|
Bildirim
|
Alfa Romeo onceden nispeten orta kesimede hitab ederken birden çıtayı yükselttiler.Sadece inceleme videolarında görebileceğimiz bi marka oldu çıktı.Araçları muazzam ama çıtayı birden çok yükselttiler
|
İlginç hiç mesaj gelmemiş. VW fan boyları gelmeden hemen yazayım.
Herhangi bir Alfa Romeo modeli üretilirken aracın sanatsal yapısı/tasarımı birinci planda olarak tasarlanır. Günümüz araçlarından farkı aslında burda başlıyor. 20 yıllık bir alfa getirin bir de 20 yıllık vw hangisi dikkat çekici diye sorun kesinlikle alfa derler. |
VW konuları olsun olmasın girip prim kasmak için devamlı DSG, Passat, Tok kapı sesi vs vs bunları yazan sizlersiniz. VW fanboylarının haklarını yememek lazım burada. |
Onun Alfa ile pek alakası yok. İngiltere'de Amerika'da yine rakiplerine yakın fiyatta. 2.0 benzinli olanı dizel olanı orta kesim için rahat ulaşılır seviyede Quadrifoglio da maaşı biraz iyi olan mühendis için zor değil. Buradaki fiyatlar zaten uçtu gitti. |
Ne zaman bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkarıp onu selamlıyorum.
|
Buzdolabı beyazı, plastik jant kapaklı poloları yere göğe sığdıramayan tipler yuzunden araba muhabbeti açmaya korkar oldum. :D
İnsanlara bir şeyi açıklamak git gide zorlaşıyor. O yüzden belirli bir markayı takim tutar gibi benimseyenlerden uzak durmaya çalışıyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 11 Şubat 2018; 8:8:6 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Şubat 2018; 11:36:32 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 11 Şubat 2018; 15:41:7 > |
|
|
|
|