Şimdi Ara

enseye devamlı tokat vurulması (SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulda arkadaşım her gün 2-3 kere enseme şiddetli olmasada vuruyor benim şuana kadar bir şikayetim yok vurdurmamaya çalışıyorum ama akıllanmıyor bir sıkıntı yaşar mıyım korkuyorum 15 yaşındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_9552 -- 10 Ekim 2022; 16:8:16 >

• Kardeşim arkadaşının bu yaptığına akran zorbalığı denir. Senin ileriye dönük ruhsal gelişimin için çok zararlı davranış. İnsanlarla iletişim bozukluğuna karşı cins önünde küçük dğşmene açık tabirle karizmanın çizilmesi ne sebep olur. Çok yakışıklı olmayabilir zeki ve başarılı bir öğrenci de olmayabilirsin ama hiç kimsenin senin vücudunla ilgili böyle aptalca bir davranışta bulunmaya hakkı yok. Arkadaşını ciddi bir biçimde uyar bu davranışa devam ettiği sürece arkadaş kalamayacağını yanından defolup gitmesini söyle. Kardeşim yıllar geçiyor insan yaşlanıyor sen lisede yediğin şaplakla kalıyorsun kimseye bunu yaptırma kendine.

Yapay Zekanın Yanıtı

Enseye Devamlı Tokat Vurmanın Zararları

Ensenin hassas bir bölge olduğu unutulmamalıdır ve bu bölgeye tokat atmak ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Enseye tokat vurmak, beyne giden kan akışını engelleyebilir ve bu da beyin hasarına neden olabilir.

Enseye Vurulursa Ne Olur?

Enseye tokat yemek aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi soruna yol açabilir:

• Baş dönmesi
    • Mide bulantısı
    • Kusma
    • Görme sorunları
    • Denge sorunları
    • Hafıza kaybı
    • Beyin hasarı

Enseye Vurmak Zararlı mı?

Cevap kesin olarak evettir. Enseye tokat vurmak, ciddi sağlık sorunlarına yol açabilecek tehlikeli bir eylemdir.

Enseye Tokat Atmaktan Kaçının

Kendinize veya başkalarına enseden tokat atmaktan kaçınmak önemlidir. Enseye tokat atmak, ciddi sağlık sorunlarına yol açabilecek tehlikeli bir eylemdir.

Bilgi Edinmek İçin Sağlık Uzmanına Danışın

Enseye tokat atmanın potansiyel sağlık etkileri hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız bir sağlık uzmanına danışmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yazık

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

bencede

• Uyar onu yapmasin
  • Kardeşim arkadaşının bu yaptığına akran zorbalığı denir. Senin ileriye dönük ruhsal gelişimin için çok zararlı davranış. İnsanlarla iletişim bozukluğuna karşı cins önünde küçük dğşmene açık tabirle karizmanın çizilmesi ne sebep olur. Çok yakışıklı olmayabilir zeki ve başarılı bir öğrenci de olmayabilirsin ama hiç kimsenin senin vücudunla ilgili böyle aptalca bir davranışta bulunmaya hakkı yok. Arkadaşını ciddi bir biçimde uyar bu davranışa devam ettiği sürece arkadaş kalamayacağını yanından defolup gitmesini söyle. Kardeşim yıllar geçiyor insan yaşlanıyor sen lisede yediğin şaplakla kalıyorsun kimseye bunu yaptırma kendine.

• Dr. X kullanıcısına yanıt

sağlık problemi olur mu peki ondan çok korkuyorum

• fatih_9552 kullanıcısına yanıt

Ensende omurga kemiklerindeki diskler zarar görebilir boyun fıtığı vb çok kötü rahatsızlıklar geçirebilirsin Allah göstermesin hayatın kayar

birdaha vurdurmazsam olur mu öyle birşey birdaha öyle birşey yapmasına izin vermeyeceğim

• fatih_9552 kullanıcısına yanıt

lütfen cevap verin cok korkuyorum

• Yok daha hızlı vurmasını söyle. Alla alla tabi zararı olur. Kimseye vurdurma. Şamar oğlanı yaparlar seni, gelen vurur giden vurur.
  • Nasıl vurduğu da önemli ben de lisedeyken arkadaşların ensesine vuruyordum ama bazıları cidden gel vur diyor öyle bi açıklık öyle bi ses okuz gibi abanmiyordum tabii ki de şap şap iyi ses çıkıyor bazılarından kimisinin de kolundan falan
    Eğer canını yakacak şekilde vuruyorsa zorbaliktir kıskanıyordur. Dediğim gibi vuruyorsa takılıyordur ya da saplaklik bi ensen vardır
  • ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

• yapmaya devam edersen öğretmene söylüycem de.
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    +31
  • Babana şikayet edeceğini söyle
  • şimdi şaplağı atacam ensene veled.

Sırf bu yüzden liseden nefret ettim ömrüm boyunca. Bir daha milyon verseler okumam. Özellikle, eml gibi bir lisede okuyup, o ortamı özleyenler var ve onlar da nasıl bir kafa olduğunu merak etmisimdir hep.
    Türkiye'de, bir kaç lise hariç diğerleri okunacak gibi değil seviye açısından.
  • 1.yapma de 2.yapma de 3.yaparsa burnunun üstüne vur 1 tane.

• Kardeşim ufaktan pasif agresif şekilde de. Yani aşırı ciddi şekilde deme ama şen şakrak da deme tavrını koyarak söyle daha yapmaz. Ya da söyle bokunu çıkartmasın arada yapsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.