Bildirim
Enes Batur 300.000 Tl. lik araba aldı (Videolu) (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
Bu kadar çok mala hitap ederken camaro alması normal. Fakat şuda var çocuklar masum asıl sorun ebeveynlerde. Çok küçük yaşta teknoloji ile tanıştrırsa çocuğu oda böyle bağımlısı olur bu malın. Daha konuşmayı yazmayı bile bilmeyen adam 3.9 milyon takipçi kasmış. Zeki ama bir yandan türk halkını çözmüş. RTE gibi düşünün. O değilde viodeda aracın plakasını sansürlemiş muhtemelen kiralıktır :D Plakasının görünmesi daha iyi olurdu zira reklam gibi düşünün. Yada gerçekten satın almıştır bilemem tabi sadece bir tahmin. Ah ah zamanında arkadaşlarımdan bir bok olsaydı youtube kanalı açıcaktıkta geç kaldık parayı vuran vurdu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ingvar
Yuzbinlerce velede hitap ederken konuşmayı bile bilmiyor.
Çok mıymıntı konuşuyor ve cidden bu herife 1 dakikadan daha fazla tahammül eden insanda problem vardır.
Merobo orkodoslar konuluma hoschahslageldiniz
İlk kez duyduğum elamanı , bir bakayım dedim. 1dk felan zor. O değilde ülkede baya çocuk nüfusu varmış. Ve baya da içleri boşmuş. -
ben duymadımda bir bakayım dedim komik montaj 2 videosu var ana sayfada onu izledim 15 milyon izlenmiş allah akıl fikir versin kazanıyorsa kazansın tabi diyecek bir şey yok -
quote:
Orijinalden alıntı: ZaFLooBrect
quote:
Orijinalden alıntı: NUSR-ET
O araba 300k degil camaronun yenisi 300k zaten bu eski kasa camaro ayrica o kadar pahali bir araba degil 200k -250k civari fiyati var pardon ama sokakta her kose basinda gordugunuzu donup bir kere bakmadiginiz range roverlar porsche panemeralar bile bunun 2-3 kati paraya satiliyor sokata gordugunuz cogu arac bundan daha pahali .Ben videoda abargilacak birsey goremedim arabada normal bir araba.Oyle cok pahali bir araba degil.
nick-mesaj uyumu.
Eskiden bu nick-mesaj uyumu bana yazılırdı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu cocuğa salak dıyenler var, adamın ızlenmek ıcın bılerek yaptığını bılmıyor musunuz? sızın 10 yıl kazanacağınız parayı adam belkı 1 ayda kazanıyor bu yeterınce zekı olduğunun kanıtıdır. Bu kadar parayı kazanan adamın sızce salak olduğunu dusunen var mı? vıdeolarını beğenmemenız doğal cunku vıdeoları veletler ıcın.. sen de ızlesen velet de ızlese aynı ızlenme sayılıyor sonucta. -
quote:
Orijinalden alıntı: mtax
quote:
Orijinalden alıntı: Ingvar
Yuzbinlerce velede hitap ederken konuşmayı bile bilmiyor.
Çok mıymıntı konuşuyor ve cidden bu herife 1 dakikadan daha fazla tahammül eden insanda problem vardır.
Merobo orkodoslar konuluma hoschahslageldiniz
İlk kez duyduğum elamanı , bir bakayım dedim. 1dk felan zor. O değilde ülkede baya çocuk nüfusu varmış. Ve baya da içleri boşmuş.
İleride baba oldugumda çocuğumu sıkı takip edeceğim hocam. Küçükken bu kadar baskıyı anlamazdım ama haklılarmış. Boş olmakla olmamak an meselesiymiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
youtub geliri kafadan 1 1.5 trilyon senelik yada taş çatlasın 1.5 senelik 2.5 milyon minecraft bebesine dua etsin bilinçli youtube kullanıcısı 100 kişiyi geçmez türkiyede -
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay
quote:
Orijinalden alıntı: Coutinho
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay
Camaro'nun 300k olmasına mı yanayım. 34 saniye dayanabildiğim insanın böyle para kazanmasına mı bilemedim. Hoş bu halka böyle şeyler hitap ediyor, seçtikleri cumhurbaşkanı vb ortada.
300k olmasina yanalim. Yasadigim yerde 17k usd lol trajikomik
Sıfırları 30k falan zaten :D
Kiraları ne kadar günlük bunların?
15 gün sonra Amerikadayım.
Bilmiyorum hic kiralamadim ama max gunluk 100'dur. Arkadasim mustang kiralamisti 80 vermisti arabaya. Sigortaya ne odedi hatirlamiyorum ama -25 oldugu icin yarisi kadar sigorta vermisti galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya hu şu çocuğun konusunu niye durmadan açıyorsunuz. Günlük konulardan biri oldu iyice.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz de alalım bize video çekme diyen mi var?
ahmet özdemir15 dakika önce
biz enes abiyi seviyoruz moralim bozuk olduğunda bile eğlendiriyor videolari yani burada haksız kazanç olduğunu düşünmüyorum çekemiyosan izleme sonuçta buda enes abinin mesleği kafasını kullanmış hakkını almış
saat 1 de kalkıyor diyorsun da yıllardır hergun video atıyor bizler için 1300 tane video 15 dakikadan 223.000 dakika yapıyor 1 de kalkıyor 15 dk video yapıyor diye düşünme yani #enesabiarkandayiz
saat 05.04 de atilmiş mesaj.Nerden geliyor bu aşk bilmiyorum. -
Böyle şabanlara prim veren ergenler utansın. Birkaç videosunu izledim, yalnızca 30 saniye dayanabildim. -
Hayırlı olsun demek düşer hiç izlemiyorum bu videosunu izledim beğendim. Ama beni en çok düşündüren olay bir video çekiyorsun uğraş var eyvallah ve abone tıklanma beğeni ne paralar kazanıyorsun. İzleyici kitlesi kaç yaştır filan beni ilgilendirmiyor ama düşünsene gece yüklüyorsun videoyu ygs lys kpss salla sabahına bak ilerleyen zaman da Camaro al üzülsem mi keşke benim de mi olsa desem ben anlayamadım neyse şükür sabır kazasız belasız nasip etsin Allah
alsin ya sizene
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanCbn
Hocam mobil kanal oldugunuz zaman yani telefondaki oyunlar mesela TBM si cok dusuk oluyor.
TBM nedir tiklama basina maaliyet yani benim sayfamda gunde 1000 kisi reklama tikliyorsa TBM 0.4 kuruş yani 40 TL. Ama Enes Baturun TBM si en az 40 50 kurus vardir.
Kanal linkimi bosver hocam mobil oyunlar iste...
Ya şu kanal linkinizi niye vermiyorsunuz anlamıyorum yalan mı söylüyorsunuz
Dün ortaokulda sınava girdim veledler sıranın üstüne enes batur yazmış gerisini düşün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu youtube bildiğin para dağıtıyor yani bu kadar basit mi bu meblağları kaldırmak?
Bir nesli metin2-knight-silkroad vs. yedi, bir neslide youtube kanalları yiyecek
Bacak kadar çocuklar eğitimden ve kişisel gelişimden geri kalıp bunlarla en verimli zamanlarını öldürüyor
Popüler kültür haşırt diye girdi bu millete, artık gelecekten umut hiç kalmadı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X