Şimdi Ara

En Yakın Arkadaşımın Babası Az Önce Beni Aradı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
4
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En yakın arkadaşım hatta kardeşim dediğim 2 insandan biridir kendisi. Her zaman yardım etmişimdir ona kötü günlerinde yanında hep ben olmuşumdur, oda aynısını bana yapmıştır. Arkadaşın bir sevgilisi vardı ayrıldı şimdi benim sınıfımdan biri ile sevgili. İlk zamanları, tabi böyle sürprizler yapmak felan ister insan oda bugüne yapmış planını bana söyledi okuldan çıkarken kızın basketbol antrenmanı varmış. Kız servisten inince bizde hemen arkasından 1 dk geçmeden indik. Sonra hediye felan birşeyler aldık ben 1.5 saat bekledim yanında sıkılmasın diye. Sonra eve döndüm oda antrenmanını izlemeyemi ne gidicekti tam hatırlamıyorum. İşte az önce aradı beni babamlar eve gelmiş benden önce diye babam az sonra arıcak sizi söylermisin annenin yemeğe davet ettiğini felan dedi. Bende tamam söylerim sorun olmaz dedim. Tekrar aradı annene söyledinmi nolur ekme beni dedi. Yok dedim annem uyuyor telefonlarını aldım yanıma bekliyorum dedim. Bi baktım babası aradı nefes nefese kalmış ama arkadaşımın sesi ile aynı resmen ilk başta ayırt edemedim sonradan çaktım. Diyorki oğlum sendemiydi ( bağırıyor o sırada bana ) bende kısık bir sesle evet dedim. Bundan sonra arkadaşlığınız bitti bir dahada gelme buraya dedi. Ben de tamam anladım dedim yanımda dedemle nenem vardı. ( tatile geldiler, tamda odama gelicek zamanı buldular )

Valla şuan çok kötüyüm siz olsanız yerimde ne yaparsınız beyler?

• Adam neden nefes nefese idi ve neden arkadaşlığınız bitti dedi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş çok iyi güzel anlatmışsın da anlamadım olayı.Neyse geçiyordum uğradım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Adam neden nefes nefese idi ve neden arkadaşlığınız bitti dedi ?

Hocam şöyle bir durum var. Arkadaşla biz kardeş gibiyiz. Bildiğin kardeş yani, neyimiz var neyimiz yok beraberiz. Birde benim sigara alkol gibi alışkanlıklarım olduğu için beni serseri tipli biri olarak görüyorlar. Genelde serseri tipli biri değilde kötü inançları olan biri olarak tanımlarlar. Aslında kötü inançlarımda yok ama insanların tipe bakarak yorum yapması diyebiliriz. Birde babası benim sınıfı geçmeme yardım etti arkadaşla aynı okula gönderdi. Şimdi ayvayı yedim heralde

Hayır anlamıyorum beni hep kötü biri olarak gördüler fakat bilmiyorum işte. Beni sevmediklerinden dolayı olabilir.

• benide aradı çete felan olmasın bunlar.
    onla tekrar arkadaş olabilmek istiyorsan 1000 lira vereceksin gibi..,

• 3 kere felan okudum hala durumu anlayamadım. Anlayan özetlesin beyler
  • Hmm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

3 kere felan okudum hala durumu anlayamadım. Anlayan özetlesin beyler

Hocam çok yakın bir arkadaşım bugün benden sevgilisine hediye almak için gelmemi istedi ve ona sürpriz yapmak için antrenmanının bitmesini beklicekti. Sıkılmasın diye yanında gittim. Sonra eve döndüm 2.5 saat sanırsam dışarda onla beraber kalmış. Eve gelirken beni aradı babam arayınca annenin beni yemeğe davet ettiğini söyle başka biryerde olduğumu bilmesin dedi. Ben de tamam dedim. Ailesi beni pek sevmez ve babası oğlum sendemiydi dedi bende evet dedim bundan sonra arkadaşlığınız bitti birdaha gelme buraya dedi.

Konu bu...
  • Ben anlamadım şimdi babası aradı ama sonra neden aradığını öğrendinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: DHApprentice

Ben anlamadım şimdi babası aradı ama sonra neden aradığını öğrendinizmi

Arkadaşım zorda kalınca beni aradı babama sendeydim annen yemek için ısrar etti dedim diyor. Bende tamam arasın beni olayı açıklarım dedim. Bu yüzden aradı...
  • Beyler arkadaşı buna yalan söyle demiş sizdeyim diye.Halbuki arkadaşı manitasının antreamnı izlemeye gitmiş.Ama adam(arkadaşının babası) çakmış durumu arkadaşlıgınız bitti demiş.

özet bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 4 Ocak 2013; 21:18:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Beyler arkadaşı buna yalan söyle demiş sizdeyim diye.Halbuki arkadaşı manitasının antreamnı izlemeye gitmiş.Ama adam(arkadaşının babası) çakmış durumu arkadaşlıgınız bitti demiş.

özet bu.

Yok hocam durumu çaktımı belli değil, ailesi beni pek sevmiyor. Ondan sinirlenmiş olabilir.
  • Sanki kız babası mantığa gel ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

quote:

Hocam çok yakın bir arkadaşım bugün benden sevgilisine hediye almak için gelmemi istedi ve ona sürpriz yapmak için antrenmanının bitmesini beklicekti. Sıkılmasın diye yanında gittim. Sonra eve döndüm 2.5 saat sanırsam dışarda onla beraber kalmış. Eve gelirken beni aradı babam arayınca annenin beni yemeğe davet ettiğini söyle başka biryerde olduğumu bilmesin dedi. Ben de tamam dedim. Ailesi beni pek sevmez ve babası oğlum sendemiydi dedi bende evet dedim bundan sonra arkadaşlığınız bitti birdaha gelme buraya dedi.

Konu bu...

Eve gelirken beni aradı babam arayınca annenin beni yemeğe davet ettiğini söyle başka biryerde olduğumu bilmesin dedi. Ben de tamam dedim.

Ne alaka

• Lokman ver oğlum müziği
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

quote:

Konu bu...

Eve gelirken beni aradı babam arayınca annenin beni yemeğe davet ettiğini söyle başka biryerde olduğumu bilmesin dedi. Ben de tamam dedim.

Ne alaka

Hocam durum şu ki arkadaş rica etti benden gelmemi ( 1.5 - 2 saat gibi bir süre boş boş beklicektik antrenmana girmesini kızın ) bende bekledim sonra o izlemeye gitti kızdan habersiz sürpriz olsun diye. Bende eve gittim ordan. Babası galiba bunu dershaneye gidicek diye biliyordu yada eve gidicek diye. Babasıda erken gelmiş bu gün eve. Arkadaşımda eve dönerken arabayı görmüş herhalde beni aradı böyle böyle diye... Bende tamam dedim fakat ailesi beni pek sevmediği için noktayı koydu. Yani arkadaş evden o kadar uzaktayım dese daha fena olacağı için belki benden kurtulur diye rica etti bende tamam baban arasın bekliyorum dedim.

• ben desem kız arkadaşımın antremanını izlicem diye bizimkiler cebime para sıkıştırır, havaya atıp tutarlar beni, arkamdan su dökerek uğurlarlar. adamın babası kızıyor bu duruma, kız arkadaşının antremanına gitmesine kızıyorlar.
  • Arkadaşını arayıp sormadın mı babasının neden sana öyle dediğini ?

• İşte bu babalar yüzünden bu haldeyiz.Bize çocuk muamelesi yapıyor.evden-okul
  • Anlıyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.