.

  • Epic arayüz olarak çok kötü. Halen kütüphanesi çok zayıf. Yorum ve

    puan bölümleri eksik. Bunları düzeltseler insanlar Epic kullanma konusunda daha istekli olur bana kalırsa.


    Hediye oyunları kuponları falan saymıyorum. Zaten inanılmaz oyuncu dostu hareketler.

  • Neden herkes bir şeyin fanatiği olmak zorunda gibi hissediyorsunuz? Tüm bedava epic oyunlarını aldım, Detroit 20 tlye düştüğünde epicden satın aldım, 60 tllik kuponları kullandım. Ancak şimdilik oyuncular açısından Steam çok daha iyi. Epic de Steam atölyesi, pazarı, aktivite sayfası gibi özellikler getirsin o zaman diyelim ki Epic uygulamasının aşağı kalır bir yanı yok. Ondan sonra tartışmasını yapalım. En basitinden ilk gün dağıtılan Cities Skylines için Steam atölyesinde binlerce mod var. Şu durumda Steam sosyal bir oyun platformu, Epic ise oyunları yasal olarak oynayabileceğimiz oyuncu dostu bir oyun platformu bana göre. İlle de birinin tarafında yer almamıza gerek yok, zaten günümüzde tek platforma bağlı kalmak mümkün değil.

  • Benim sevmeme nedenim arayüzünün çok kötü olması. Biraz üzerine düşüp pratik olsa daha fazla oyuncu çekeceklerine eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic iyidir severim ama oyunlarda workshop kullanıyorsan steam büyük kolaylık. Modlanabilir oyunlarda epic rakip bile olamaz, olmaz.
  • xmuro312 X kullanıcısına yanıt
    Bu durumda en ironik şey
    Steam arayüzünün rezalet olması.
    O kadar iğrenç bir arayüzü var ki, her gördüğümde diyorum bu neden bir web sitesi gibi çalışıyor?

    insanlar ise bunu sevdiğini söylüyor.

    Çünkü insanlar hiçbir şeyden anlamıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar açılınca steam yükleme ekranını kapatabilirmiyiz.Ben bilgisayarı her açtığımda oyun oynamıyorum ki oyuna tıkladığımda yüklesin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar Steam'e sempati duyuyor çünkü yıllarca Türk kullanıcısına uygun fiyat sundu.


    Bazı insanlar; Epic'in beleş oyunlarını alıp Steam'e dönenlere nankör ve fanboy demiş. Asıl nankör ve fanboy sizsiniz! Yıllarca Steam'in özel fiyatlandırmasını kullanıp şimdi beleş oyun var diye Epic'e dönüyorsanız nankörsünüz demektir!

  • Babasının şirketi gibi platform savunanları bilmem. Ama Steam'in bu kadar çok sevilmesinin nedeni dijital oyun sektörünü yaratmış olması. Daha bu sektör ortada yokken, bütün şirketler kutulu oyun satma derdindeyken, bu adamlar Steam'den, daha uygun fiyata orijinal oyun sahibi yapıyordu insanları. Bölgesel fiyatlandırma, yerel para birimi kullanıyorduk daha diğer platformlar ortada yokken. Epic, Origin, Uplay gibi platformlar daha fazla para kazanma arzusu, daha az maliyet derdinden ötürü bu işe adım attı. Steam alıp götürüyordu çünkü. İnsanlar kutulu oyun almaz olmuştu. Bağımsız stüdyoları bile dağıtım derdinden kurtarıp, bize kıyıda köşede kalmış çok iyi oyunlar oynattı.


    Diğer ülkeler beni ilgilendirmez. Ama Türkiye'de elbet Steam'i sonuna kadar savunurum. Orijinal oyun nedir bilmezdik biz. Türkçe altyazılı, Türkçe içerikli oyunlar bile Steam sayesinde çoğaldı dünyada. Çünkü Steam ülkedeki oyuncu potansiyelini ortaya çıkardı, orijinal oyun algısı yarattı ve şirketlerin ilgisini ülkeye çekti.


