Şimdi Ara

ENCHANT BUG (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
12.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz extremeden söz edioz baksana sunun tattoya kim bilir kac x

HADE LEYN...
    bIr zamanLar starIste GeneraLs vardI ...
  • arkadaşlar msn adresim cagriaydogan@gmail.com bana ulaşın anlatayim size enchant işini fazla yüklenmeyin ha msnye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cxan -- 24 Nisan 2006; 20:36:50 >
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • Yaaa kardeşler ne + basma bugı. Böyle bişimi olur ya bu kişisel bir server resimlerdende belli oluyor. hiç bir zaman ben bu resim üzerinde dikkatinizi çekmişse bir şeyi fark ettim. exp'a bakın 80 lvl %1900000... böyle bişi . ben bunu bir tek kendi bilgisayarımda açtığım serverda gördüm. Giriyodun admin paneline ordan kendine exp veriyodun. exp 80 lvl den fazla kaçınca %1900000.... kadar çıkıyodu. gerisini siz düşünün.

ENCHANT BUG
    ki öle deilsede exploit ile yapmıştır zor bişey değil büyütmeğe gerek yok
    + bastiktan soraki sari yazilari gosterse exploitmi değilmi onuda sölerdim size ama göstermemiş
  • Enc Bug var ael2 denedim sorunsuz istedigin kadar basiyorsun ve patlama sesi gelsede dewam edebiliyorsun.(extreme fixlenmiş)simdi ael2 hala çalişiyor mu bilmiyorum zate öyle serverde çalişsa bişeye yaramaz.Arklar saolsun...(bug hakkinda açiklama yapmayi düşünmüyorum.)

Orjinalden alıntı: Xdian

Enc Bug var ael2 denedim sorunsuz istedigin kadar basiyorsun ve patlama sesi gelsede dewam edebiliyorsun.(extreme fixlenmiş)simdi ael2 hala çalişiyor mu bilmiyorum zate öyle serverde çalişsa bişeye yaramaz.Arklar saolsun...(bug hakkinda açiklama yapmayi düşünmüyorum.)

+1
    fazlası zarar biliosun cihan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lWolkyl -- 27 Nisan 2006; 2:34:57 >

Orjinalden alıntı: Darksider

Kesinlikle Katılıyorum Kendi Serverıdan Yapmıs Yada Editlenmis XP Si Bunun Bır Kanıtı Zaten !

ne kendi serverı ne edit lvl80de böle oluo xp kısmı

Orjinalden alıntı: cxan

quote:

Kesinlikle Katılıyorum Kendi Serverıdan Yapmıs Yada Editlenmis XP Si Bunun Bır Kanıtı Zaten !

Bak canım kardeşim biz biliyoruz bu işleri. Az server açmadım kendime. Bu server açma işlerinde acemi olsamda yinede birkaç şey biliyoruz. Bir adamın lvli en fazla 80 olur. 80 lvl deki bir adam en fazla %100 exp alır. Kendini editleyen bir adam anca 80 lvl +999999... exp yapabilir. ok

Orjinalden alıntı: Soad

quote:

Orjinalden alıntı: cxan

quote:

Bak canım kardeşim biz biliyoruz bu işleri. Az server açmadım kendime. Bu server açma işlerinde acemi olsamda yinede birkaç şey biliyoruz. Bir adamın lvli en fazla 80 olur. 80 lvl deki bir adam en fazla %100 exp alır. Kendini editleyen bir adam anca 80 lvl +999999... exp yapabilir. ok

