Şimdi Ara

ENCHANT BUG (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
12.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    From Ünye...
  • ee bn dier bilipte vermeyen arkadaslar gibi.... deilim kusura bakmasinlar..yukarda yazan arkielr hakli ruslar bugglarin artik imalatini yapar duruma geldiler biz hala bugg arioz ve bulamioruz hicyoktan bna bi arkadas anlatmistida anlattim o bugg i ama hangi server oresini unuttum malesef xDDD bide bildiim skill bu wardi onuda yazdim baskada yoh...dedim belki bunu goren bilipte soylemeyen arkadaslara ornek olur ....

senn yaptigini daa kimse yapmadi brawoo urock.gif
  • eyw saolasin xD paylasmayi severim elimden geldiince.walla bnde simdi 73 um xD okcuyu 78 yapsamda stun lşa hamsting e bassam +10..ya bisi sorcam dbf +13 icin dbf +11 and queen ring +0 istiom kotu bi offer mi bu ? xDDD
    Barmak Bassam Olmamı ?
  • L0L...eii afferimlen.mir sana bisi sorcam sen liseyi web tasarimi olarakmi okudun onun bolumundenmi yoksa bilg.donanim flnmi okudun ? mir calinmasi gereken msn war bna ya program yolla yada bi ara vereyim cal xD bnim programlarin 2 si calismio dierininde host u eksik.BEYLER BU ARADA ES-L2 DE SKILL BUGG OKCUNUN STUN DA PEK OLMUO DUN 6 BOOK YAKTIM 2 TANE 9 OLDU 10 OLMADI DIERLERIYSE 1 DE PATLADI xD
  • sinancım insan pm atar olm ulu orta ne bagırıyon calınması gereken msn var die kıro bi anlamı kalmadı artık olm şu bi ay uslu durmam lazım bi ay sonra a.q ruz ortalıgın oke ayrıca liseyi torna tesviye bölümü okudum niye sordun ki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucxx -- 22 Eylül 2007; 13:48:04 >
  • yoh bn dıstan liseye yazildimda kalinca xD bilgisayar donanim//bilgisayar programlama sectim ondan.ya ne uluorta solemicem alla alla xD calincak msn war lazim boynuz meselesi xD walla enchant bugg olmadanda gzl basiliomus dbf +13 tu gecen 14 bastim dun 15 xD 2 gunede dbf +15 e 16 basicam insallah xD
    Barmak Bassam Olmamı ?
  • DBF +15 BROKE xD // AS HASTE ALDIM 1.2KKK AA YA ODA BROKE..... 0 AA 0 SILAH BAUHAUHAUHUAH pls adena pls adena kim bna donate yapip bi dbf +16 vercek xDDD
  • eveeet herkez bişeler anlatmıs foruma bayadır girmiyorum bi giriym ve size su enchant olayını bi guzel anlatıyım. enchant olayı baqın ilk once enchant ratesine aldgınız scroll sayısına ve silahinizin gradesine baglıdır arkadslar yok 80 lvl miş 78 miş yok cıkar tak amuda kalk bas bunların hepsi fasa fiso asıl olay sudur diyelimki %65 lik bir enchant ratesi olan bi server var ve oynuyosunuz...

burda yapılması gerek su: bi kere enchant bugu diye bişrey yokur oyunun bug u vardır.aldıgınız enchantlar arasında (takrar ediyorum enchant ratesine gore)bir bug vardır bu iki olur 3 olur ama enchant ratesine goredir bu %65 diyelim elinize s garde bir bow alıyosunuz.ve 35 tane scrool alıyosunuz s grade scroll ve ardından 5 tane en bastan 5 tane en sondan olmak uzere 16 y kadar basıyorusunuz cok rahat gider ! ardından elimizde 16 tane daha enchant scroll kaldııı bunlarıda gm shopa satıyoruz ble iş olmaz demeyin bu işin inceligi bu arkadaslar. ve artık max enchant kacsa o olayı o kadar devam ettiriyoruz patlarsa burdayım !

ikincisi su %95 90 85 serverlarda bazıları dio bug var. ya bug yok bu oyunda zekanı çalıstır bas. baqın max enchant 100 rate 95 yahu 100 tane enchanttan 5 tane patlama ihtimali var al eline 10 tane scroll 3 tane bastan bas 3 tane daha al scrool 3 tane gene bastan bas bu bugu zatn genelikle en son enchanttan baslar ratesine gorede değişir... arkadaslar bunları deneyin olmassa burdayım !

