Şimdi Ara

Enpara'da Başka ATM'den 1000 TL'ye Kadar İlk 3 Para Çekimi Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
2.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ocak ve Şubat aylarında Encard'ınız ile diğer bankaların tüm yurt içi ATM'lerinden her ay 1.000 TL'ye kadar yapacağınız ilk 3 para çekme işleminizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Nelere Dikkat Etmelisiniz?

• Kampanya 1 Ocak-28 Şubat 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya sadece yurt içindeki diğer banka ATM'lerinden para çekme işlemleri için geçerlidir, yurt dışı ATM'leri kampanya kapsamında değildir.
    • Her ay yapılan ilk 3 para çekme işlemi ücretsizdir. Kampanya boyunca aynı ay içerisinde diğer banka ATM'lerinden yapılacak 4. ve sonraki para çekme işlemleri için mevcut ücretler geçerli olacaktır.
    • Kampanya sadece 1.000 TL'ye kadar yapılan (1.000 TL dahil) para çekim işlemleri için geçerlidir. Tek seferde 1.000 TL'nin üzerinde yapılan para çekme işlemlerinde mevcut ücretler uygulanır ve bu işlemler kampanya kapsamındaki 3 adet ücretsiz para çekme hakkınızdan düşülmez.
    • QNB Finansbank ATM'lerinden yapılan tüm işlemler her zaman olduğu gibi yine ücretsizdir.
    • Enpara.com kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

* Başlık düzeltildi. Ayın enparalısına değil imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazilimsever -- 2 Ocak 2017; 15:16:23 >

• iyice cimrileşmeye başladı
  • 1 kere çekmek ücretsizdi, yazın 3 kere yaptılar. Şimdi de saçmalığın daniskası.
  • gereksiz
  • Yakında sadece ayın enparalılarından hesap işletim ücreti almazsa şaşırmam.
  • bence daha güzel, acil ihtiyac halince çekilmesi için yapılmış bir kampanyaydı zaten.
  • Ayın enparalisi olmak gerekiyor diye birşey yazmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu olay güzel oluyor gece felan çok işine yarıyor ama ayın en paralisi oluyoruz ama bunda kalksın bare çünkü Apple Google olay indirimide eskisi gibi değil artık bizi tutmak için bunu indirseler iyi olur , zaten hediye felan da gobdermediler eskiden USB gönderiyorlarmis :D
  • Limit olmasa daha iyi olurdu.
  • Ayın enpara lığı şartı yok. Düzelt başlığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe yarıyor finansbank'ın atmsi çok bulunmuyor ama ayın enparalısı şartı kötü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 2 Ocak 2017; 15:14:58 >
  • Bana geçen ay bankada mevduatım olmadığı için kredi vermemişti. Çok saçma bir sebep ama diğer tüm bankalar verirken krediyi enparadan almak istedim, alamadım.
    Son zamanlarda müşteri memnuniyeti iyice yok olmaya başladı. Yakında kredi kartı da çıkarıyorlar. Onu da ayın en paralısına aidatsız, diğerlerine aylık aidatlı yaparlarsa hiç şaşırmam.
  • emırkozcuoglu kullanıcısına yanıt
    Düzelttim. Teşekkürler
  • Yüzde 50 gittikten sonra çokta önemli değil. Tamam bazen işe yarıyor da hak az olduğu için kullanmayayım bitmesin belki sonra lazım olur diyorsun. Kullanmıyorsun kalıyor öyle
  • Bu kampanya ayri tabii ama diger kampanyalarin ayin Enparalisi olanlara ozel olmasi cok yerinde bir karar. Cunku suistimal ediliyor. Basit bir kampanyadan yararlanip sadece 5 TL kar edebilmek icin bile Enpara uyesi olup (basilan ve adrese teslim edilen kartin maliyetini bile kurtarmiyor) bir daha asla elini surmeyenler oluyor. Burasi Turkiye. Suistimallerin onune baska turlu gecilemiyor maalesef. Kampanyalarin hedefinde Enpara'yi duzenli olarak kullanan insanlarin olmasi cok normal. Gelip gecici musterilere neden yatirim yapsinlar?

Atla deve degil; 100 TL'lik bir EFT, bir para yatirma, bir para cekme, bir fatura odeme, bir Encard harcamasi yaptin mi ayin Enparalisi oluyorsun zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın enparalısıda resmen formalite para yatır çek havale yap nedir? Çocuk gibi uğraştırıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkedeki en iyi kanapanyalardan biri b3nce

Tabi max linit koymaları iyi olmamis ama yinede acayip iş goruyor.

Ya aslinda, bu olaya para vermek koyuyor adama.
  • eskiden ayda 1 hakkımız vardı Şubat dan sonra onuda kaldırcaklar anlaşılan
  • Bana yeter 3 kere olması zaten ufak miktarlar çekiyorum.
  • Şimdi görüştüm 2017 Aralık 31 e kadar uzatılmış.

3 kere hakkımız var aylık.

Her seferde en fazla 1000 tl oluyor.

3 kere 1000 er tl çekilebiliyor.

Süper olmuş bu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.