Şimdi Ara

ENCHANT BUG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
12.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm türklermi bole anlamadım ben bulsam bi dakka durmam türklere açıklarım yok arkadaşım size bişi demiyom artı kgına geldi elin yunanı,ingilizi buluo anlatıo bizi enio F..k Turkey yazioalr körleme daliom ölürsem üzülüom bi adamı dövemedim die admada tabi var +20 +16 +15 doldurmuş nasılsa bizde +3 +6 bilemedin +10 var siz soylemeyin biz ezilelim Türkleri bir birine yardımetmio bir birini ezdirio Türkiyenin adını lekelenmesine razı oluo ben bişey demiyim dedim yine deditirdiniz. sadece seni eleştirmiyorum şahsi algılama ama nabayım gına geldi artık.... neyse fazla ağır çıkışmamışımdır İnş.

• Enchant le ilgili konular veya bizlere çok faydası dokunabilecek konular neden,niçin bukadar çabuk yalan oluyo anlayamıyorum...

Madem bişeyler biliyosunuz paylaşın.Forumun amaci paylaşmak tartişmak değilmi?Yoksa "Ben bunu biliyorum,benden başka kimse bilmiyo,süperim ilahım snıff snıfff..." şeklinde kişisel ego tatminimidir forumun amaci?(sadece enchant ile ilgili konuşuyorum yoksa diğer konularda sağolsun herkes birbirine yardım ediyo,elinden geleni ardına koymuyo)

Arkadaşim bi konuyla ilgili bişeyler biliyosan konu aç lütfen.Şu anda bu konuyla ilgili bişiler bilip bilmediini bilemiyorum çünkü 2 post ta açtığın konuyu terketmişsin.

Şu anda tek diyebileceğim birisinin screenshotundan çaldin,editledin ve koydun buraya... (diyorum çünkü bilsen eminim bişeyler yazardin olumlu veya olumsuz)
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • yanlız olayda biraz garip, +0 bi ring önce +1 olmuş ve aniden +1 enchanted yazisi çıkmış, yani mantık olarak ring bu 2 enchant dan sonra +2 olmalı, 2 satır altta ise, yine +0 enchanted vs diye yazıyor...
    yani bu enchant bug denilen zımbırtı (ki ne olduğu ile ilgili halaa bi bilgi yok...) , patlayacağı zaman item ı sıfırlıyorda başamı döndürüyor nooluyor biraz garip bi ss bu..
    Knight: Yes. I can kill with a single word. I can hurl a ball of fire into the midst of my enemies. I rule a squadron of skeletal warriors, which can destroy by touch alone. I can raise a wall of ice to protect those i serve. The invisible is discernible to my eyes. Ordinary magic spells crumble in my presence.
    Wizard: ...
    Knight: But i bow in the presence of a master
  • Adamin inv de sanirim bikaçtane ring war ve sirayla enc yapiyor.ilk önce 0 ı +1 yapmiş herşey normal sonra bir anda +1 i +2 yapmış ama arada "select item to enchant" yazisi yok...
    0 dan +1 yaptiktan sonraki yazi ile +1 den +2 yaptiktan sonra gelen yazi arasinda bi yazi yok enchant scrool kullandiğina dair.Zaten ondan sonra "Congratulations u found enchant bug" yazisi gelmiş.Walla artik beyin fırtınası yapmaya başladik ama konuyu açan arkadaştan hala bi ses seda yok...Bir anda geldi kuyuya bi taş atti ve arkasina bile bakmadan gitti
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  •  ENCHANT BUG

Yok editlenmiş yok çalınmış yok bilsen yazarmışsın bilmem ne.Martaval okumaya gerek yok abisi.Yazmayı bekliyorsam bir nedeni vardır.Hadi yine de gazla yürüyen biz olalım.

Sizleri yanlış yönlendirmek istemediğimden,emin olmak için biraz daha deneme yaptım ve her seferinde ortak nokta LAG..Özellikle de serverın restart anonsu ya da siege esnasında yaşanan laglarda..enchant için seçtiğiniz aletten sonra OK lerken lag oluşuyorsa devam edin OK e basmaya...Pat diye +7 8 oluveriyor..??Söyleyebileceğim en mantıklı şey bu.İlmi bir yanını bildiğim yok.Bu belki de oynadığım server ın azizliğidir,onu da bilemiyorum.Ama umarım sizde de tutar.

kolay gele

NOT:bu iş biraz da enc. rate ile ilgili olduğundan (her ne kadar şans işi de olsa),aynı anda 20 nesneyi enchant etmeye başlıyorum sıradan.belki bunun da bir etkisi vardır,bilemiyorum..

Ama o BUG olayı gerçek olduğuna göre illa ki bir şekilde siz de yakalarsınız.

