Şimdi Ara

Vücudum çıldırdı kırmızı benekler (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
28.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür sırtım karıncalanıyordu kollarımda oluşan az miktarda kırmızı benekler birden çoğaldı resmen şok oldum sırtım göğüsüm baya çıkmış neyin belirtisidir bu bilgisi olan varmı buda resmi

Vücudum çıldırdı kırmızı benekler (SS)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıcaktan kurdeşen olmuşsun cildiyeye git.
  • Hit The Road Jack kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta denize gittim koruma kremi sürmedim bronzlaşma kremi sürdüm denize girip 3-4 saat güneşin altında kaldım vücudum ertesi gün su topladı kabarcık oluştu yanık oldu geçti ama şimdi bunlar çoğaldı sence güneşten dolayımıdır kalıcı değil dimi bunlar

• ortaokul ve lisedeyken bende de oluyordu bu tüm vücudum.nedense aşırı derecede nesquik mısır gevreği yediğim zamanlara denk geliyordu hep.cildiyeye git 2-3 krem kombine eder,geçecektir bu şekilde.
  • Nesalaksacmasorularbunlar kullanıcısına yanıt
    Konunun uzmanı değilim ama bu tip şeyler alerjik iki ilaçla geçer dediğim gibi vakit kaybetmeden cildiyeye gitmek en güzeli.
  • Krem vs sürüyor musun? Ben göğüs kısmındaki sivilce için krem verdi doktor. Sürdüm 2-3 gün sonra o bölge aşırı kızardı. Sonraki gün baya azaldı. Şimdi az ama yine de sendeki gibi kızarık. Krem+hava sıcaklığından oldu sanırım. Krem sürmüyorsan da yine sıcaklıktan olmuştur gibime geliyor. Doktora tekrar gitmiştim ama kalabalık diye giremedim zamanım da kısıtlıydı. Gitsem mi hala bilemedim. Sıcaktan diyorum ama ileride bir şey olur mu bilemedim. Kısa zamanda tekrar gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 7 Ağustos 2015; 0:33:43 >
  • Resmi full ekran açınca kafam kasindi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kuroki K kullanıcısına yanıt
    Krem sürmüyorum güneşlendikten sonra vücudum su topladı bu olay olduktan 1 hafta sonrada vücuduma bunlar yayıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Krem sürmüyorum güneşlendikten sonra vücudum su topladı bu olay olduktan 1 hafta sonrada vücuduma bunlar yayıldı

Kaşındırıyor mu peki? Acayip kaşınıyordu benim o kızarık bölge. Soğuk suyla yıkayınca da yanıyoeir biraz. Dediğim gibi sıcaklıktan oldu sanırsam. 3 gün önce göğüs bölgem aşırı kızarmıştı. Galiba tahriş oldu. Şimdi kendi kendine epey azaldı. Kızarıklık çok az ama 4-5 tane benek gibi şeyler var, yakında geçecektir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 7 Ağustos 2015; 0:41:07 >
  • Alerji. Yediğin bi şeyden olmuş olabilir. Doktora görün

• Alerjik reaksiyon dostum, bende sogukta durdugumda ya da soguk suya girdigimde oluyor. Once cildiyeye git bir sey cikmazsa alerji testi yaptir.

• Benimki fıstıklı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuroki K kullanıcısına yanıt
    Kaşıntı yanma vs hiçbirşey yok sadece yayılıyor

• Pislikte degilse git aynada suratina tukur.

• Dondurmali olsun.

• ben de denize gitmistim guneslendikten sonra boyle oldu ustune gitmedim ,pek takilmadim acikcasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagirdap

ben de denize gitmistim guneslendikten sonra boyle oldu ustune gitmedim ,pek takilmadim acikcasi
    Acnelyse mi sürdün ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Acnelyse mi sürdün ?
    Gecmis olsun, doktora git bir an önce.
  • quote:

Acnelyse mi sürdün ?

Hayır. Eczanelerde satılan belli bir krem değil. Eczanede 15 dakikada birkaç malzemelerin karıştırılmasıyla yapılıyor. Her eczane de yapmıyor bunu. 7-8 tane eczane gezdim bunun için. Kutunun üstünde de ismi yazmıyor. Reçetede de ne yazıyordu bilmiyorum eczacı aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 7 Ağustos 2015; 8:03:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

quote:

Acnelyse mi sürdün ?

Hayır. Eczanelerde satılan belli bir krem değil. Eczanede 15 dakikada birkaç malzemelerin karıştırılmasıyla yapılıyor. Her eczane de yapmıyor bunu. 7-8 tane eczane gezdim bunun için. Kutunun üstünde de ismi yazmıyor. Reçetede de ne yazıyordu bilmiyorum eczacı aldı.

Alıntıları Göster
    nesaçmakonularbunlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.