Şimdi Ara

Engin, Melo ve Eboue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bana bu 3 futbolcunun Turkiye Liginde hakeme, veya rakip futbolcuya yaptigi tek bir cirkefligi gosterecek olan var mi?

    Bakiyorum BJK ve FB li arkadaslar bu 3 futbolcuyu da karektersiz yaptilar.

    1-) Melo 2. kez kavga ederse takimda arkasinda kimse durmaz merak etmeyin. Bazi hatalar tekrarlanmaz ise affedilir.

    2-) Eboue nin BJK macinda kendisine 2 mactada yapilan hareketler sonucu yere birakmasimi karektersizlik? Ki 2 mactada ustune birsey atildi, ve 2. macta ustune adam yurudu dovmek icin.

    3-) Engin ilk maclarda cok yere yatiyordu, bunun nedeni kondisyon sorunuydu. Gercekten 60. dakikadan sonra yere yigiliyodu adam. Zaten ligin 2. yarisinda bu isi duzeltti, ve hatirlarsiniz bir kac takim arkadasida kendisini uyardi

    Lutfen, dinime kufreden musluman olsa, veya insan kendi coplugunu goremez gibi laflari birakip bir FB liveya BJK li arkadas durumu acikliyabilir mi?

    1-) Hangi futbolcu taraftarlara ana avrat kufur etti?

    2-) Hangi futbolcu karsi rakibe kasitli olarak tekme atti?

    3-) Hangi futbolcu basin mensuplarina tehditler yagdirdi?


    Anliyorum GS bu sezon sampiyon oldu ve icinizde mutlaka uzulenler var. Play off uygulamasi gibi bir adaletsizlik sonucu sampiyonluga ulasti ama bu hangi futbolcusunu cirkef yapar soylermisiniz?







  • Melo kafa atmıştı ibb maçında
  • adamlar Eboue'nin kafasına bişeyler yağdırıyolar doğal olarak taç atışı kullanamıyo sonra tahrik oluyolar.tahrik olan cengaverler gelsin bizim balkonun altına 30 saniye beklesinler üzerlerine de 1000 lira veriyim bakalım napıyolar
  • Melo ve Eboue onların çok canını acıttı tek sebep bu gerisi hikaye .. Melonun malum yeriyle volkana attığı gol , bjk maçlarını boş geçmemesi vs .
  • Eboue hadi neyse de diğer ikisi çirkef oyuncular. Melo takım arkadaşını döver, maçta kafa atar dirsek atar bilmem ne, engin desen bisey yokken yerde on takla atıyor çığlıklar falan gereksiz yere rakip takımı kışkırtıyor, eboue aralarında en masumu. O da abartı hareketler yaptığı oluyor. Objektif olarak yazdım bunları. Diğer takımlarda da bu tip oyuncular var. Ne yapalım karakterleri böyle. Milyon dolarlar veriyorsun bir çırpıda takımdan göndermen de zor. Ama bakın bu tip oyuncular takımlarda uzun süre kalamıyor genelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmem de Necati'nin ceza sahası içindeki taklaları çok güzel oluyor
  • Eboue'ye bir şey demiyorum da Melo ve Engin gerçekten çirkef adamlar.
  • Engin kendini fazla yere atıyordu başlarda ama bu hep kötü niyetinden değil fiziksel olarakta yetersizliğinden kaynaklanıyor. Melo'nun arkasında duramam, zaman zaman gereksiz hareketler yaptı. Eboue ise tamamen kışkırtıldı haksız yere odak haline getirildi.
  • ya beyler bana kızmayın ama eboue ve engin ne yazıkki bazı maçlarda hakemlerlen çok uğraşıyolar enginin maçın ilk dakikalarında kendini yere atıp hakemi tribünlerin önüne atmasını unutmadık bunlar hoş şeyler değildir bizdede burak azda olsa yapıyodu melo içinse bişe diyemeyeceğim soyunma odalarında rieralan kavga etmesi felan bu sadece gs yönetimini ilgilendirir bir oyuncunun böyle konulardan gönderilmesi eminim sadece bizm ülkede tartışılır önemli olan o olaylara rağmen her iki oyuncuyuda takıma kazandırmaktır ve fatih terimde yanılmıyosam bunu başarmıştır.

