Şimdi Ara

EN YAKIŞIKLI, PERFORMANSLI, SORUNSUZ SEDAN SİZCE HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evt arkadaşlar sedan araçlar arasında seçim gittikce zorlaşıyor. Her markanın kendince iyi modeli var. 15bin ile 25bin tl arasındaki fiyatlarda kabaca bir araştırma yaptım birsürü model var. Piyasası olan, az yakan, motoru güçlü en önemlisi performansı törpülemeyen otomatik vites bir sedan düşünüyorum. Karşıma çıkan marka modeller.

VW Jetta 1.4 TSI 170BG TSI fiyat aralığını arttırırsak olabilir kağıt üzerinde güzel duruyor. Ama yolda ve uzun zamanda ne yapar bilmiyorum.
    VOLVO S40 2.0 T 164bg güç olarak çok iyi ama otomatik vitesi nasıldır. Yakıt nasıldır.
    BMW 3.20i fiyat olarak biraz fazla ama sürüş zevkinden dolayı düşünülebilir. Sıkıntı çıkarmayacak modeli hangisidir.
    AUDİ A4 1.8 Bmw e alternatif. Özellikle işciliği çok iyi
    TOYOTA Avensis 2.0 otm Alman yerine Japon neden olmasın dendiğinde ilk akla gelen model.
    OPEL Vectra Tipsiz biraz ama o da bir seçenek.

Sizinde tavsiye edebileceğiniz modelleri yazarsanız ya da bu modeller ile ilgili bilgisi veya deneyimi olanlar yorum yazarsa sevinirim. Araç sahipleri araçlarını ve varsa kronik sorunlarını yazarsa herkes için faydalı bir konu olur. SAYGILAR

•  EN YAKIŞIKLI, PERFORMANSLI, SORUNSUZ SEDAN SİZCE HANGİSİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Yazdığım fiyat aralığında gerçekten.
  • Zor soru, ben olsam o fiyatlara Accord düşünürdüm.
  • Avensis performanslı fakat otomatikte ne kadar fark eder bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

bi mesajı okusaydın keşke
  • honda accord ya da mazda 6 güzel olur bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • volvo diğerlerine nazaran
  • Fiyat aralığınız ile bahsettiğiniz araçların çoğunun fiyatları pek uymuyor gibi (Tabi model yılı önemli)

Jetta TSİ için fiyatı bayağı yukarı çekmeniz lazım.
    Yine fiyatı yukarı çekip '98 model civarı E46 bulabilirsiniz. Ama ne kadar sağlam olsada bir kaç el değiştirmiş ve 15 senelik bir araba olacaktır. Sorun çıkartma ihtimali yüksek olur. Ama listenizdeki bence en güzel araç.
    Audi'de yine model yılı eski olacaktır ve o fiyata alınacak kasa 2 kasa öncesi. Bence çok bir albenisi olmayan bir kasa.
    Avensis otomatik 2.0 temiz o fiyatlara bulunabilir ancak LPG ile uyumsuz motoru yakıt tüketimi yönünden sizi üzebilir.

Volvo güzel araç, 2002 model civarı bulabilirsiniz. Herhalde LPG'dede sorun çıkartmıyor. En iyi seçenek bu gibi.

• Subaru Impreza
  • Volvo S40.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

honda accord ya da mazda 6 güzel olur bence

• Eski kasa Ford Mondeo 2.0 TDCI Ghia Tiptronik. Tam bir F/P aracı...
  • Eski kasa Siyah 1.4 170 beygir Jetta bulursanız, kaçırmayın. Kaliteli bir araçtır.
  • jettayı bende tavsıye ederim temizini bulursan sakın kaçırma
  • opel vectra
  • vectraya tipsiz demişsiniz de bence tip olarak gayet güzel, ancak sorunsuz değil..ayrıca avensis de hiç yakışıklı değil..
    sizin fiyat aralığınızda zor.. +30000 civarı +2006 civic bence tarifinize uyuyor..yakışıklı, sorunsuz, performanslı..
  • O saydığınız araçları 25 000 liraya kadar bulabiliyor musunuz? Özellikle de Jettayı.
  • 15 ile 25.000 tl arası 170'lik TSI Jetta varmı ?
  • Jetta ve A4 diyorum ikiside bana göre kusursuz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.