Şimdi Ara

Ensa Bilgisayar(Teknik Takip) güvenilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
6
Favori
10.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ensa bilgisayarın konuya bir açıklık getirmesi lazım. Bu işleri iyi yapan bir yerlere ihtiyaç var ensa bilgisayar dedik düzgün çalışıyor dedik ama çok şikayet var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 13 Aralık 2021; 12:56:31 >
  • Profix'i tercih edebilirsiniz. 2 ekran kartı tamir ettirdim. İşlemlere 3 ay garanti veriyorlar. Biri reballing işlemiydi, diğeri ram değişimi. Reballing işlemi gören kartım 4-5 ay sonra tekrar arıza yaptı. Kendilerine götürdüm inceleyeceklerini söylediler, ardından sorun ramdeymiş. "Biz ram tamiri yapmadık garanti kapsamında değil" deme hakları mevcutken ki garanti süresi dolmuş üstünden 45-50gün geçmişti, garantiden tamir ederiz problem değil dediler. Belki de bu kartımdan para bile kazanmadılar, önceki aldıkları ücret ram maliyetine gitti. Benden bir bedel talep etmediler. Bundan sonra 10 tane kartım bozulsa yine profixi tercih ederim, müşteri memnuniyeti böyle bir şey.

  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

    4 ay sonra bozuluyorsa ısıtma işlemi yapıp gönderiyorlar sanırım. ne yazıkki izlenimim butip yerler gerçek onarım bilgisi ve donanımına sahipken işin kolayına kaçıp kartları ısıtıp yolluyorlar.

  • Bende dün gördüm bu firmanın videolarını baya sağlam geldi de konuyu görünce baya korktum. gerçi tamir olacak kartım sapphire r7 250x ama günlük kullanımda gayet yeterli bir karttı psu bozulunca onu da götürdü görüntü yok 2 fanından biri çakışmıyor tamiri olur umuduyla araştırmaya başladım ama zor gibi sağlam güvenilir tamirci bulmak  


    @FaLCoN^ Profix'i hala tavsiye eder misiniz?

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    Üzerinden bi hayli zaman geçmiş ancak sormak istedim. Kartınızı tamir ettirdiniz mi ?

    Ben de tamir için bir yer arayışındayım.

  • tavsanist kullanıcısına yanıt

    Selam. ok fazla zaman geçmedi bayrama yakın yazmıştım ve bayram geçsin yollarım demiştim ama henüz vermedim ama alt linkteki konudaki tavsiye üzerine Profix ile whatsapp aracılığıyla görüştüm sanırım oraya vereceğim henüz vermedim


    bu konu link


    Ekran kartı tamiri yapan yer tavsiyesi | DonanımHaber Forum » Sayfa 2 (donanimhaber.com)


    bu youtube kanalı


    (4) Profix Elektronik - YouTube


    bu da web sitesi


    Hizmetlerimiz | profixelektronik.net


    EKLEME: gaza geldim bu gün yolladım sonucu yazarım 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Mayıs 2022; 1:13:43 >




  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Benim bir kartda yatiyor firinlama yapmadan tamir yaptiklarina emin olursan mesaj atabilirmisiin Mito ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fırınlama yapıp da ve parça değişti deyip para alırsa haram ederim bu kadar basit ama fırın yaptığını nasıl anlarım onu bilmiyorum açıkçası   zaten üşenmeyip yollayınca ve yapılıp gelirse ya överim yada duruma göre gömerim ben öyle bazıları gibi saklamam direkt yazarım buraya sana mesaj da atarım merak etme 


    Bu arada soru sorduğum arkadaş foruma giriyor ve görüp cevap yazmıyorsa bravo diyorum çok yardım severmiş 


    1EKLEME: gaza geldim bu gün yolladım sonucu yazarım 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Mayıs 2022; 21:6:30 >




  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Sıkıntı varya bildirim gelmiyor, şu yukarıda ısıdan dolayı gpu su çatlayan bir elaman vardı onun olayından huylandım burada aşırı ısı uygulayıp gpuyu çatlatmışlar yani o videoda uyguladıkları işlemi yapmamışlar demek oluyor . Bu ticari ahlaka aykırı bir olay.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt

