Arkadaşlar böcek fobisi olan birisi olarak az önce berbat bir olay yaşadım. Duştan çıktım, banyonun kapısında asılı duran havlumu aldım kurulanmak için içeriye odama geçtim. Saçlarımı kurularken bir anda ensemde birşey hissettim. Havlunun pamuğu veya ipliği çıkmıştır diye düşünerekten ensemde hissettiğim şeye elimi götürüp aşağıya doğru silkeledim. Birde baktım ki elimle aşağı attığım şey ÇIYAN'mış! O an yerimde zıpladım istem dışı bastım küfürü. Şansıma oda da terlik duruyordu hemen terliği aldım yapıştırdım buna terlik darbesine rağmen namussuz öyle hızlı kaçıyordu ki. Tam koltuğun altına girecekken tekrar terliği yapıştırdım öldü. Demek ki bu namussuz bir yerlerden banyoya girmiş kapıda asılı duran havlunun içine saklanmış. İnternetten biraz araştırdım da çıyanların zehirli olduğu söyleniyor tırstım şimdi acaba hastaneye gitsem mi? Gerçi ısırsaydı acı hissederdim, sadece ensemde biraz yürüdü o kadar. İşte o lanet şey : ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 15 Temmuz 2024; 20:24:24 > |
Bildirim