Şimdi Ara

Enerji içecekleri İncelemem(SS'Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
27.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Okisht

bizim burdaki kuruyemişe şunlardan gelmiş
     Enerji içecekleri İncelemem(SS'Lİ)

markayı pek bilmediğimden tereddüt ettim başta. sonra web sitelerine falan girdim internette bikaç şey okudum türkiyeye yeni gelmiş yurt dışında özellikle brezilyada çok tüketiliyormuş.
    merak ettim aldım, tadı iyi değil ama sert biraz içilir yinede. sloganı no sleep olmasına rağmen içtikten hemen sonra çok uykulu olduğum için uyudum.(öğlen) uyandığımda enerjiktim ama uykudan mı guaranadanmı bilemem

ana bu gecenlere brazilyanin milli gazozu gibi bi konu vardi o mu icince hiç uyutmuyormus o icindeki btki vs

• Eskiden bunlar mı vardı , nerde Isostar , içen kendini sanki %200 enerji almış gibi hissederdi ; artık statü göstergesi haline gelmiş mükemmel tadı olan bir içecekti.

• Bugün redbull içtim iyiydi gerçekten.Profilo alış veriş merkezinden mecidiyeköye doğru yürüyodum elimde redbulla
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Hocam Pepsi'nin Gatorade ve Coca Cola'nın powerade ürünüde enerji içeceği onlar neden almadınız ?

Powerade türü ürünlerde asit yok o yüzden iyi olmadıklarını düşünüyorum

illa gaz yapacak yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Hocam Pepsi'nin Gatorade ve Coca Cola'nın powerade ürünüde enerji içeceği onlar neden almadınız ?

Powerade türü ürünlerde asit yok o yüzden iyi olmadıklarını düşünüyorum

illa gaz yapacak yani

• Konu benimde merakımı çekti, şöyle baştan sona bir okudum lakin geçerli bir bilgiye kesin olarak vakıf olamadım. Ama milletin bu tür içeceklere ilgi duymasının bir nedeni olmalı diye düşündüm. Eğer bir performans düşüklüğü varsa doktara gider insan. O da bunun ile ilgili bir çok seçenek sunar. Ama yok eğer sırf hava atmak için içiliyor ise aptallık bence. Yine de herkesin özgür iradesi saygı duymak lazım. Herkese kolay gelsin
  • Gatorade, Isostar, Powerade enerji içeceği değil, sprocu içeceğidir. Enerji içeceği olarak tanımlanan bu içecekler de vücudun taurin ve yanında birkaç tane daha hormonun salgılanmasını artırarak insanın kendisini enerjik hissetmesini sağlar. Yani bu içecekler bir tür uyarıcıdır.
  • içtiğiniz koladan daha az zararlı olduğu kesindir bırakın şu kolayı arkadaşlar içki için kola içmeyin bir bardağın içine diş attık 2 günde çürüttü :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankacan

Konu benimde merakımı çekti, şöyle baştan sona bir okudum lakin geçerli bir bilgiye kesin olarak vakıf olamadım. Ama milletin bu tür içeceklere ilgi duymasının bir nedeni olmalı diye düşündüm. Eğer bir performans düşüklüğü varsa doktara gider insan. O da bunun ile ilgili bir çok seçenek sunar. Ama yok eğer sırf hava atmak için içiliyor ise aptallık bence. Yine de herkesin özgür iradesi saygı duymak lazım. Herkese kolay gelsin

Enerji verdigi için içmiyoruz ki zaten,tadı hoşuma gidiyor ben ondan içiyordum ki artık bıraktım diyebilirim sadece vodkayla birlikte içiyorum

İnsanın kalp atışı sayısını fazlalaştırıyor,hele yatmadan hemen önce içtiyseniz uyumayı unutun çünkü kalp öyle bir atıyor ki
    (1 tane birşey yapmaz en az 3 taneden felan sonra oluyor bu dediklerim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Eskiden bunlar mı vardı , nerde Isostar , içen kendini sanki %200 enerji almış gibi hissederdi ; artık statü göstergesi haline gelmiş mükemmel tadı olan bir içecekti.

ısostar cidden güzel içecekti, enerji vermesinin yanında iştahıda açıyor kilo almanıza yardımcı oluyordu. sırf bu ürün yüzünden baya kilo almıştım sonra geri verdik şükür.

• Birde bu enerji içeceklerinin ne faydası var?
  • ısostar Satılıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotize™

Birde bu enerji içeceklerinin ne faydası var?

Bence yararı yok hatta zararı bile var ama birayı bırakmak isteyenler enerji içecegine sarılarak bırakabilirler diye düşünüyorum

@Mogolo

Bilgim yok ısostar hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotize™
    Birde bu enerji içeceklerinin ne faydası var?

Hiçbir faydası yok tam tersine ölümcül.
  • Benim favorum Redbull,ama Burn de guzel
  • Bizim kuruyemişçide Burn 1.75. Hergün 2 tane götürüyorum en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Cola bencede tadını bozdu. Ama şişe kolalar hala çok güzel.

Burn'ünde kalitesini bozduğunu düşünüyorum artık içerken eskiden olduğum gibi mest olamıyorum.
    Replay ve Maxima'yı hiç içmedim o yüzden favorim Redbull.

Evet colanın tadı bozulmuş galiba uzun zamandır içmiyordum 3-4 aydır geçenlerde 6 lı paket olarak aldım şekeri arttırılmış gibiydi sanki , tadında değişiklik vardı
  •  Enerji içecekleri İncelemem(SS'Lİ)
  •  Enerji içecekleri İncelemem(SS'Lİ)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.