Şimdi Ara

Enes Batur 300.000 Tl. lik araba aldı (Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
19.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• enes apime hayırlı olsun
  • Yuzbinlerce velede hitap ederken konuşmayı bile bilmiyor.

Çok mıymıntı konuşuyor ve cidden bu herife 1 dakikadan daha fazla tahammül eden insanda problem vardır.

Merobo orkodoslar konuluma hoschahslageldiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes arkadaşımızı tebrik ediyorum ben. Türkiye'deki seviyeyi vs iyi ölçtü ve emeğinin karşılığını alıyor.

Sonucta çocuklar masum, neyin ne olduğunu bilmiyorlar. Adam çocukları eğlendirecek şeyler üretiyor. Sonuç olarak karşılıgıni da aliyor. Destek vermesem de ve videolarini izlemesem de adam zeki.

Türkiyede ancak bu şekilde para kazanılır. Bunu anlayın artık. Halkın ne istediğine bakacaksın. 32+ insanların %70 i interneti çok kullanmıyor.

25 ila 30 arası insanların da yine fazla kullandıgi soylenemez. E 16-25 arasınin da bu tarz şeyler hoşuna gitmiyor. Sonuç olarak en kolay kandırabileceği topluluk çocuklar, gayet de başarılı bir şekilde gerçekleştirdi 5 yıl sonra biriktirdigi parayi alir kanalini da kapatir oh geri kalan hayat onun artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakışır enes abime her şeyi hakediyo güzel abim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingvar

Yuzbinlerce velede hitap ederken konuşmayı bile bilmiyor.

Çok mıymıntı konuşuyor ve cidden bu herife 1 dakikadan daha fazla tahammül eden insanda problem vardır.

Merobo orkodoslar konuluma hoschahslageldiniz

Yüzbinlerce velede o mıymıntı şekilde konuştuğu için camaro + ev alabildi bu çocuk

Senin istediğin şekilde konuşsa 10bin takipçisi olmayan birisi olurdu kardeşim bunun farkındasındır inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    dostum +9999

bakın hep çocuk kanallari önde 1m aboneli çok var youtube kitlesi artık çocuk adam işi biliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu çocuga söven herkes gerizekalıdır net.Kitlesi belli izleyeni belli

yaptığı editler güzel emek getiren.

isteyen istediğini izler.Bide o arabaları kiralıyor almıyor.

Porsche aldım videosu hariç pek videosunu izlemedim onuda gene burdaki mallar araba almıs diyr paylaşınca izledim

• Volvolord kullanıcısına yanıt
    yok bu arabayı gerçekten de satın almış. kiralık araba değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 3 Haziran 2017; 18:52:9 >
  • arz talep meselesi izleyicileri memnun size ne oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikada bu araba 10k$ civari. Burda 300k₺. Vay be

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Enes arkadaşımızı tebrik ediyorum ben. Türkiye'deki seviyeyi vs iyi ölçtü ve emeğinin karşılığını alıyor.

Sonucta çocuklar masum, neyin ne olduğunu bilmiyorlar. Adam çocukları eğlendirecek şeyler üretiyor. Sonuç olarak karşılıgıni da aliyor. Destek vermesem de ve videolarini izlemesem de adam zeki.

Türkiyede ancak bu şekilde para kazanılır. Bunu anlayın artık. Halkın ne istediğine bakacaksın. 32+ insanların %70 i interneti çok kullanmıyor.

25 ila 30 arası insanların da yine fazla kullandıgi soylenemez. E 16-25 arasınin da bu tarz şeyler hoşuna gitmiyor. Sonuç olarak en kolay kandırabileceği topluluk çocuklar, gayet de başarılı bir şekilde gerçekleştirdi 5 yıl sonra biriktirdigi parayi alir kanalini da kapatir oh geri kalan hayat onun artik

Aynen tespit doğru. Türkiye şartlarını ve hitap ettiği kesmin IQ düzeyini iyi çözmüş bir fırlama kardeşimiz. Hırsızlık yapmıyor ama parayı milletin IQ düzeyine göre geliştirdiği sistemi üzerinden sağlam söğüşlüyor.

• Çok ilginç ve hayret verici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FFAKO_Bey

Amerikada bu araba 10k$ civari. Burda 300k₺. Vay be

Enes Batur 300.000 Tl. lik araba aldı (Videolu)

• FİT GYM kullanıcısına yanıt
    kesinlikle
  • O araba 300k degil camaronun yenisi 300k zaten bu eski kasa camaro ayrica o kadar pahali bir araba degil 200k -250k civari fiyati var pardon ama sokakta her kose basinda gordugunuzu donup bir kere bakmadiginiz range roverlar porsche panemeralar bile bunun 2-3 kati paraya satiliyor sokata gordugunuz cogu arac bundan daha pahali .Ben videoda abargilacak birsey goremedim arabada normal bir araba.Oyle cok pahali bir araba degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 3 Haziran 2017; 15:38:16 >
  • Moruk ben bu konuya niye girdim yav?

• Youtuberlik tv den daha zormuş peh peh sen set icin sabahin 4unde çıkmayı bilmezsin ayni kareyi 10larca kez çekmeyi bilmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: NUSR-ET

O araba 300k degil camaronun yenisi 300k zaten bu eski kasa camaro ayrica o kadar pahali bir araba degil 200k -250k civari fiyati var pardon ama sokakta her kose basinda gordugunuzu donup bir kere bakmadiginiz range roverlar porsche panemeralar bile bunun 2-3 kati paraya satiliyor sokata gordugunuz cogu arac bundan daha pahali .Ben videoda abargilacak birsey goremedim arabada normal bir araba.Oyle cok pahali bir araba degil.

nick-mesaj uyumu.
  • kesin youtube da gezerken denk gelmişsindir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.