Şimdi Ara

Enpara Steam Kampanyası 2016 - 31 Mart'a Kadar Devam (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
8.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aylik toplam 50-25 siniri var herhalde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 50 tl app store/itunes hediye kodu alıp kendimize yollasak geçerli oluyor mu bu %50 iade? çünkü şuan alacak bir şeyim yok, ama ileride olacaktır mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 22 Şubat 2016; 16:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

arkadaşlar 50 tl app store/itunes hediye kodu alıp kendimize yollasak geçerli oluyor mu bu %50 iade? çünkü şuan alacak bir şeyim yok, ama ileride olacaktır mutlaka.
    Keşke yıl sonuna kadar devam etse steam de çok işe yarıyordu.
  • Kampanyanın devam edip etmeyeceğiyle ilgili mart ayı içinde açıklama gelecek.ayın enparalılarına özel olarak devam eder büyük ihtimalle.keşke iade oranı artsa

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

50Tl cüzdan olarak aldım steamden en para visa olarak ödeme yaptım.İnşallah 25Tl iade verirler.Diğer bir sorum ise ben bu ay hem steam kampanyasından hem de d r kampanyasından yararlandım.Bir sorun olurmu?2 kampanyadan yararlansak para iadesi yaparlarmı?
    arkadaşlar biraz alakasız olacak ama cevaplarsanız sevinirim steamdan the walking dead oyununu aldım ama oyunu bir kere bitirdikten sonra ilk save mi sildim oyuna başladığımda benim seçimlerimi değil rastgele seçimeler yapıyor bende kalıcı olarak kaldırdım tekrar satın alsam oyunu tamamen sıfırlar mı (başarımlar,ilerlemeler) vb cevaplarınızı bekliyorum
    0 | |
  • addra A kullanıcısına yanıt
    Yapılan save steam üzerinden değil, oyunun kurulu olduğu bilgisayar üzerine yapar. Bilgisayarda ilgili oyunun save klasörünü bularak silersen, sıfırlanır.

Bu arada enpara steam kampanyası bitmiş. Acaba tekrardan bir e-mail yağmuruna tutarsak, kampanya tekrar başlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Yapılan save steam üzerinden değil, oyunun kurulu olduğu bilgisayar üzerine yapar. Bilgisayarda ilgili oyunun save klasörünü bularak silersen, sıfırlanır.

Bu arada enpara steam kampanyası bitmiş. Acaba tekrardan bir e-mail yağmuruna tutarsak, kampanya tekrar başlar mı?
    Bencede böyle bir kampanya şart :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menergy

Bencede böyle bir kampanya şart :)

Alıntıları Göster
    Sonunda oyun 25 kuruşa geldi , enparayla xx fiyat geyikleri bitti.
  • Artık temizinden kazık yiyeceğiz. Ara sıra 50 lira atıp indirim döneminde topluca alışveriş yapıp ucuza oyun alma devri de bir nevi bitti. Hiç iyi olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Artık temizinden kazık yiyeceğiz. Ara sıra 50 lira atıp indirim döneminde topluca alışveriş yapıp ucuza oyun alma devri de bir nevi bitti. Hiç iyi olmadı.
    Ayın enparalılarına steam kampanyası hala devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku_20

Ayın enparalılarına steam kampanyası hala devam ediyor mu?

Alıntıları Göster
    Enpara hesabı açmamın sebebi steam kampanyası idi. Eylül 2015te başladığım enpara Steam kampanyası bittiğinden beri benim için tek kullanım amacı kendi bankamın bankamatiği olmadığı yerde ücretsiz aktarım aracı.
    Finansbankla da papaz oldum bu sene. Bu zamana kadar internet bankacılığından fatura öderken komisyon almıyordu. Bu ocak ayından itibaren fatura başına 1,50 TL komisyon almaya başladı. Ben de kredi kartımı bu ay sonunda kapattırıyorum. Tüketici Sorunları Heyetine de bu zamana kadar alınan kart ücretleri için itiraz başvurusu yaptım. Enparayı sırf para aktarma aracı olarak kullanmaya devam edeceğim. Katarlı para kazanmaya baya hırslı başladı. Tepkisiz kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Enpara hesabı açmamın sebebi steam kampanyası idi. Eylül 2015te başladığım enpara Steam kampanyası bittiğinden beri benim için tek kullanım amacı kendi bankamın bankamatiği olmadığı yerde ücretsiz aktarım aracı.
    Finansbankla da papaz oldum bu sene. Bu zamana kadar internet bankacılığından fatura öderken komisyon almıyordu. Bu ocak ayından itibaren fatura başına 1,50 TL komisyon almaya başladı. Ben de kredi kartımı bu ay sonunda kapattırıyorum. Tüketici Sorunları Heyetine de bu zamana kadar alınan kart ücretleri için itiraz başvurusu yaptım. Enparayı sırf para aktarma aracı olarak kullanmaya devam edeceğim. Katarlı para kazanmaya baya hırslı başladı. Tepkisiz kalmaz.

Alıntıları Göster
    Geçen günlerde 120lira değerinde bir oyun aldım kampanya bitmeden, 26mart falandı sanırım. Kartıma ödeme olarak 60lira yapılması gerekmiyor muydu ? 25lira yükleme yapıldı.

Edit: Yukarıları okudum ve cevabımı buldum. Kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ritter_ -- 25 Nisan 2016; 4:25:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Ritter_

Geçen günlerde 120lira değerinde bir oyun aldım kampanya bitmeden, 26mart falandı sanırım. Kartıma ödeme olarak 60lira yapılması gerekmiyor muydu ? 25lira yükleme yapıldı.

Edit: Yukarıları okudum ve cevabımı buldum. Kusura bakmayın.

Alıntıları Göster
    Şu konu üzerinde biraz uğraşalım ya, kampanya yeniden başlatılsın. Steam'deki oyunlar indirimde bile pahalı iken +%50 indirim şansımızı kaçırmayalım

• Steam için bu enpara hesabı kartı almayı düşünüyorum devam ediyor mu ? Konu ölü gibi ?

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    hocam kampanya mart 2016'da bitti.maelesef devam etmiyor.
  • edit : bitmiş süre :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feiter -- 28 Kasım 2016; 11:45:24 >
  • Şu konu her hortladıgında heyecanlanıp bakıyorum, acaba başladımı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGUR1987

Şu konu her hortladıgında heyecanlanıp bakıyorum, acaba başladımı diye

al benden de o kadar
  • diğer bankalardan gelip enpara laf atarlar bide mallar türkiyede alternatifi yok şu an enparanın
  • ulan bu gün enpara aldım meğer bu kampanya bitmiş of ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.