ii kendi adamımın resmini çekip buraya koyuyorum hemn

•  ENCHANT BUG

al buyur lvl 80 adamım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cxan -- 29 Nisan 2006; 15:14:59 >
  • arkadaslar pek gezinmiorum forumlarda okumam yavastir wuaa xD nese dier topiclere bahmadim belki anlatan olmustur.asil l2 bildiim 78 lvl dir.ama artih 80 lvl lerde war pek bi fark yoh bnce.hayir bilipte soylemionuz ne turkum die gecinionuz buralarda anlamam ? iste bu yuzden l2 de pek turklerle arkadas olmuorum ya artis ya kendini dusunr yada dolandirici olanlari coh.ama iileride cikior tabi secmek zor sadece.bn es-l2 de oynuyorum.1 sene once ( ismini hatirlamiorum hatirlasam tekrar gecicem server a ) c4 bi serverda oynadim.pvp serveriydi.gm shop wardi.soyle bi bug biliorum belki herkez biliodur ama bn anlatayim cimrilik omlasin xD gm shoptan bowlardan arrow a tikliorsunuz.orda arrow kac tane alcaiinizi yazmak icin bi yer cikio orayi kapatmayin.tekrar gm shop tiklayin hangi silahi yada seti alcaksaniz ona 1 kere tiklayyin arrow yeri one gelicek kac kere patlayip +sinin gitmemesini istiosaniz onu yazin ( 30 gibi bisi yazarsaniz weighht limght sorunu yapar.bnce en fazla 3,4 veya 10 yazin ) 10 yazdiniz dielim size aldiiniz silah biraz pahaliya gelecek ( ornegin normalde as haste 15 kk ise gelior 800 kk ya ) nese ona basmaya baslayin 1,2,3,4 te boom oldu silah kaldi 10 dustu 9 a kafadan dewam edin 6 da boom oldu +6 duruo orda arrow a yazdiiniz 10 sayisi simdi dusmus oldu 8 e.bu 1 e dusene kadar sayin unutmayin.2 die 1 olmustur snra silah tamamen yanar. ( ayriyetten oyle denediinizde arrow sayisina 10 yazdiinizda ok lediinizde buylamadan once ekrana 10 tane alldiiniz sey gelmisse olmuor sadece silah alma sayisini secmis oluosunuz yani fixlemis oluolar. ) sadece o arrow a 10 yazdiinizda (mesela) sadece 1 weapon gelip bayaaa pahaliya buy secenei cikiosa bugg islior.es-l2 de denedim kapanmis.anlatamadiim yada anlayamadiiniz yer warsa yazin tekrar anlatirim saygilarimlaaa...

• birde bildiim baska bi bugg aklima geldi onuda anlatayim.acik gorusluyumdur kimseden bildiimi saklamam eger bna akrsi kullanilcak bisey degilse ( gercek hayatta ). nese basliyim.bu c 4 es-l2 (enternalsin) de islio SKILL ENCHANT. bana bisi demeyin bilmeyenler warsa die full anlatiorum fazla laklak oluo olabilir bunu icin sory xD nese es-l2 de giran book la skill artilanio. giant book bugunlerde 7 ila 10 kk aa arasi.skillerinize arti basmak istiosaniz 78 %20 ustu olmalisiniz cunku % den yigior.book alip human,elf,dark elf iseniz ivory tower a gidiorsunuz.orda skill artilayan 1 npc war her katta 1 tane war classlara gore.ona gidiosunuz skill enchant a basiorsunuz ordan hangi skilll e bascaksaniz ( ornegin : sleep ) 2 ser tane wardir biri change birini hatirlamiorum.sleep in tutmasi icin change i tikliorsunuz orda ok veya benzeri accept tusu war ona mouse la ayni anda cooooook hizli sekilde clivk yapiosunuz ayni anda artik 4 keremi 10 keremi hizla basarsiniz ok e bilemem size dc ( dissconnect sanirim ing acilimi xD ) verio oyuna tekrar girdiinizde + lanmis oluyor xD bunu en fazla +9 full islio 10 da coook naadir patlior.bnim necromun sleep +9 gerisi +10.nese 1 skill i +9 yapmak icin 9 kere oyuna girip cikmaniz gerekio xD en kotusu bu fizlemisler ama kapatamamislar =) gavur iste peh biis beceremiolar para vermekten baska oyuna. anlamayan veya anlatamadiim bi bolum warsa tekrardan yazin yada esl2 : xxsin00xx nick im pm atin anlatirim.

bilen warsa weya bi topicte anlatilmissa kusura bakmayin pek girmiorum forumlara yavas okuyorum ve okudukca basim agrio anlayamadim daha bildiim aklima gelen warsa bugg olarak anlatirim bn dier arkadaslar gibi kendime musluman deilim bildiimi herkezle paylasir bilmediim hakkinda yardimimi isterim.dayanisma olmadan biz kalkinamayiz.tekrar saygilarimla.... onemli bisiler olursa sinoo_214@hotmail.com msn adresim sorabilirsiniz yardimci olmaya calisirim ( l2 ) hakkinda...

• bunu da denicem skill enchanti
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.