    Evet ensa beni de şaşırttı o konuşmaları falan kartın çipini patlattıysan açıkça söyle böyle konuşma olmamış  Profix de böyleyse kendi kaybeder. Sanki benim kart çip arızası değildir gibi geliyor bana ama öyleyse şansa artık ya patlar yada tamir olur kısmet artık  bunlarda çakalsa gömerim bu forumdan müşteri bulamazlar kendileri bilir 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Mayıs 2022; 1:20:48 >
  • Masaüstü ekran kartlarının tamirini yapıyor mı bilmiyorum, ancak laptop ekran kartı reballing/çip sökme yenileme ihtiyacı olanlara @Tamer Teknik Servis önerebilirim. Benim bilgisayarıma GPU değişim ve reballing işlemleri yaptı ve 1 seneden fazla oldu halen sorun yok.

  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
  • Youtube'da iyi hoş güzel her şey cicili bicili ama gerçek hayatta öyle olmuyormuş demek. Yaşanan tecrübeler üzücü.

  • KOKTURUK K kullanıcısına yanıt
    Yorum çok eski ancak şunu paylaşmak istiyorum.
    Bakın tiner belki de en basiti.
    Geçen bir videosunu izledim, gelen kartın sahibi termal macun yenilemek için kartı açmış kapatırken muhtemelen tornavida değdirdi ufak bir çipi pcb'den ayırmış kart görüntü vermeyi kesmiş.
    Arkadaş önce bu olayı fark etmeden farklı bir işlem yaptı neyse de, en son halletti kartı kapatırken Çin malı aşırı derecede kalitesiz termal macunlardan sürüp kartı kapadı. Yahu bu karta sen 15-20 derece daha sıcak çalıştıracak macun süreceksen sahibi yine macun değiştirmek isteyecek, ne anlamı kaldı? Herkese aynı macundan sürüyor inanılır gibi değil.
    Oraya 100 gram mx4 alsa kart başı 3-4 liradan sürecek orta seviye macun ama inanılır gibi değil yaptıkları.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Sonuç ne oldu, bilgilendirebilir misiniz?

  • maktama M kullanıcısına yanıt

    Sonuç Profix e verdim 7 günde yaptılar kanıt videosu yolladılar tertemiz elime ulaştı kart yukarıda da paylaştım zaten link


    Ekran kartı tamiri | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Ekim 2022; 19:38:3 >
  • Ensa Bilgisayar E kullanıcısına yanıt

    konudan gördüğüm kadarıyla rezillik paçanızdan akıyor, en azından chipsetin değeri kadar edecek bir kart verebilir veya bir şekilde orta yolu bulabilecek iken gelip burada müşteriyi kötülüyorsunuz. bu tavırlar ile insanların size iş veriyor oluşu bile mucize. çalışan kartı patlatıp birde burada insanları tehdit eder gibi büyük harflerle yazıp ahkam kesmeniz, gerçekten rezalet. ne o kartı veren arkadaşı tanırım ne sizi tanırım ama bildiğim tek bir şey var ise ne çevremin ne de benim sizle iş yapmayacak oluşudur.

  • Whitebeard. kullanıcısına yanıt

    TR de ASUS MSI GİGABAYTE gibi servisler neler yapıyor bunların yapmasına şaşırmamak lazım 

  • Olur da birileri burayı okur diye yazıyorum. Laptop anakartım arızalandı ensa bilgisayarı aradım özellikle arızaya hemen bakıp bakamayacaklarını sordum telefondaki kişi teknisyen arkadaşların bakacağını söyledi. Kalktım 1 saat yol gittim bana mekanda firmanın sahibi hemen bakamayacaklarını sıra olduğunu en az 1 hafta beklemem gerektiğini söyledi. Anlayacağınız taksiye boşu boşuna 300TL'ye yakın para ödedim gidip gelmek için, ama anlayış ve esnaflıkları böyleymiş. Telefonda başka muamele mekanda başka muamele. Tercih edecek arkadaşlara bilgilendirme amacıyla yazıyorum.

  • bunlar merdiven altı firmalar pek güvenmiyorum

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.