Kendimi msüde gibi hissettim. Verdikleri kitapçık, sayfa baskısı ve yazı içeriği birebir ösym ile aynıydı. Ösymnin verdiği ile kalitesi yakın olan kalem, silgi ve kalemtraş ve ŞEKER de güzel detaylardı. Sınava üniversitede girdim. Kapıda büyük bir kuyruk oluştu ve biraz zaman sonra görevliler alımlar başladı anonsu verdi ve giriş yapmaya gittim, kapıda üstümüz aranmadı ama endeneme sınava giriş belgesi ve kimliklere bakıldı. Sınav yerime oturdum ve o bitmek bilmeyen bekleyişe başladım ... Ders ders yorum Türkçe: Ösymnin türkçe kalitesini bilmeyen yoktur, adamlar paragrafları öyle bir özenle seçiyor ki metinler arasında kayboluyorsun. Hah bu da tam olarak öyleydi (tabii ki ösym>endeneme hala). Dil bilgisi ve paragraf dengesi tam yerindeydi. Güzel birkaç soru vardı fakat sorular ortalama zorluktaydı. Sosyal: Coğrafya bana çok bilgi gibi geldi ama geri kalan dersler ösym seviyesindeydi Fen: Çok fazla özgün soru içeriyordu ve sorular nokta atışı müfredat bilgisiydi. Bardaklara pipetle dolum yapılan soru fav. Mat: 32 soru işaretledim daha fazla işaretlerdim ama sabah yaşadığım bir talihsizlik sonucu elim acıdığı için tam odaklanamadım ama işaretlediklermi emin olarak işaretlediğimden dolayı gönlüm rahat. Sorular kaliteliydi ve ösym seviyesindeydi. 2022 yksden daha zor, 2021den daha kolaydı. 2022 msüye benziyordu özellikle geometrisi. Siz de yorumlarınızı yazabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamechangerchanger -- 31 Aralık 2022; 13:56:5 > |
Bildirim