Şimdi Ara

ENCHANT BUG (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
12.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dene =) beceremezsen pm at bna xxsin00xx , her0mannn gelirim party de anlatirim gzlce.hadi kolay gele xD baska bugglar gelirse aklima paylasirim insallah gelir...
  • xxsinooxx saolasın arkadş yani konu 2 sayfa oldu ama bi bilgisi olan bu konuda ilk sen oldun ben deniorum senin yöntemi silah olmadı ama skill + basmayı yaptim interlude memories serverda destroyerin +12 doom skili oldu saol yani
  • eet skill enchant es-l2 de denedim bitek.yukardada yazdim normal enchant isini bayaa once bi c4 te denediydim serverin ismini hatirlamiorum hatirlayabilsem gidicem o server a teikrardan xDDD nese ayipsin bilgimiz oldumu paylasiriz =) bnim magedede skills +10 xDDD hadi koaly gele aklima baska bug gelirse solerim bys
  • tekrar saolarkaşlarında dediği gibi türkler herşeyi kendilerine saklıyolar başkalrı paylaşıp tepemize çıkıolar birlik olup ezilmemiliyiz..... neyse bu geyik uzadı zaten yeterince bende araştırıyorum weapon enchant olayında bilgi bulursam paylaşıcam...
  • eet ndn saklarlar onuda anlamıs deelim xDD nese yaw biz paylastik gerisi yalan =) hadi esten cagiriolar cvp atam dedim.bys
  • arkadaslar k.bakmayin bu konuyu takip etmem sinoo senin weapon dupe u icin soledigini ben c3 te yapyodum die hatirliyorum bir kac sefer de extreme de yapmistim ama server c3 muydu c4 muydu hatirlamiyorum orasini

size bi yardimim olsun ozellikle es-l2 de oynayanlara bug dupe vs bunlarla ugrasmaya gerenk yok item saten kolay basiliyor es de. oyuna girdiginzde npc lere mantiksiz bir sekilde saldiran vatandaslari mutlaka gormussunuzdur ne yapiyo bu dengesizler npc olur mu hic diye dusuneninizde olmustur ama bilmeyenlere soyluyorum onlar npc yi oldurmeye calismiyolar + basiyolar ve ise yariyo da bilesiniz ben sahsen bu sekilde gunde 4 ile 7 arasinda +14 ----- 2 ile 4 arasinda da +15 item patlatiyorum ama bir gun patlamayacak biliyorum
  • walla aga bnce peh islemio xD bn ii para harcadim adamgibide artilanmadi o is sans isi bnce.bide sa olmayan silaha basinca kac aa edioki.sa yapipta basincada neye vurursan vur artilamak zor.walla bn yaparim diosan am acu +8 yap duacin oalyim xDDD bugune kdr 1kkk aa harcamisimdir ama am acu +5 i zor gecio gecsede 6 da booom.daha dun bstim saint spear (sa) ve demon splinter (sa) ikiside 5 te booom.ve npcnin aqdum xD yani vurmayla peh alakasi yoh bn cok denedim.dwarvenin taaa ilersindeki npcdede denedim.0lagli yerdede full lagli yerdede denedim.bu is sans isi.ama paylastiin icin saol xD yeni baslayanlar aaniz yohsa basmayin es-l2 aasiz kalirsiniz xDDDD

• walla kanka ne desem bilmiyorum ki sen sa +5 e zor geciyo diyosun ben dbf(dragonic bow focus) +16 ya patlattim as haste yi +12 ye patlattim ben kafaya koydum +16 cikaracam sa olmadan bi 16 yap a grade bile 16 ise 40-50kkaa ya gidiyo
  • yaw aga a grade bascagina ugrasip git itc ye s room a 3 silah dusur oakdar para edio xDD artih bn ne mm ye gidiom ne boc kasmaya.bnim ally covenat aksam ustleri onlar aradabi kapior oda.bi giriom 2 saat kassam en az bi 150 kk aa lik silah dusuo.gece 5 ten sabah 8 e kadarda rokanin clani kapio odayi buseferde roka nin chara girip ordada kasiom 3,4 saat alsana 200,250 kk aa lik silah sat sat , bas bas , takil kafana gore xD ciden bah covenat yada roka nin clan ismini hatrlamiorum o clana gir genelde rahat kapatiolar odayi.ha bide turk clani war lazkopatlarin.onlar peh odalarla ugrasmio pvp takiliolar yada odadakileri kesip geri gidiolar ondan peh kaslmaz.nese covenat a gir beraber oda kpariz xD bizim ally kapida takilio oda bombos kalio sen ben yapisiriz odaa s s s s weapons xD hadi akctim bn bnim ayrildiim orospunun bi yonjasini buldum aqcamsimdi kafam bozuldu.grsrz.bys
  • biz cuma cumartesi gunleri s grade i kapatiyoz clan olarak deil ama pt olarak gelenler ya geri gidiyo yada bize karismadan oynamaya calisiyo ara sira odayi elimizden aliyolar bi baskın yapiyoz geri aliyoz bi daha da vermiyoz

