Şimdi Ara

Torku Dream Bitter Çikolata incelemesi (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten Selâmün aleyküm arkadaşlar.Çizmeci Time gofret incelememden sonra yeni bir inceleme ile karşınızdayım.Demin A101'e gittim ve Torku'nun ''Dream'' isimli bitter çikolatasına denk geldim. Çikolatayı aldım ve başarılı bulunca incelemeye karar verdim.

Paket tasarımı ile başlayayım. Kutunun ön yüzünün alt ve üst kısımlarını çikolatanın görüntüsünden oluşan desenler oluşturmakta. Orta kısmında altın renginde , parlayan bir yazı şeklinde marka ismi bulunmakta. Onun altında ise üst üste dizilmiş çikolata parçalarından oluşan bir resim bulunmakta. Kutunun üstünde parlayan, altın renginde %60 kakao oranını belirten yazı ise ilgi çekmekte.Kutuyu açtığımızda bizi gümüş rengi, parlak bir paket karşılıyor. Gayet şık, kaliteli ve lüks bir tasarım olmuş.

İçeriğine gelecek olursak, %60 bitter çikolata içermekte.Ürünün miktarı 75 gram.Detay kısmını resim olarak aşağıya atıyorum isteyenler inceleyebilir.

Gelelim ürünün tadına... Tadı gayet başarılı. %60 kakao oranı kesinlikle hissediliyor. Isırıldığında verdiği hissiyat gayet güzel bir çikolata yediğinizi anlamanızı sağlıyor.Bitter çikolataların verdiği hafif acımsı tadı bu çikolatada başarılı bir şekilde vermekte. Çikolatanın her bir parçasının şekli ve kenarlarında görülen ''dream'' yazısı çikolatayı dahada güzel hale getirmiş.

Ürünün fiyatı ''3,50 TL''.Kaliteli bir bitter çikolataya göre uygun bir fiyat gibi gözüküyor. Ama ucuz diyemeyiz.

Son olarak genel bir değerlendirme yapacak olursam:

''İyi'' denilebilecek bir bitter çikolata yemek isteyenler tereddüt etmeden alabilirler. Torku'nun diğer ürünleri gibi bu da başarılı olmuş. Tadını, fiyatını, miktarını göz önünde bulundurursak başarılı diyebiliriz. Tavsiye ederim.

Puanım: 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00A01D70E -- 23 Mart 2018; 20:42:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rezz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrero Rocher incele sıkıyosa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader gofret konusu tutunca hemen ikinci filmi vizyona soktun

Yine degerlendimeye alacagim bunuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık seri şekilde bu işsizlik devam edecek heralde

Ben bitter sevmiyorum o yüzden okumadım, sütlüsüne de bakıp incelersen sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM'den Slip Boxer Aldım SS'li
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.