iyi oyunlar beyler ! bence herkez bilgidi su tur taktileri solesin !

bumagebaskamage,blackhawker

• eyw gzl ama artik bascak silah kalmadi parada yok es-l2 de xD simdi bnde yukarda anlatmistim bi ara bi bugg o serveri ariorum bulursam yine full +50 yapar satar gm silahlarini alirim kolayca..bncede arkadaslar bn paylastim , bi arkadas daha paylasti , gerisi ? elbet bileniniz wardir.bilipte soylemiyenler ÖTSÜN ;) ayri gayri olmaz dimi xD hadi kolay gele.bna gzl bi pvp serveri soylerseniz sevinirim.yen, servera ihtiyacim war.
  • quote:

Orjinalden alıntı: codur

bi arkadasımın basına da gelmisti bu aynı bug mu bilmiyorum bana fotosunu gondermisti 2 adet dark screamer ı vardı ve 1 i +4 biri +5 idi +4 olanı enchantlarken silah patlamıs ve bunun iste silahınız eridi seklindeki yazıyı gosterir resmi bana gondermisti ama silah olduhu yerde duruyordu sanırım bu o anlık bi hataydı

arkadaslar system kalsoru altındaki evn.dat dosyası nın altında enchant +15 e kadar olan bi ayar var data ları okurken gordum burda +3 e kadar 0 riskk olduhunu biliyorum ama enchant isi bizim makinemizde ki % ile mi alakalı yoksa serverdan aldıhı cevap lamı alakalı bunu bilen varmı

arkadasda bizi surumcemede bırakmaz ve yaptıhı isi nasıl yaptıhını acıklarsa super olur

enchant olayı tamamen serverle alakalı bir olay senin pc ile alakası yok ben l2pwnage (interlude) oynuyorum suan olay dun aksam oluyor aksam saat 8 de oturdum pc ye net cafedeyim bu arada arkadaslar filan basimda angel slayer haste basmaya calisiyorum !!! 30 tane aangel slayer haste aldim 28 tanesi +10 dan yukarı gecemeden patladi bi yarim saat ara verdim sonra 2 ser 2 ser ews almaya ve basmaya basladim bi birine 1 birine ikiside 16 oldu hastanede calistigim icin pc kısıtlı hemde resim burda degil bugun aksam aklıma gelirse ss yi koyarim allah nasip ederse !!! birde 8 kisi ortaklasa +31 draconic bow focus bastik !! +16 queen ant ring de cabası :D

birde biz kendimizi birseye alistirdik diyelim silahı +10 bastiniz sonrası tehlikeli olmaya basliyor ! +10 dan sonra +11 e basarken kendi kendime (sanki biriyle konusuyormus gibi (genelde insanlar ingilizce konutukları icin :D )

Now im ready for +11 lets go
    now press for +11
    3
    2
    1
    go diyip basiyoruz :D aynen bu sekilde devam 12 13 14 15 16 gittigi yere kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUHUTLU -- 1 Ekim 2007; 9:16:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: crayz_dogan..

eveeet herkez bişeler anlatmıs foruma bayadır girmiyorum bi giriym ve size su enchant olayını bi guzel anlatıyım. enchant olayı baqın ilk once enchant ratesine aldgınız scroll sayısına ve silahinizin gradesine baglıdır arkadslar yok 80 lvl miş 78 miş yok cıkar tak amuda kalk bas bunların hepsi fasa fiso asıl olay sudur diyelimki %65 lik bir enchant ratesi olan bi server var ve oynuyosunuz...

burda yapılması gerek su: bi kere enchant bugu diye bişrey yokur oyunun bug u vardır.aldıgınız enchantlar arasında (takrar ediyorum enchant ratesine gore)bir bug vardır bu iki olur 3 olur ama enchant ratesine goredir bu %65 diyelim elinize s garde bir bow alıyosunuz.ve 35 tane scrool alıyosunuz s grade scroll ve ardından 5 tane en bastan 5 tane en sondan olmak uzere 16 y kadar basıyorusunuz cok rahat gider ! ardından elimizde 16 tane daha enchant scroll kaldııı bunlarıda gm shopa satıyoruz ble iş olmaz demeyin bu işin inceligi bu arkadaslar. ve artık max enchant kacsa o olayı o kadar devam ettiriyoruz patlarsa burdayım !

