Şimdi Ara

en yüksek RAM Bütce SINIRSIZ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler toplama bilgisayara en güclü ram önerilerinizi bekliyorum

• 8 gb 4*2 gskill veya corsair 1600 mhz ne icin alacaksin oyunsa bu yeterli dahasi ziyan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

8 gb 4*2 gskill veya corsair 1600 mhz ne icin alacaksin oyunsa bu yeterli dahasi ziyan

yetecegine eminmisin ben 16gb bişey düşünüyordum hatta 32 bulabilirsem . cünkü 3 4 yıl kullanmayı dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağır Müslümcü

quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

8 gb 4*2 gskill veya corsair 1600 mhz ne icin alacaksin oyunsa bu yeterli dahasi ziyan

yetecegine eminmisin ben 16gb bişey düşünüyordum hatta 32 bulabilirsem . cünkü 3 4 yıl kullanmayı dusunuyorum

corsair dominator 4x8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır Müslümcü kullanıcısına yanıt
    Ne için kullanacaksınız?İş amaçlı ise:
    http://www.sanalmarketim.com/corsair-cmz16gx3m2a2400c10-vengeance-16gb-2x8gb-ddr3-2400mhz-cl10-xmp-dual-kit/p_48120/
    Oyun amaçlı ise normal 1600 mhz olan bellekler yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor Arhêntir

http://www.sanalmarketim.com/corsair-cmz16gx3m2a2400c10-vengeance-16gb-2x8gb-ddr3-2400mhz-cl10-xmp-dual-kit/p_48120/

oyun amaclı kullanacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağır Müslümcü

quote:

oyun amaclı kullanacagım

Oyun amaçlı 16 yada 32 gb ram gereksiz boşa para verirsin.

4 gb yada en fazla 6 gb al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belki ramdisk yapacaktır öyle demeyin.
  • Oyun için 8 GB tam olarak yeterli.12 belki ama 16 kesinlikle israf.Bildiğim en iyi grafiklere sahip oyunlardan biri olan Crysis 3 bile 4 GB RAM götürüyor,2 GB sistem (Abarttım)yese gene 2 GB boşta.
  • 4gb.yetersiz olur arkadaşlar.aralarında fazla fiyat farkı yok.en düşük 8 gb.tercih edilmeli.ben 16 gb.1600mhz.kullanıyorum.
  • 8 alayim ozaman

• Ağır Müslümcü kullanıcısına yanıt
    Yeterli gelecektir.
  • quote:

Yeterli gelecektir.

görecegiz
  • bütçe sınırsız lafının hastasıyım... 1000$ a 3000mhz ram alabilirsiniz o zaman madem sınırınız yok. bide 3000lerin ssini koyarsınız forum delikanlı görsün.
  • Madem bütçe sınırsız - ya da en azından istediğini alabiliyorsun, o zaman sana bir önerim var..

Anakartının da modelini yaz bakalım en fazla kaç GB RAM destekliyor.. Eğer 32 destekliyorsa şöyle yap,

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram bundan 4 tane al. 8x4=32.

Peki ne olacak bu kadar RAM? RAM Disk isimli programı kur, oyunları ya da çalıştıracağı programı bu yazılım ile RAM üzerine oluşturulan özel sanal sürücüye kopyala. Saniyede 3 GB yazım hızlarına ulaşacaksın. Bu, günümüz SSDlerinin hızını 4e 5e katlamaktadır.

en yüksek RAM Bütce SINIRSIZ !

Peki nasıl oluyor? RAM Disk programını bilgisayar kurduğunuzda program, RAMleriniz üzerinde istediğiniz kadar alanı yeni bir disk olarak gösterebiliyor size. Yani RAM üzerinde normal bir HDD, SSD takmış gibi sanal bir disk kullanabiliyorsunuz. Şimdi sen ne yapacaksın? Alacaksın 32 GB RAMi, hem oyunlarda ve genel anlamda RAM bakımından rahat edeceksin, hem de ağır uygulamalarını yavaşlık hissetmeden çalıştıracaksın.

NOT: Bilgisayar yeniden başlatılınca kullandığınız tüm veriler silinir, çünkü RAM lerde elektrik akımı kesilince her şey sıfırlanır. Bu yüzden bilgisayarınızı kapatmadan önce verilerinizi normal sabit diskinize kaydedin oyunlarınızın save dosyalarını da aynı şekilde kaydedin. Elektrik kesintilerine karşı da sürekli güç kaynağı kullanın.

NOT 2: Bu kullanım şekli kesinlikle SSD yerine geçmez, SSD nin yeri ayrıdır, SSD ile belirli bir uygulamayı değil tümişletim sistemini hızlı çalıştırırsınız. RAM Disk tekniğinin en iyi yanı geçici kullanımlar için uygun olması ve çok yüksek hızlar sunmasıdır.

Forumdaki " çok hızlı çalışıyor :D " başlığını inceleyebilirsin!

• bütçe sınırsızsa gskill vs.bellek ureticilerine gidip size özel üretmelerini isteyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

bütçe sınırsızsa gskill vs.bellek ureticilerine gidip size özel üretmelerini isteyebilirsin

Headshot

• 4 gb yeterli ancak bazı simulasyonlarda falan 8 gb gerekli oluyor. Gelecek diyorsun 12 olabilir, duallar tam olsun boşluk kalmasın dersen 16 olsun hadi.
    Ama en yüksek ram nedir arkadaş Mezara mı götürecen pcyi? Zaten o kadar uzun ömürlü kullansan millet evde 3000 mhze geçmiş olur artık mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 21 Haziran 2013; 19:46:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.