Şimdi Ara

araç kullananlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bu resimdeki gibi bir araç teybine takılan bluetooth kiti arıyorum.fakat asıl önemli özelliği aracın teybinin usb girişine kablo ile bağlayıp şarj ederken bi yandan da aux girişine takıp telefona bağlayıp araçta müzik dinlemek.teypte usb ve aux girişleri yan yana durumdadır.yani şarj ederken teyp ile şarj edicem.teybin aux ve usb girişini aynı anda kullanıcam seyahat ederken.yani şarjda iken çalışırmı. çakmaklık girişine takılan şarjdan bahsetmiyorum.direk teybe takılan usb girişi
    https://store.donanimhaber.com/12/86/53/128653bc8ef64da6c6e7dcff278698c3.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 16 Mayıs 2019; 12:15:14 >

• evet hocam çalışır, problem olmaz. ben çok çok eskiden şöyle kullanıyordum.

aux bt'yi takıp teyp usb'den yada çakmaklıktan şarj ediyordum. bt'ye ise ipod'um ve telefonum bağlıydı
  • Suan bende olan resimdekinin aynısı.fakat sarjda iken kullanılmıyor demekki her modelin kullanimi farklı.sizinki nasıl bir şeydi yani hangi yerden aldiginiza bağlı.benim aldığım yerde sarjda kullanım yokmus bende yenisini almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NeutronS

Suan bende olan resimdekinin aynısı.fakat sarjda iken kullanılmıyor demekki her modelin kullanimi farklı.sizinki nasıl bir şeydi yani hangi yerden aldiginiza bağlı.benim aldığım yerde sarjda kullanım yokmus bende yenisini almak istiyorum
    bence ilk resımdekını tak calıstır daha sonra sarja tak. ılk usb taktıgın ıcın orayı kaynak olarak goruyor olabılır.

Orijinalden alıntı: ReaperVR

bence ilk resımdekını tak calıstır daha sonra sarja tak. ılk usb taktıgın ıcın orayı kaynak olarak goruyor olabılır.

Alıntıları Göster
    zaten ben onu aldım ve 1 sene kullandım artık şarjı dolmamaya başladı yani bozuluyor.fakat şarjda kullanım sağlamıyor
    Hocam elektrikten anlayan birine götürün teyp'in içine monte etsin şarj gibi bi derdiniz olmasın aux'e hep bağlı kalsın iç kısımdan siz Bluetooth'a bağlandıkça çalışır. Kapalı iken yine aux'u da kullanabilirsiniz.
    Youtube'de bu montajı yapanlar var izleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.