    Şimdi bütün bu yaptıklarını unutup, Epic 2-3 beleş oyun verdi diye Steam mi boklayayım burada? Epic hesabım var, verdiği beleş oyunlardan ise sadece oynayabileceğimi düşündüğüm, demirbaş olan oyunları eklerim. Oynamayacağım, ilgimi çekmeyen oyunları eklemem. Ne ölücüyüm, ne görmemişim çünkü. Beleş oyun peşine düşmüyorum.


    Çok net söylüyorum; Bi oyun Epic'te 50TL Steam'de 70TL olsun, gider yine Steam'den alırım. Yılların oturmuş, tonla özellik barındıran platformu. Oyna çık yapacaksan git başka yerden al ona bir şey demem. Ama Steam oyun oynamasam bile bende her gün açıktır. Benim için iletişim aracıdır ayrıca.


    Bir de komisyon meselesinden vuruluyor çok alıyor diye. Alacak tabii. Valve neredeyse 20 senedir bu işe yatırım yaparken, diğer şirketler neredeydi? Kutulu oyunlarla milleti yolmaya devam ediyorlardı. Epic önce şu kasıntı arayüzüne çare bulsun.





  • Uygulamaya el atmaları gerekiyor, çok yavaş.

  • Seviyorum ben. 146 bedava oyun eklemişim şu ana kadar. Steam babanın oğlu olsa vermez  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonthor

    Oha cidden efsane bir şey ortaya çıkabilir.

    Ben de öyle tahmin ediyom...

  • Bence ilk launcher ını çıkardığı duruma göre insanların bakışı daha pozitife döndü. Benim bakışım öyle en azından. ilk çıktığında bedavaları alır geçerim diyordum ama şimdi kupon falan muhabbetiyle gayet alışveriş yapıyorum. Eksikleri yok mu . tonla. Ama ben onları da steam i kopyalaya kopyalaya tamamlarlar diye düşünüyorum. Sonuçta steam de ilk çıktığında HL2 için mecbur tuttuklarında millet bayağı ağır sövüyordu diye hatırlıyorum. Bakalım zaman neler gösterecek.

  • Epic'in aptal oldugunu düşünmüyorum. Geri bildirimlerin çoğu arayüz, ve sosyal bölgelerden. Buna ek olarak Discord ve Twitch'ten hala destek alamıyor adam gibi. Reddit bunu söylüyor.

    Ben Epicten çığır acıcak bir panel gelir diye bekliyorum.Bu kadar yatırım ile piyasada böyle kalmaz hele hele çekip gitmesi hiç olası degil.

    Umutluyum ve kullanmasamda Online oluyorum kullanmasamda.Dolaylı yoldan bir faydam olur umarım Epic'e.


    Steam şu haliyle hala rakipsiz ki Steam'ede nankörlük gereksiz bölgesel fiyat politikası, ulaşılabilirlik ile biz oyunculara cok iyi şeyler kattı.

    Düşünsenize ARAL güdümünde hala box oyun kovalıyorduk AMAN ALLAHIM !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playas -- 21 Aralık 2020; 22:46:16 >
  • Çok basit. Steam a girince uygulama ile ilgili yorum okuma topluluk pazarını görme vs etkileşimler var ama epic kendi üzerinde bu kadar vakit geçirtecek bir sistem barındırmıyor.Sadece al ve oyna mantığı var bu yüzden de kullanıcının etkileşimi ürünü sepete ekleyip satın almasına kadar
  • epic launcher çıktığı günkü haliyle duruyor :/ launcher değişmedim biz yorumunuzu değiştirelim
    Epic launcher çok kötü olduğu halde zorla epic harika is çıkartıyor dedirtmeye çalışıyonuz galiba XD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet5157 -- 22 Aralık 2020; 3:37:58 >
  • takeru T kullanıcısına yanıt
    Steam babanın oğlu olsa vermez ama 140 tane oyunu 20 liraya satar
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Epic games in sahibi tencent sadece launcher dan para kazanmıyor DDDD: fortnite i unuttun
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.