    türkiyede ne yazıkki malum bir takımın çirkefliklerine göz yumuluyo işte bu yüzdende gs gibi bazı takımlar bazı olumsuz şeyleri hak olarak görüyo ben bu konuda gsyi fazla suçlayan bir insan değilimdir.

    eğer türkiyede gerçek bir adaletli yönetim olursa gs bu konularda adam gibi davranışlar içinde kesinlikle olur çünkü fatih terim gibi bir hocanın niyetinin iyi olduğuna tüm futbolseverler gerçekten inanıyodur bazıları gibi şeklen efendilik dalgaları altınada çirkefleşen bir hocanız yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mizuhara

    Melo kafa atmıştı ibb maçında

    Cinsel organıylada Fenere gol atmıştı. Adam paso kafa çalışıyor.
  • eboue normal adam işte,rakip taraftarlar günah keçisi aradı ve eboue'yi buldu ancak melo ve engin -özellikle engin- çirkef adam kabul etmek lazım.bu ikisini gördükçe fenerbahçe taraftarının neden lugano'ya gönülden bağlı olduğunu daha iyi anlıyorum.
  • Engin'in kendini yere atması fizik sorunu olabilir de ben yerde 30 tane takla atmasını öfke kontrolü için falan önerildiğini düşünüyorum. Sonuçta bir şekilde deşarj olması gerekiyor adamın.
  • Diğer ikisine ne derseniz diyin de Eboue kadar sempatik bir adam yok bu adama niye bu kadar yüklenildi anlamıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JessieJ

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mizuhara

    Melo kafa atmıştı ibb maçında

    Cinsel organıylada Fenere gol atmıştı. Adam paso kafa çalışıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JessieJ

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mizuhara

    Melo kafa atmıştı ibb maçında

    Cinsel organıylada Fenere gol atmıştı. Adam paso kafa çalışıyor.

  • Engin çok takla atıyor o sinir bozucu , meloda bazen saçmalayabiliyor , ama şu bi gerçekki türkiye liginin en çirkef oyuncusu EmreBelözoğludur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slymndgn

    Engin çok takla atıyor o sinir bozucu , meloda bazen saçmalayabiliyor , ama şu bi gerçekki türkiye liginin en çirkef oyuncusu EmreBelözoğludur

    artık Türkiye liginin değil çok şükür şimdi onlar düşünsün.. engin ve meloya katılıyorum.
  • meloda çirkeflik var inkar etmemek lazım (galatasaraylıyım)
  • Beşiktaş maçıydı sanırım. Eboue yerde sakat yatıyordu, sonra hakem geliyor aniden ayaklanıyor, sakatlanmamış gibi sertçe itiraz ediyordu. Hakem itirazı takmayınca tekrar yere atıyordu kendini.

    Ben esas Engin'in çirkef olduğunu düşünmüyorum. Neden derseniz, maçlarda deli diye çok üstüne gidiyorlar elemanın. Sanki onu iyice çıldırtıp oyundan attırmaya çalışıyor rakip takım oyuncuları. Aynı şeyi Melo'ya da yaptıklarını düşünüyorum, ama şu kafa atma olayı dışında kendini oldukça iyi tuttu.

    Şöyle bir şey de var, bizim oyuncular yaptıkları hareketlerin karşılığında %90 cezalandırılıyorlar. Fenerbahçeli oyuncuların farkı yaptıklarının yanlarına kar kalması. O yüzden bu kadar dayılanabiliyorlar, Emre'ye hakettiği üzere her maç 4 kırmızı kartı aynı anda verseler bence pamuk gibi oyuncu olur birkaç maç sonra. Hoş Zokora'nın 3 ay hapisle cezalandırılması gereken tekmesi rahat 5-10 maçın hesabını dengelemiştir orası ayrı.




  • quaresma nın carvalhale krampon fırlatıp anabacı sövüp sonrada affedilmesine ne demeli?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.