ikincisi su %95 90 85 serverlarda bazıları dio bug var. ya bug yok bu oyunda zekanı çalıstır bas. baqın max enchant 100 rate 95 yahu 100 tane enchanttan 5 tane patlama ihtimali var al eline 10 tane scroll 3 tane bastan bas 3 tane daha al scrool 3 tane gene bastan bas bu bugu zatn genelikle en son enchanttan baslar ratesine gorede değişir... arkadaslar bunları deneyin olmassa burdayım !

iyi oyunlar beyler ! bence herkez bilgidi su tur taktileri solesin !

arkadasim sacmalamissin yok 30 tane al 5 tane sondaki scrollardan bas yok ortadan 3. yu +8 e gecirirken absacaksin fasa fiso isler cek videoya goster bakalım boyle bisi varsa !! biz neler denedik neler bi taktik buluyoruz o taktikle +18 +16 basiyoruz bu civarlarda yarin ayni taktikle ayni serverde ayni veya daha baska silahlara ayni sekilde deniyoruz olmuyor oyunun gidisatina bagli ama söyle birseyin varoldugunu dusunuyoruz serverde mesela 10 tane angel slayerden birisi +16 ya yada daha yuksege cikiyor oda kime denk gelirse senle birlikte + basan yüzlerce insan var ve kime denk gelirse sans ama size tavsiyem basacaginiz silahtan bayaa alin 4 tane +10 ve ya ustu yaptiniz örnek elinizde 4 tane +12 var diyelim 4 tane kagit alin teker tker sira ile basin boyle boyle sonuca ulasabilirsiniz 3 tanesi, patladiktan sonra elinizde 1 tane guzel + li silahınız olacaktir en son 1 tanesi kalinca basmayin biraz kullanın veya satin deri m:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUHUTLU -- 1 Ekim 2007; 9:50:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ArchEnemy

Ben bildiğimi söylüyorum. Böyle birşey olamaz. Ama serverin bi bugı varsa veya böyle bir özelliği varsa onu bilemem. Dikkatimi çeken o kadar sıra buffı nasılyaptın?

hehe biliyorsan konus bilgin diye ansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar !!!

benim oynadigim serverde 5 sira buff var ;)

l2pwnage (interlude) indir gir oyuna bak yardima ihtiyacin olursada yardim ederim ;)

mail atarak ulabailirsin suhutlu_0031@hotmail.com

bumagebaskamage,blackhawker

• Selam.. Epeydir oynadığım Interlude serverında, servera yeni giriş yapmış çıtır vede noob Brezilyalıların ellerinde +20 lik silahları gördüğüm an koştum buraya. Ne yaptıysam olmadı. Bir adet +12 miracle sworddan ileri bir başarı gösteremedim. Heroyum ama beş parasızım. Delireceğim! İşe yarar bir bug bulma hevesindeyim. Bilmem kaç tane weapon- armor- jewel alıp da scrolla sürekli basmaktan ve lagtır, hızlı basmadır üsluplarıyla cebelleşirken ömrüm çürüdü. Son olarak store modunda itemi kurtarma, trade ekranında bırakma, grade penalty ile spell kullanıp da spellin bitiminde basma gibi yöntemlere girmiş olsam da bir yanıt bulamadım. Pagan Temple' dan, Floran Village' nin nehrinin içindeki ayıların arasında süren denemelere, relog- login kısırdöngüsüyle devam ettim ve o da olmadı! Artık saçmalıyorum. İmdaaat!!!

Not: Bug var. Yüzde yüz eminim. Bilmem kaç " kkkkkkkkkkkkk" harcadım ve serverda yaklaşık bir kaç haftadır oynayan playerların yaptıklarını yapamadım. Hatta cümbür cemaat yapamamaktayız. L2slayer oyuncusuyuz. Lütfen, fikir veriniz. Başarılı- başarısız her fikre saygım sonsuzdur. Şimdiden teşekkürler!

• walla sana bi tavsie som (sword of miracles )basma xD onu hayatim boyunca +10 ustu yapamadim hicbi serverda.mumkunse as , dbf , saint , sepa , sb bunlara bas daha kolay +laniolar ama 20 yapman zor gibi sitesini ver serverin gelip bnm bildiim bugg i deniim ama calismaz sanirsam
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.