Şimdi Ara

Endüstriyel Sanat / Alfa Romeo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arabaya harcanan emege ayri, reklam cekimine harcanan emege ayri saygi duydum.

• İlginç hiç mesaj gelmemiş. VW fan boyları gelmeden hemen yazayım.

Herhangi bir Alfa Romeo modeli üretilirken aracın sanatsal yapısı/tasarımı birinci planda olarak tasarlanır.

Günümüz araçlarından farkı aslında burda başlıyor. 20 yıllık bir alfa getirin bir de 20 yıllık vw hangisi dikkat çekici diye sorun kesinlikle alfa derler.
    quote:

Orijinalden alıntı: BlackBlock

İlginç hiç mesaj gelmemiş. VW fan boyları gelmeden hemen yazayım.

Herhangi bir Alfa Romeo modeli üretilirken aracın sanatsal yapısı/tasarımı birinci planda olarak tasarlanır.

Günümüz araçlarından farkı aslında burda başlıyor. 20 yıllık bir alfa getirin bir de 20 yıllık vw hangisi dikkat çekici diye sorun kesinlikle alfa derler.

VW konuları olsun olmasın girip prim kasmak için devamlı DSG, Passat, Tok kapı sesi vs vs bunları yazan sizlersiniz. VW fanboylarının haklarını yememek lazım burada.
    quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Alfa Romeo onceden nispeten orta kesimede hitab ederken birden çıtayı yükselttiler.Sadece inceleme videolarında görebileceğimiz bi marka oldu çıktı.Araçları muazzam ama çıtayı birden çok yükselttiler

Onun Alfa ile pek alakası yok. İngiltere'de Amerika'da yine rakiplerine yakın fiyatta. 2.0 benzinli olanı dizel olanı orta kesim için rahat ulaşılır seviyede Quadrifoglio da maaşı biraz iyi olan mühendis için zor değil. Buradaki fiyatlar zaten uçtu gitti.
  • İlginç hiç mesaj gelmemiş. VW fan boyları gelmeden hemen yazayım.

• Alfa Romeo onceden nispeten orta kesimede hitab ederken birden çıtayı yükselttiler.Sadece inceleme videolarında görebileceğimiz bi marka oldu çıktı.Araçları muazzam ama çıtayı birden çok yükselttiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 11 Şubat 2018; 8:8:6 >
  • O değil de balata kokusu burnuma kadar geldi.
  • Arkadaşın 156 modelini kullandım sanki ferrari kullanıyorsun bu kadarki tararımı içi ve dışı etkili
  • Bu iki şaheserin yanını gıulıetta ve mito da eklenmesi gerekiyor.Artık bundan sonra tüm araçlarında aynı tasarım çizgisini kullanacaklar galiba.Öyle gözüküyor ki yeni gıulıetta bayağı iyi olacak.Mito da yenilenirse marka tam dört dörtlük olur.Tabi 4c ve 8c yi de aynı tasarıma çevirmeleri gerekiyor.
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Alfa planlarında yeni guiletta,e suv,C suv,E sedan,Giulia Coupe var.
  • Tek kelimeyle muazzam. Reklamı izlerken hayran hayran baktım.
  • Ne zaman bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkarıp onu selamlıyorum.
  • quote:

VW konuları olsun olmasın girip prim kasmak için devamlı DSG, Passat, Tok kapı sesi vs vs bunları yazan sizlersiniz. VW fanboylarının haklarını yememek lazım burada.
  • quote:

Alfa Romeo onceden nispeten orta kesimede hitab ederken birden çıtayı yükselttiler.Sadece inceleme videolarında görebileceğimiz bi marka oldu çıktı.Araçları muazzam ama çıtayı birden çok yükselttiler

Onun Alfa ile pek alakası yok. İngiltere'de Amerika'da yine rakiplerine yakın fiyatta. 2.0 benzinli olanı dizel olanı orta kesim için rahat ulaşılır seviyede Quadrifoglio da maaşı biraz iyi olan mühendis için zor değil. Buradaki fiyatlar zaten uçtu gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Şubat 2018; 11:36:32 >
  • quote:

Kendı kendıne kurmussun, takıntı halıne getırmeyın vag ı yazık edıyosunuz kendınıze
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Buzdolabı beyazı, plastik jant kapaklı poloları yere göğe sığdıramayan tipler yuzunden araba muhabbeti açmaya korkar oldum. :D

İnsanlara bir şeyi açıklamak git gide zorlaşıyor. O yüzden belirli bir markayı takim tutar gibi benimseyenlerden uzak durmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otobilge

Arkadaşın 156 modelini kullandım sanki ferrari kullanıyorsun bu kadarki tararımı içi ve dışı etkili

hiç ferrari kullandınmı?
  • quote:

Vw fanboy u deyip alfa fanboy luğu yapmak.

Keşke sadece reklam hakkında konuşsaydın da yazdıklarının bir hükmü olsaydı.

Not: sen sormadan ben söyleyeyim bugüne kadar vag grubu bir aracım olmadı.

İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: otobilge

Arkadaşın 156 modelini kullandım sanki ferrari kullanıyorsun bu kadarki tararımı içi ve dışı etkili

Yaklasık 3 sene once alfa romeo 156 statıonwagon selespeed 2.0 150hp otomatık arac sahıbıydık, zamanın otesınde bır arac oldugu heryerınden bellıydı. Kırmızı derı koltuklar, donanım, yol tutus, motor, konfor.. Kaza yaptıgımız ıcın sattık, kazalı halde antalyadan ankaraya gelen bır alfıst aldı aracı.. O kadar da temız bı makıneydı.

Ama abartmayalım ferrarı nere 156 nere allah askına zamanına gore standart ustu bır arac 156 o kadar, nokta. Sımdıkı guncel d sınıfı araclar daha guzel

Not: plakası da ar 156 ıdı, hey gıdı hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 11 Şubat 2018; 15:41:7 >
  • quote:

golf, fiesta 100 bin tlleri geçmiş, avrupada adam 30-35 bine alabiliyor giulietta'yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

golf, fiesta 100 bin tlleri geçmiş, avrupada adam 30-35 bine alabiliyor giulietta'yi

Ben ülkemizden bahsettim,avrupada öyle ulaşılamayacak araçlar degil zaten bunlar.Bize bunları çok görenler sağolsun
  • aracım 156 makyajlı model. Alfa kullanmak gerçekten farklı hissettiriyor disardaki insanların soruları, alfa görünce selamlaşma hatta müsaitse yol durup muhabbet etme, alfa romeo sürücü arabaları üretiyor aile ve ya şehir içi araçları değil. motor sesi, devirlenisi, yol tutusuyla başka bi araç. keşke insanlar yargılarini kırıp kullanma fırsatı bulsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbocharger41

aracım 156 makyajlı model. Alfa kullanmak gerçekten farklı hissettiriyor disardaki insanların soruları, alfa görünce selamlaşma hatta müsaitse yol durup muhabbet etme, alfa romeo sürücü arabaları üretiyor aile ve ya şehir içi araçları değil. motor sesi, devirlenisi, yol tutusuyla başka bi araç. keşke insanlar yargılarini kırıp kullanma fırsatı bulsa.

1.3 dizel 95 hp mito?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.