Şimdi Ara

Enes Batur ilk 3 günde 5 milyon 768 bin TL hasılat yaptı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Enes Batur ilk 3 günde 5 milyon 768 bin TL hasılat yaptı!

Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi?' ilk 3 günde 454 bin 373 kişi tarafından izlenerek birçok yapımı solladı! Hasılat 5 milyon 768 bin TL.

Bu Türk milleti için bir rezalettir

Cem Yılmaz’ın filmi "Arif V 216" ise ikinci haftasında 3 milyon 754 bin seyirciye ulaştı. Gişeye toplam 48 milyon 624 bin TL bıraktı.

Enes Batur'u 454 bin 373 kişi izlemiş ya! O kadar salak insan var!
    Türk Sinemasına hakarettir bu!

KAYNAK:
    http://m.posta.com.tr/cem-yilmaz-a-gisede-enes-batur-surprizi-youtuber-enes-batur-un-filminden-5-7-milyon-tl-lik-hasilat-haberi-1374483

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bocha Boston -- 23 Ocak 2018; 13:49:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk sineması iyiye gider diye düşünürken bu durum... Neyse izliyorlarsa mustehak bu seyirciye böyle filmler. İzleye izleye beyinlerini çürütsunler. Sadece Enes Batur için değil bu dediklerim televizyon dizileri ve çıkan onlarca film için.

Enesle sıkıntım yok 19 yaşında sinema filmi çekelim çok para kazanırız diye kapısına gelmişler, ne deseydi yok ben para istemiyorum çekmeyelim mi? Hata Enes Batur da değil seyircilerde.

• Turk sinemasina hakaret mi? Olmayan sinemanin nesine hakaret olacak? Ulkedeki insan profili belli zaten.

• önceden bi film yapıldığında 50 sene izlenecek kalitede oluyordu şimdi günlük olarak parayı kırıyorlar kitleleri sayesinde. Yazık günah gerçekten ama sonuçta çocuklar bir şeyler yapmışlar parayı hak etmişler sonuçta ne diyelim.
  • Müstehak.
    Plaza calisani ailelerin salak veletleri sagolsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır çöp

• ağır kıskanclar toplanmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Milyar Dolar Kaç TL Yapar?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu bebeyi savunmuyorlar mı bi de...He kardesim şu yamuk ağızlıyı kıskanıyorum he

7-12 yaş arası kitle çok kötü geliyor beyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk sineması neydi ki? Bu filmle mi düştü? İyi film çekeni engelleyen yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar artık kaemra ve bilgisyar fiyatları gayet uygun beğenmeyen herkes film çeksin güzel yapıtlar çıksın ama böyle filim yapana vurun sopayı yaparsanız malesef ki malesef bir gelişme olmaz
  • kudurmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.