Şimdi Ara

ENCHANT BUG (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
12.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Brlerdeki miracle' lar +16 genelde. Gayet basıyorlar. Ah ah:(
  • sino nun deneyeyim dedigi bug i kullaniyo olabilirler ama cok dusuk bi ihtimalle bug nedir diye dusune bilirsin anlatayim gidiyosun npc ye ok almak icin tıklıyosun acilan pencereye(alacagin okun miktarini yazacagin pencere bu ) hicbir sey yapmiyosun o orda kalacak sonra gidip alacagin iteme tikliyosun som veya ne alacaksan iki sefer tıkladiginda oklarin miktarini yazacagin pencere aktif hale geliyo oraya 10 15 gibi bi rakam yazabilirsin ornegin... som sadece bir tane gozukecek ama sagida ucuk bi miktarda para vereceksin eger alabilirsen inventory dede sadece 1 tane som gibi durur ama ic ice gecmis somlar duruyo olacak orda sonra yapacagin sc alip basmak + bastiginda hepsi +lanacak ama yaktiginda sadece 1 tane yanacak ve kac adet aldigini aklinda tut hepsini yakma sonra

• hee ztn bnde yukarda oyle anlattim xD simdi bunu ndn anlattiini anlayamadim xD birak forumu bastan okuyuk inceleyip gorsunler kim ne yazmis xD bu arada 10 veya 15 alma xD 5 ytr ztn paran yetmez 15 e ;)
  • lol LoL LOL l0l L0L..... walla ztn 2 bugg biliodum yazdim sussen xD sen cok bilion ya xD yoklen nezaman gelcem die heveslensem bufferlar offline or server too much lag or f.u.c.king beko forever talk.aq gecen girdim msn e gir char yok dedin girdik beko yine sıctı azımıza bi bok yapmis gibi yok bilader okadar cok konuscaksa gelmem ben hobby e fln.taw oluom aq.eski hobby c3 te ona 2 mj set , fullbuffer , sepa , soul bow yapan bndim simdi gelmis artislenio.yok oyle...oyunu cok biliorsa buyursun es-l2 ye pvp icin yada bulsun bi pvp server istedii bi server girelim ikimizde bna 1 hafta verin snra onla pvp yapayim kim yenilirse bidaha l2 hakkinda kafa tutmasin.bnm bilgim onunkinden falza...stfu...... xD delirttiniz bni aq.yuru disari cikak cnm sıkıldı xD
  • F.U.C.K lan gelsem onların aqrum xD ama hic l2 oynamiom bekoda oyle yapinca ne es-l2 ye ne hobby e ne c5 pvp serverina ne c6 pvp serverina girmiom dusun 4 lineage war hicbirine girmiom dandirik bi oyun sitesi buldum orda dolaniom oyle xDDDbufferlarin hepsini accam diosan gelirim ama beko 1 laf yaparsa hafta sonu bidaha gelmem oyuna ok mi ? bide disari cikarsak girerim oyuna xD
  • gecenlerde tutturuodun ama dancer isen acc 1 tanede sen ac die xD nese ee hangi char ii smidi ? cancel yedinmi birinden ? tatoo yok dimi ? tatoo yoksa biakci sux.dyeler ise yaramaz.bn mage acam.bide empowerci kasam.simdi necronun mobu calisiormu ? calisiosa elf canceli kac saniyede acio ona gore mage karsilastirmasi yapcam gm e sorsana xD bnm gm offline gezior aq xD
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.