Şimdi Ara

Enerji içecekleri İncelemem(SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
27.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen yazın sonunda kolaların artık eski tadının olmadıgını düşündügümden dolayı daha farklı alanlara yönelmeye karar verdim ve bu alan enerji içecegi oldu.
    Birçok firma denedim,aslında çok basit birşey olmasına ragmen niye bu kadar pahalı oldugunu çözemedim işin açıkçası
    Şimdi size genel olarak birkaç bilgi vereyim.
    -Kesinlikle enerji vermez,en azından bana karşı bir olumlu yanı olmadı,hatta çogu zaman içince uykum geliyor.
    -Çok içince ne gibi zarar veriyor gibisinden bir düşünceniz varsa onu bende düşündüm ve denedim.Yaklaşık 1-2 saat süre zarfında 4-5 tane içtim.
    Ertesi gün 2 tane sınavım vardı.Yatağa girdigimde kalp atışlarımın normalden çok fazla attıgını hissettim ve bu fazla atış beni bir süre uyutmadı
    -Ayrıca bira gibi insanın vücudundaki su oranını bozduguda bir gerçek belli bir zaman sonra susuzluk başlatıyor.
    -Alkolle birlikte zararı var mı? diye sorarsanız 3 taneyle birlikte içtim sorun olmadı hatta en iddalı alkol bence

Şimdi gelelim denedigim birkaç firmaya

Burn:Yazın içtigim zamanlar gerçekten tadı çok hoşuma gidiyordu.Ancak bu aralar şerbetini bozduklarını düşünüyorum.Gereginden fazla tatlılaşmaya başladı.Hatta son aldıklarımı içerken keyiffle içtigimi söyleyemeyecegim.Rengi kırmızıdır.Alkolle tavsiye edilmez.Fiyatları 2,5-3.5 arasında marketlere göre degişiyor.

Redbull:Fiyat olarak gerçekten baya pahalıdır.3.5-4 lira civarında satılır.Tat olarak fena degildir.Redbull'unda bu aralar şeker oranının düşürüldügü kanısındayım.Piyasanın en iyisi mi? bence değil.Sadece yaptıgı reklamların ve fiyatından dolayı en iyisi olarak biliniyor.Alkolle iyidir.Rengi sarımsı.

Birde genel olarak ülkemize Altanea tarafından getirilen enerji içecekleri var genel olarak redbulla karşılacak kadar iyiler.

Replay:Redbull'un çakması gibi durdugunu hepiniz görüyorsunuz.Benim favorim tat olarak Redbull'dan daha iyi oldugunu düşünüyorum.Alkolle tam uyumlu.Ben bu ürünü boynuzun kulagı geçtigi ürün olarak tanımlıyorum.Fiyat olarak 1,7-2.5 arasında marketlerde degişir.Bulursanız tavsiye ederim.Gerçekten çok güzeldir.
    Maxima ve diger altanea ürünleri:Gerçekten içilecek kadar iyi ürünlerdir.Bu maxıma olarak belirtilen ürün burndan iyidir.Carrefourda 1.20'ye satılıyor.
    Ayrıca şu an evde kutusu olmayan buzzer vs. benzer isimlerde ürünleri vardır.Emin olun onlarda başarılılar.Zaten yurtdışından ithal olarak getiriliyorlar yalnış bilmiyorsam.

Sıralamam

1 Replay(Aynı sayıda redbull versinler degişmem o derece iyi bir ürün)
    2 Redbull
    3 Altanea 'nın diger bilimum ürünleri
    4 Burn (Eskiden benim gözümde redbulldan bile iyiydi ama şu an bedava verseler içermiyim tartışılır)

Soracagınız sorular olursa elimden geldigi kadar cevaplarım.
    İyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 9 Nisan 2010; 19:22:51 >

• Aynı Dostum Colanın tadı Senin Ağzının Tadı yok
  • burn'u bu aralar bende içemiyorum.bence de tadında bir değişiklik var.
    maxima'yı denemedim.
    replay'ı da baya içtim.hoşuma gitti.
    redbull bana göre yine en iyisi.

ama ben son 1-2 senedir çok fazla enerji içeceği tüketirdim son 4-5 aydır adam akıllı tüketmiyorum.son aldığım 4-5 tane burn'u yarısına kadar zor içebildim...
  • Cola bencede tadını bozdu. Ama şişe kolalar hala çok güzel.

