Şimdi Ara

Enstrümanlara verilen yüksek ücretlere yazık mı oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir konu hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum , 8-9 aydır çalışan işinde gücünde bir insanım , müziğe karşı fazlasıyla ilgim var elimden gelse bütün enstrümanları çalmak istiyorum . 6 senedir elektro gitar çalıyorum . Evimde 3 gitar 1 amfi 1 prosessörüm var . Fakat şu sıralar aklımda elektor davul almak var ve istediğim davul 1700tl civarlarında , elime o civarlarda bir para geçicek . Fakat ailem olsun arkadaş çevrem olsun kafamı karıştırıyorlar , '' bir enstrümana o kadar para mı verilir , onun yerine daha işine yarar şeyler alırsın '' gibisinden .

Sizce bir enstrümana o kadar para vermek yanlış bir şey mi , profesyonel olarak uğraşmıcam sonuç olarak o işle . Sadece hobi ve eğlence amaçlı. Siz olsanız ne yapardınız ?

• Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim e-davulum var evde verilmeyecek bir fiyat değil alabilirsin ama zor enstrüman

• iPad Air+GarageBand
  • Değil tabii ki. O sizin hobiniz, eğlenceniz. Durumunuz varsa verin.

• enstrümanına aşık biriysen alabilirsin insanların tercihleri farklıdır ben piyanoya 10 bin versem acımam veya motor ekipmanlarına.

sana tavsiyem eğer alıpta bi kenara atıcaksan kullanmayacaksan alma derim arada sırada çalmak için stüdyo kiralayabilirsin.
  • bako39 B kullanıcısına yanıt
    sen daha zor enstrüman görmedin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende kafaya koydum saksafon alacağım ancak çok pahalı maalesef. 2200 lira enstrüman + aylık 450-500 lira eğitim ücreti. En az 3-4 ay özel ders almayı düşünüyorum. Pahalı ama yapacağım arkadaş.
  • hayır olur mu ya öyle mantık

enstrüman apayrı bir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabala

Değil tabii ki. O sizin hobiniz, eğlenceniz. Durumunuz varsa verin.

Ailemle yaşıyorum maaşımın bir kısmını onlara veriyorum , bir kısmınıda kendi ihtiyaçlarım için ayırıyorum , 2. el alsam diyorum 2. el davullardan pek anlamadığım için o işe hiç girmek istemiyorum . Daha ucuz bir şey alsam diyorum yamahadan ve Rolanddan şaşma diyor herkes Yamahanın adam akıllı düzgün bir modelide 1700 TL falan . Bir anda 1700 TL çıkması pişman eder mi beni kafamı o karıştırıyor ama gerçektende çalmak istediğim bir enstrüman , başkaları ne bileyim gezmekten dolaşmaktan hoşlanır bende müzikle uğraşmaktan hoşlanıyorum.
  • Bateriye kolay enstrüman diyeni tebrik ederim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: felina

enstrümanına aşık biriysen alabilirsin insanların tercihleri farklıdır ben piyanoya 10 bin versem acımam veya motor ekipmanlarına.

sana tavsiyem eğer alıpta bi kenara atıcaksan kullanmayacaksan alma derim arada sırada çalmak için stüdyo kiralayabilirsin.

Yıllar öncesinden gitarıda ailem o düşünceyle almıştı bana fakat ben baya aldım yürüdüm , kendi ekipmanlarımı almaya başladım , Davulada ilgim vardı zaten fakat benimde kafamı karıştırmıyor değil ileride bir köşeye atarım olayına .
  • İlerde almadigina pismsn olmaktansa al gitsin.Fazla da abartmazsan sorun olmaz. kalem cevirirken siparisle kalem getirttigim de herkes sasirmisti yazmayan bi kaleme o kadat para verilir mi diye aklima o geldi milleti dinleme senin hobin ama 2 gun calip sonra birakicaksan da bosuna para verme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ona para verilir mi buna para verilir mi gec bunlari enstrumana tabi para verilir ben calissam altima bir td15 falan cekerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Garp

quote:

Orijinalden alıntı: felina

enstrümanına aşık biriysen alabilirsin insanların tercihleri farklıdır ben piyanoya 10 bin versem acımam veya motor ekipmanlarına.

Yıllar öncesinden gitarıda ailem o düşünceyle almıştı bana fakat ben baya aldım yürüdüm , kendi ekipmanlarımı almaya başladım , Davulada ilgim vardı zaten fakat benimde kafamı karıştırmıyor değil ileride bir köşeye atarım olayına .

al ve kullan bence ileride almamıştım demezsin ve para vb. mevzuları dert etme hayatta daha önemli şeyler var ve gençken hobilerini, ideallerini gerçekleştirmeni öneririm.

• Ohoo 1700 dediğin nedir ki. Ben üniversiteyi kazanayım 10-15000 lik bi duvar tipi piyano almayı planlıyorum. Kurtulcam şu elektronikten

• Pekala uzun süredir müzikal bir geçmişim var zaten , 2-3 kerede bateri başına geçmişliğim var bol bolda guitar hero oynarım baterisini , davulu alırsam evde kendim öğrenmeyi düşünüyorum , youtubeden derslere bakarak yada forumlardan metotlar öğrenerek . Özel bir ders almama gerek varmıdır kendi başıma başarabileceğim bir enstrüman mı ?
  • Profsan değer daha yeni 4.000 euroya ken smith aldım 5 telli gayet mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLOVEL

Profsan değer daha yeni 4.000 euroya ken smith aldım 5 telli gayet mutluyum.

Davulu daha öğrenmedim , yeni başlıcam . Gitarı soruyorsan gayet iyiyim .
  • Ben 4 yıldır gitar çalıyorum 3 yıldır elektro gitar.Hiçbir zaman müziğe giden paraya acımam.Elektroyu 700 tl ye almıştım amfi 200.Gitarı evde kendinde öğrenebilirsin fakat çok şey atlarsın merak ettiklerini interaktif olarak cevaplayan bir yer yok şuanda o yüzden bir kursa yazılırsan daha doğru düzgün öğrenirsin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.