Orjinalden alıntı: xxsinooxx

eet ndn saklarlar onuda anlamıs deelim xDD nese yaw biz paylastik gerisi yalan =) hadi esten cagiriolar cvp atam dedim.bys

evt senden başkası yalan saol vallaha skill enchant işe yaradı necro ya +8 sleep +8 anchor yaptım ama silence patladı sora bi daa alcam kagittan şimdi okcuya hex-stun-hamstring i +8 9 layıp okcuyu da kullancam bi süreliğine de focus +3 veririm sora alırım gsel bişyler
  • Bende buldum bişi buda benim taktiğim hmn anlatım.2 tane as alıyoruz sora bi tanesini +4 yapiyoruz sora +4 olan basmıyıpta gidip +0 olana basıyoruz saora +4 basınca gecior ben bole +15 db yaptım isteyen denebilir budur yani enc bug die bişi de yoktur +50 +25 i 2 şekilde basarsın ya % 100 + olan serverlarda yada şansa ben direkman basarrak da +12 db yaptım bunlar şans işi arkdaşlar kafanıza takmayın zamanla olr
  • selam beyler sinan seni burda ilk defa görüorum ben murat burdaki bi olaya gıcık oldum ve bunu söyleme ihtiyacı hissediyorum enchant bug biliyorum diyipte söylemeyen arkadaşlara bu lafım SHUT THE FUCK UP bundan sonra inş biliorum ama söylemiorum diyenler susarlar
  • haykocepkin bilader enchant bug bisuru war sn yanlis dusunuorsun ama snin dusuncen yukari bak uzunca bisi anlattim o bir bugg siktiimin serverinin ismini hatirlasam orda hero charim wardi...setler en fazla +50 oluodu ve artilama rate i 100 flnda deildi..fullsetlerim +50 idi.hersilahim +liydi.ama ENCHANT BUGG WAR.sadece sn bilmiorsun.o soylediim bugg i c4 ve c5 te pvp serverlarinda deneyin yalan deil gercek....mırrrr napion len aq askerde deelmiydin sn ordami girion int e xD dovdulermi bari len xD bide okadar uzun kufur yazcagina STFU yaz ayni sey xDDDD bunuda sana ogrettikten snra bn kacar xD

Orjinalden alıntı: xxsinooxx

birde bildiim baska bi bugg aklima geldi onuda anlatayim.acik gorusluyumdur kimseden bildiimi saklamam eger bna akrsi kullanilcak bisey degilse ( gercek hayatta ). nese basliyim.bu c 4 es-l2 (enternalsin) de islio SKILL ENCHANT. bana bisi demeyin bilmeyenler warsa die full anlatiorum fazla laklak oluo olabilir bunu icin sory xD nese es-l2 de giran book la skill artilanio. giant book bugunlerde 7 ila 10 kk aa arasi.skillerinize arti basmak istiosaniz 78 %20 ustu olmalisiniz cunku % den yigior.book alip human,elf,dark elf iseniz ivory tower a gidiorsunuz.orda skill artilayan 1 npc war her katta 1 tane war classlara gore.ona gidiosunuz skill enchant a basiorsunuz ordan hangi skilll e bascaksaniz ( ornegin : sleep ) 2 ser tane wardir biri change birini hatirlamiorum.sleep in tutmasi icin change i tikliorsunuz orda ok veya benzeri accept tusu war ona mouse la ayni anda cooooook hizli sekilde clivk yapiosunuz ayni anda artik 4 keremi 10 keremi hizla basarsiniz ok e bilemem size dc ( dissconnect sanirim ing acilimi xD ) verio oyuna tekrar girdiinizde + lanmis oluyor xD bunu en fazla +9 full islio 10 da coook naadir patlior.bnim necromun sleep +9 gerisi +10.nese 1 skill i +9 yapmak icin 9 kere oyuna girip cikmaniz gerekio xD en kotusu bu fizlemisler ama kapatamamislar =) gavur iste peh biis beceremiolar para vermekten baska oyuna. anlamayan veya anlatamadiim bi bolum warsa tekrardan yazin yada esl2 : xxsin00xx nick im pm atin anlatirim.

bilen warsa weya bi topicte anlatilmissa kusura bakmayin pek girmiorum forumlara yavas okuyorum ve okudukca basim agrio anlayamadim daha bildiim aklima gelen warsa bugg olarak anlatirim bn dier arkadaslar gibi kendime musluman deilim bildiimi herkezle paylasir bilmediim hakkinda yardimimi isterim.dayanisma olmadan biz kalkinamayiz.tekrar saygilarimla.... onemli bisiler olursa sinoo_214@hotmail.com msn adresim sorabilirsiniz yardimci olmaya calisirim ( l2 ) hakkinda...

aby ben bunu denedm tamam oluo ama ben mert e necrosuna +8 yaptim kendiminkiler +5 wea +6 da patlio deli oldum gecen gun 3 tanesini +7 yaparken yaktım walla deli olcam aa lar book a gidio

• walla bnimde arada patlioda bn cok hizli basamiorum solagim mouse sagda zor oluor xDD ama dusun bnim orc dominator un 7 skill i sanirim +10 yada 6 tam hatirlamiorum.hepsinide o buggla bastim.biraz daha hizli bass click e bianlik iskalaman yada yavas basman patlatir.=)
  • bitirme aalari xD bnde simdi 2 enayi kazikladim xD AS CD +10 , DBF +10 VE HD +15 IM WARDI BUNLARA DBF +13 VEREN YOHTU 2 KISIYLE WTT YAPTIM SNRADA DBF +13 ALDIM AHAHA OKCU ACTIM BNADA BOOK LAZIM AMMA PARAM YOH xDDD AM AUC +8 SATILIR....PM XXSIN00XX xDD
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.