Burn'ünde kalitesini bozduğunu düşünüyorum artık içerken eskiden olduğum gibi mest olamıyorum.
    Replay ve Maxima'yı hiç içmedim o yüzden favorim Redbull.
  • üniversitedeki araştırma konum :) ölümüne bile sebep olur dikkat et
  • Dostum güzel araştırma fakat gerçeklerden öte.Bilimsel sonuçları da gözden geçirmeni tavsiye ederim.
    Enerji içeceklerinin ne sebepten dolayı üretildiğini bilen bir kimse yok şuan.
    Kanı pıhtılaştırıp kalp krizine sebebiyet verdikleri kanıtlanmıştır.
    Spor sırasında veya öncesinde içilmez.Alkolle alınmaz.Peki neden içilir?Bunu bilen yok nedense.
    Son olarak daha 2 gün önce bir tanıdık arkadaşım votkayla içtiği için kalp krizi geçirdi.
    Kısacası sağlınızı düşünüyorsanız uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

Dostum güzel araştırma fakat gerçeklerden öte.Bilimsel sonuçları da gözden geçirmeni tavsiye ederim.
    Enerji içeceklerinin ne sebepten dolayı üretildiğini bilen bir kimse yok şuan.
    Kanı pıhtılaştırıp kalp krizine sebebiyet verdikleri kanıtlanmıştır.
    Spor sırasında veya öncesinde içilmez.Alkolle alınmaz.Peki neden içilir?Bunu bilen yok nedense.
    Son olarak daha 2 gün önce bir tanıdık arkadaşım votkayla içtiği için kalp krizi geçirdi.
    Kısacası sağlınızı düşünüyorsanız uzak durun.

Çok ciddi saglık sorunları yaratabilir bu içecekler ölüme bile yol açabilir haklısın. Zaten fiyatları acayip yüksek.
    Bana kalırsa bunların üretilme nedenleri sırf kar. Fiyatındanda belli zaten 3.5 liraya bile var ufacık kutuda. "Enerji İçecegi" adı altında bir ürün çıkarıp rengini pembe yaparsan ve çok şekerli olursa insanlar alır tabi. Yani ben sırf bu yüzden ilk çıktıklarında çok hevesliydim bunlardan içmeye
    Daha bu sabah okula giderken saat 7.45 civarı elinde Red Bull olan birini gördüm yuh dedim içimden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bide yurtdışındakilerde alkol varmış falan 18 yaşından küçüklere satılmıyodu burdakiler çakmaymış varmı öyle birşey ?
  • Coca Colada gerçekden bariz bir tat değişimi var artık eskisi kadar asitli değil pepsiye benzemeye başladı.Ama cam şişedeki hala aynı tadı koruyor.Gatorade yanılmıyorsam böyleydi diye enerji içeceği var şurup gibi bakırköy civarında nerde satılır bilen varmı
  • bizim burdaki kuruyemişe şunlardan gelmiş

markayı pek bilmediğimden tereddüt ettim başta. sonra web sitelerine falan girdim internette bikaç şey okudum türkiyeye yeni gelmiş yurt dışında özellikle brezilyada çok tüketiliyormuş.
    merak ettim aldım, tadı iyi değil ama sert biraz içilir yinede. sloganı no sleep olmasına rağmen içtikten hemen sonra çok uykulu olduğum için uyudum.(öğlen) uyandığımda enerjiktim ama uykudan mı guaranadanmı bilemem

• Buzzer ^^ değil mi

Edit : Çünkü bugün gördüm uzun süreli , performans vs. yazıyodu mini standında Hatta ulan bundan içsem hiç bir şey yapmadan ne olur acaba dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 9 Nisan 2010; 21:00:58 >
  • ya bırak zayıf olduğum yıllar parkda garsonluk yapıyom birazda yoruluyoz haliyle kuzen redbull içiyodu ver bi çekiym dedim tek yudum aldım benim beyin gitti yorgunum ama depar atıyorum çok değişik bişey çalıştığım parkda deli gibi içiyolarda adam bi geliyo oturduğu yerde 2-3 tane içiyo taneside 4mü 5mi ne öyle bişeye veriyoduk ama artislik diye içiyo millet benim o kuzen zaten apaçi malın önde gideni neyse ilerde sağlık sorunları olur bende kiloluyum gerçi ama
  • Yorumlarınız için teşekükkürler arkadaşlarÇok fazla alışkanlık yapıyor ama şuan zaten çogu firma durumu bozmuş durumda
  • Enerji içecekleri arasında zaten neredeyse tat fark yoktur.Tek fark reklam
  • Hepsi zararlı be hocam.
  • Birde Red Dragon var.Tadını fena değil biraz acıdır.1 taneden fazla içilmesini tavsiye etmem kalp atışını çok hızlandırıyor.

• Hocam Pepsi'nin Gatorade ve Coca Cola'nın powerade ürünüde enerji içeceği onlar neden almadınız ?
  • lion clup + 70cc sobieski yada nemirof tek geçerim

AYRICA LİONU TEK BAŞINADA TAVSİYE EDERİM :)
  • bana göre en iyisi hot blood
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Hocam Pepsi'nin Gatorade ve Coca Cola'nın powerade ürünüde enerji içeceği onlar neden almadınız ?

Powerade türü ürünlerde asit yok o yüzden iyi olmadıklarını düşünüyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.