Şimdi Ara

Enpara'da Başka ATM'den 1000 TL'ye Kadar İlk 3 Para Çekimi Ücretsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
2.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel oldu çevrede finansbank atm si yok başka kartımda yok.3 iyidir
  • Garantione yil boyu full bedava veriyor aynisini. Bence tasiyin hesaplari
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Yakında sadece ayın enparalılarından hesap işletim ücreti almazsa şaşırmam.

O gün enpara biter :D
  • Nerede o eski enpara kampanyaları
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    enpara ozelliginde mi? evetse link alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kredi faiz oranlarını artırmış dün alaydım keşke
    Garantione ile hocam ayda kaç defa çekiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Ayın enparalısıda resmen formalite para yatır çek havale yap nedir? Çocuk gibi uğraştırıyor

Aynen hocam başka hesaba para gönder tekrar geri gönder filan...

• Kampanya şartlarını yazan kişi, çok açıklayıcı yazmış. Bankalara böyle personeller şart!
  • para yatırmada ücretsiz mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya 1 Ocak-28 Şubat 2017 tarihleri arasında geçerlidir.

bu nasıl kampanya yahu ?
    hem her ay diyor hemde sadece ocak ve şubat arası geçerli diyor (yani sadece 2 ay)
  • Şubat ayı içinde yeni duyuru yapıp uzatırlar. Uzun süredir var zaten bu para çekme kampanyası. Uzatıp duruyorlar. Çok işe yarayan birşey.
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Hic ugrastirmiyor, gayet basit. Ben cogu ay, farkina bile varmadan tamamliyorum.

AYIN ENPARALISI NASIL OLUNUR?
    1 ay boyunca aşağıda belirtilen işlemlerin en az 5 tanesini gerçekleştiren, yani bankacılık işlemlerinin önemli bir kısmını Enpara.com'dan yapan kişilere 'Ayın Enparalısı' denir.

- Hesaplarınıza toplamda en az 100 TL'lik para girişi olması
    - Toplamda en az 100 TL'lik para transferi yapılması
    - Toplamda en az 100 TL'lik kredi kartı borcu ödenmesi
    - En az 1 adet fatura ödenmesi
    - Cep telefonuna en az 1 defa TL yüklenmesi
    - ATM'den en az 1 defa para çekilmesi
    - Encard'ınız ile en az 1 defa harcama yapılması
    - Bir önceki ay boyunca her gün toplam mevduatınızın en az 5.000 TL olması
    - Bir önceki ay kredi taksitlerinizin düzenli ödenmesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arbalet kullanıcısına yanıt
    evet biliyordum zaten ,lakin (eğer kampanya gerçekten böyleyse) 2 ay yapmaları çok tuhaf olur
    bence yıl sonuna kadar yaparlar diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Garantione ile hocam ayda kaç defa çekiliyor?

Sınırsız full+full
    Saol hocam...

• En para bozdu. Kamoanya ile ilgili değil. Eskisi gibi değil artik memnuniyet odaklı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Garantione yil boyu full bedava veriyor aynisini. Bence tasiyin hesaplari

Garantione'a geçemedim ben bir türlü. :) Kartım geldi tam sürüme geçirmiyor bankalar. :)
  • diğer atmlerden para yatırabiliyomuyuz ya. ne kadar ücret kesiyolar deneyen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Bu kampanya ayri tabii ama diger kampanyalarin ayin Enparalisi olanlara ozel olmasi cok yerinde bir karar. Cunku suistimal ediliyor. Basit bir kampanyadan yararlanip sadece 5 TL kar edebilmek icin bile Enpara uyesi olup (basilan ve adrese teslim edilen kartin maliyetini bile kurtarmiyor) bir daha asla elini surmeyenler oluyor. Burasi Turkiye. Suistimallerin onune baska turlu gecilemiyor maalesef. Kampanyalarin hedefinde Enpara'yi duzenli olarak kullanan insanlarin olmasi cok normal. Gelip gecici musterilere neden yatirim yapsinlar?

Atla deve degil; 100 TL'lik bir EFT, bir para yatirma, bir para cekme, bir fatura odeme, bir Encard harcamasi yaptin mi ayin Enparalisi oluyorsun zaten.

Atla deve.

Enpara'dan kampanya isteğim çok değil. Ücretsiz eft vb uygulamalar sürsün, faiz yüksek olsun vs yeterli.
    Ama şu ayın enparalısı saçmalığıyla uğraştırmasınlar.

Hesabında 5.000tl olana 1 puan veriyorsa 10.000tlye 2, 50.000tl'ye 10 puan vermeli. Yani 20 liralık fatura ödemesiymiş, arkadaşıyla arasında 100tl al-ver yapmak mı önemli? Yoksa para bulundurmak, hacimli işlem yapmak mı? 3 kağıtçı müşteri bu maddeleri çakallıkla halleder.
    Asıl istenilen sürekli müşteriler kampanya için perişan olmak istemez.
    Ayın enparalısı sadece negatif hissiyat uyandırıyor.
    Suistimal edecek adam gene ediyor.

Arkadaşına 100tl at geri al. Atmden para çek. 5-10tl bir fastfood yemeğini karttan çek. Telefona Tl yükleme de yaptı mı tamamdır. Yada 25 altı vs şeklinde halleder.

Enparayı başka ATM'den kullanmak için ben bu ay 5 madde yaptım mı olayıyla uğraşamam. Sırf bu yüzden başka bankalarda da param var. Genelde enpara kartımı da yanıma almıyorum, finans atm'si daha az bulunuyor. ykb kredi kartı mesela para çekmek içinde alışveriş için de daha mantıklı.
    Enpara bu kötü kullanıcıyı ayıklayamayan dandik 5 madde uygulaması yüzünden müşteri kaybediyor. Şahsen enpara vadesizimde çok düşük miktar tutuyorum.

2 beklentim var:
    -Enpara bu ayın enparalısı şartlarını "küçük hesaplara" bağlamaktan vazgeçsin. Üniversite hazırlık öğrencisi yada ölücü uğraşır bu maddelerle.
    -Kampanyalarını da uzun vadeli yapsın. ATM kampanyası, spotify, steam vs neyse yap şunları 1-2 yıllık.

Ben hesapta para bulundurup spotify/stram harcamalarımı enparadan yapıyordum. 5 madde gelince uğraşmayı bıraktım, spotifyı direk kk ile ödüyorum.
    Paramı da kk olan diğer bankaya yatırıyorum artık. Zaten atmsi yoktu kampanya da gidince(zorlasinca) Bir esprisi kalmadı. Garanti one ile devam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.