• bu senin kişisel serverın fln heralde, sb focus bide o "ok" dediğine göre c4 client i ile girilen serverlardan birisi, zaten hp barıda c4 olduğunu gösteriyor, neyse c4 e geçersek lag olursa denerim, şimdilik deniyemiyorum :p
    Knight: Yes. I can kill with a single word. I can hurl a ball of fire into the midst of my enemies. I rule a squadron of skeletal warriors, which can destroy by touch alone. I can raise a wall of ice to protect those i serve. The invisible is discernible to my eyes. Ordinary magic spells crumble in my presence.
  • kimbilir belki de o serverin enchant ratesi %80 90 dir ki buyuk ihtimal bas basabildiğin kadar abisi. :) allahım ya.

haa bu arada yabanci sitede tesadufen gordum adamlar bunun cevirisini arıyolar zuahah.

http://www.maxbastards.gr/portal/viewtopic.php?t=918&sid=4024069e4cd81bf98c8177aa8ffbfc19

tam komedi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberAngel_II -- 30 Mart 2006; 20:45:52 >
    destanım,Ağıtım,TÜRKüm,ben TÜRKüm!!!
    Ya Siz Kimsiniz ???
  • Bu tip bir taktiği titanda kanadali bir arkadaşimdan öğrenmiş ve bir kaç kez denemiştim(c 3 te)Heinede çok güzel lag var ancak o nu yakalasak bile ardarda bastiğimiz enchant kağidi ayni olmak zorunda çünkü imleç o lagta kitlenio ve baska bir ench scr lu alip basamiosun.Tablo şu +9 weaponla +7 de patladiğindaki kadar crystal inventory imde yan yana duruyodu.Ancak inventory kapaninca tekrar açilinca sadece crystaller var.Buda bir nevi dupe olayi gibi yarattiğin malzeme sadece görüntü serverin database i ne girmio.Bu konu hakkinda daha fazla bilgisi veya deneyimi olanlar lütfen konuya açıklık getirsinler

• What language is that?!

çok iyi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

What language is that?!

çok iyi ya

• zuahaha. koptum. üye olup heriflere yardım mı etsek napsak:D gerçi bunlar erişemez sizin seviyenizde bug fln bulmaya.ben hep demişimdir.online oyunların hack bug kralı hep türkler olmuştur.övünmek yerine ağlanılması gereken bi durum ama gerçek bu napalım.

BEN TEK BİŞEY SORMAK İSTİYORUM!!!!!! EXP % SİNE DİKKAT EDEN WARMI ?????? %198651.67 SİZCE BU NORMAL Mİ ????????????

BANA PERSONAL L2J SERVERINDA YAPILMIS Bİ GM CHARI GİBİ GELDİ AMA.......GENEDE SİZ DE Bİ KURCALAYIN DERİM........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 3 Nisan 2006; 12:15:45 >
  • konuya girmeden edemedim!!! şimdi ench olayını burda bilen %100 birisi vardır ancak anlatmıyor. ok anlatmasın önemli değil ama bari anlatmıcaksa topic de acılmasın bizi ümitlendirmesin Kimisi diyor lag atlat öyle bas kimisi diyor lag yakalanınca ++++ oluyor. yok bug mış yok püsürmüş arkadaşlar haritada haftalarımızı verip bug yerimi arıcaz koca harita nerden bulalım. Adamlar basıyor parayı alıyor +16 benim cocugum olsaydı verirdim bi 100$ al sana +25 derdim. olay bu ama şimdi biz bilmiyoruz tabi donate olayını aynı ülkede olsaydık olurdu verirdik para. Şimdi herkes Extreme peşinde bizim türk arkadaşlar yaptılar moonstar diye bir server kimse takılmadı. biraz takılsak destek versek bence orasıda gayet iyi bir server olabilir. Ticaret ve drop bu oyunun ana temel dayanağı bence. Extrem bu olayı cok iyi ayarlayabiliyor moonstar daha farklı o yüzden alışıldık gelmediğinden kimse ilkden ısınamıyor tabi. Neyse laflar uzadıkça uzar....

Orjinalden alıntı: keshberfo

Ruslar da olmasa nerden görecez +25 Sb yi :P:P:P:P

BEN TEK BİŞEY SORMAK İSTİYORUM!!!!!! EXP % SİNE DİKKAT EDEN WARMI ?????? %198651.67 SİZCE BU NORMAL Mİ ????????????

BANA PERSONAL L2J SERVERINDA YAPILMIS Bİ GM CHARI GİBİ GELDİ AMA.......GENEDE SİZ DE Bİ KURCALAYIN DERİM........

neden olmasin

quote:

Retard wrote:What language is that?!

i think its turkish but im not sure i tryed to translate it but its not working ...

hope some one can translated

..:: Ne Ekersen Onu Biçersin ::..

• quote:

Orjinalden alıntı: HypNoTiQ

Arkadaslar ben gordum l2j de boyle bir bug var Sell buy la fln alakalı bir bug.Scrool kullanmadan basıyorsun silah kırılsa bile elinde kalıyor...

o bug scrol kullanmadan deil scroll kullanıorsun ama patlasada kaldığı yerden devam ediyor
  • Bİrde sey diyorlar ama ben denedim sanki oda calısıyor.Mesela +15 shining bow un var +0 bi tane daha alıp onu patlattıktan sonra +15 e basarsan patlama riski dusuyor.Esl2 de oyle +16 carnage bastım hatta o sekilde adam +21 bastı yalvara yakara sordum anlattı banada Aynı silahtan 1 tane patlatıp ustune basınca yanma olasılıgı dusuyor tabi kesinlikle olucak diye bir seyde yoq.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.