Şimdi Ara

'CRUZE' KULLANANLAR BURAYA :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar CRUZE kullanıcıları benim sizlere bir kaç sorum olacaktı bende bu arabayı almayı düşünüyorum ;

1-) LPG taktırınca 1.6 motora o kasaya yetiyormu ? araba serimi ?1.8 motor olanıda varmış türkiyede varmı?
    2-) 100 km ye lpg li araçlar kaç saniyede ulaşıyorsunuz? (LPG takılı iken)
    3-) Bagajı nekadar genişlikte 500 lt falan varmı?
    4-) araçta 220 lik ibre var en fazla kaç km hıza ulaştınız? keşke 260 lık ibre olsaydı
    5-) ve en önemli soru arabanın arkası genişmi özellikle arka koltuk diz mesafesi çok önemli ve kafanız tavana dokunuyormu?
    lütfen özellikle bu 5 numaralı soruya dikkatle bakıp bilgi verirseniz çok sevinirim.
    6-) YOL TUTUŞU NASIL savrulma oluyormu?

ve CRUZE KULLANICILARI ARABANIN EKSİLERİNİ LÜTFEN SAYARMISINIZ?

İ5 3570K 3.4ghz @4.5ghz yaşlı kurt 1.26volt :) - Asrock Z77 Extreme 6 GTX 1080 Evga SC - GSKILL 8GB Ripjaws X DDR3 1600Mhz CL9 Single - Samsung 120 GB SSD - 32 inc LG tv * Z5500 ;) - Dark Falcon özel yapım Kasa :D

• Aşağıdaki linki incelerseniz size daha hızlı cevap verebiliriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_30883332/tm.htm
    İ5 3570K 3.4ghz @4.5ghz yaşlı kurt 1.26volt :) - Asrock Z77 Extreme 6 GTX 1080 Evga SC - GSKILL 8GB Ripjaws X DDR3 1600Mhz CL9 Single - Samsung 120 GB SSD - 32 inc LG tv * Z5500 ;) - Dark Falcon özel yapım Kasa :D
  • quote:

1-) LPG taktırınca 1.6 motora o kasaya yetiyormu ? araba serimi ?1.8 motor olanıda varmış türkiyede varmı?
    4-) araçta 220 lik ibre var en fazla kaç km hıza ulaştınız? keşke 260 lık ibre olsaydı
    5-) ve en önemli soru arabanın arkası genişmi özellikle arka koltuk diz mesafesi çok önemli ve kafanız tavana dokunuyormu?
    lütfen özellikle bu 5 numaralı soruya dikkatle bakıp bilgi verirseniz çok sevinirim.

En güzeli bir oto dergisi bulup ondan okuman olacaktır bunları ama cevaplayayım madem.

1- 1.6 düz lpg'li bende yetiyor.
    2- Ölçmedim ama kırmızı ışıkta ilk sıradaysam sağımda solumda pek araba kalmıyor tek fırlıyorum ben.
    3 - 450 litre, yükleme kolaylığı iyi durumda.
    4- 190 yaptım ben de fazla basmadım sonra, 205 yapan var.
    5- 1.80 'im kafam ile tavan arasında epey var zaten yükseklik ayarı da var koltuğun ve direksiyonun. Diz mesafesi sınıfında en iyisi diye biliyorum.
    6 - Süspansiyonu gayet iyi ne yumuşak ne sert, ESP ile de destekleyince de zaten savurman çok zor bu aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLADE66

Arkadaşlar CRUZE kullanıcıları benim sizlere bir kaç sorum olacaktı bende bu arabayı almayı düşünüyorum ;

ve CRUZE KULLANICILARI ARABANIN EKSİLERİNİ LÜTFEN SAYARMISINIZ?

Öncelikle, eğer Cruze satın almada kesin kararlı iseniz, size tavsiyem tekrar yukarıdaki mesajımda verdiğim linki baştan sona okumanız olacaktır. Ben bile almadan önce gözlerim kan çanağı oluncaya kadar okumuş ve kesin kararı vermiştim. En azından kafamda soru işareti kalmadı mesela.

Ben şahsım adıma yukarıdaki sorunuzu yanıtlamaya çalışayım:

Aracım otomatik vites ve benzinlidir. Size soru numarasına göre cevap veriyorum.

3-) Bagaj hacmi 450 lt.
    4-) Ben en fazla 195' i gördüm. 220' yi görecektim ki yol bitti malesef
    5-) Diğer konuda arka diz mesafesini açıklamıştım.
    6-) Yol tutuşu tek kelime ile mükemmel, bir kere savursun, yok, savuramadı beni daha. Yüksek hızda gittiğinizi bile hissettirmiyor bu canavar.

Eksiler: Kasa 1385 kg ve 1,6 motor var, ilk kalkış biraz ağır, anca toparlıyor ama iyi gidiyor sonra. Otomatik vites özellikle biraz fazla yakıyor. Bence başka bir eksiği yok.

• Bütün arkadaşlara teşekkürler, çok teşekkürler
    keşke bu arabada şu hız sabitleme özelliğide olsaymış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.