Dün geçiş yaptım, @Yokizm tavsiyesi ile sağ olsun, sadece saat burada ise takabiliriz dediler o kadar. Herhangi bir yaş sınırı yok, 12 ay taahhüt gerekiyor o fiyat için, onu da orada hallediyorlar zaten. @megaladon Vestelcell'de şuan için sim kart bulmak, sistemi geçiş için açık yakalamak çok zor özellikle İstanbul ili dışındakiler için, ana konunun son sayfalarını lütfen okuyun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyradel -- 20 Ocak 2023; 12:23:9 > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024] (8. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen o fatura yükseltmelerini ya bizim zeki halkımız fazla kullanım yapmıştır ya da vergi 10 lirayı buldu yeni yılda onu görünce faturam yükseldi diye şikayet etmiştir.
-
bencede
-
sağol arkadaşım. arayıp görüşmeye çalışacağım. kart konusunda bir açıklama olursa burada paylaşırım diğer arkadşlarda bilgilenir.
-
Aynen öyledir telsiz kullanimi da halkımız hesaplamamistir bu arada ben yıllardır kullanırım faturalı benim dışimda faturanin (telsiz kullanim hariç) arttığını bilmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 20 Ocak 2023; 13:39:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim de en canımın sıkıldığı nokta o..herkese paket dayatma var. durduk yere fatura büyüyor..
-
aynen öyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Mehmetçiğe bile saplama politikası yapmışlar. 7 GB 102 TL.
Şu an turk telekomdayım ve taahhütüm bitti. Başka operatöre avantajlı tarife varsa geçiş yapabilirim veya ttde de kalabilirim. Tarife tavsiyesi verebilir misiniz? +20gb internet olursa çok iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçeniz nedir?
Hattın sahibi ve devralacak kişi birlikte bir vodafone bayisine gidiyorsunuz 5 dkda hallediyolar hocam
www.turkcell.com.tr61Cell 20 GB Platinumhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/61cell-20-gb-platinum
20 GB 137₺ (0561 nolu hatlar için geçerlidir, yeni bir 0561 numarası alarak veya 0561 ile başlayan numaranızı taşıyarak faydalanabilirsiniz.)
www.turkcell.com.trBursa Mobile 35 GB Platinumhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/bursa-mobile-35-gb-platinum
35 GB 219₺ (0516 nolu hatlar için geçerlidir, yeni bir 0516 numarası alarak veya 0516 ile başlayan numaranızı taşıyarak faydalanabilirsiniz.)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Vestelcell de bana 6+6 paketine 55 TL fatura geldi? Böyle bir durum yaşayan varmı ? 10 TL telsiz bedeli mi?
Telsiz Kullanım Ücreti 2023 yılı itibariyle 10TL oldu hocam. Küsüratını hatırlamıyorum ama net 10TL dedim. Paket 45TL + 10TL eklenince 55TL fatura çıkması normal.
Türk telekomdayım 50 gb + 2000 dk + 250 sms 188 TL Değerli Prime 50 tarifesini kampanya dahilinde teklif ettiler. 30 gb 148 TL kullanıyordum fiyatlara şöyle bir baktım kabul edeceğim sanırım. 4 hattım var bu arada hepsine ayrı kampanya çıkarıyorlar. 1 tanesi bimcell e geçecek.
-
Bence de kabul edin hocam, Türk Telekom da daha uygunu yoktur.
Burda sim kart ucretı vs ucretler odenıyor mu gecerken ek oalrak?
-
Numara taşımada odenmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X