< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 6 Ağustos 2025; 20:35:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (638. sayfa)

-
-
Bir ayın altına düştü mü cayma bedeli alınmıyor diye biliyorumquote:
Orijinalden alıntı: gyradelMobil uygulama üzerinden "Size özel fırsatlar" kısmından görüntülüyorum.
Taahhüt bitimine 20 gün var demek, 20 gün bir yere gidemezsin demek doğru mu hocam ? Yanıltıyor insanı.
Taahhüt başlangıcım 22 eylül çünkü, şuan gitsem 1.5 ay önce gitmiş olacağım ve muhtemelen ceza çıkacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kontratım 2 gün sonra bitiyor. Taşıyacak bir kampanya bulamadım, cuma günü arayıp faturasıza taşıyıp bir aylık orta ayar bir paketle idare edip , geçiş kampanyası mı kovalamak lazım ne tavsiye edersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TTNET işin hilesine girmiş durumda, cayma bedeli kesiyor hocam. BTK'dan iade alabildim ben
-
-
Belirtilen illerde iseniz direkt mağaza da veya online olarak geçiş mümkün.
Ayrıca telefon e sim destekli ise, 81 ilden de geçiş mümkün.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef 30 gün altın da geçişler de de artık cayma bedeli çıkıyor, 3-4 gün kala geçiş mantıklı olabilir bence.
İlk ay çok çıkmaması lazım, fazla kullanım yapmamaya çalışın.
Hangi operatördesiniz ve ne düşünüyorsunuz hocam bütçe vs?
Turkcell de 60 GB 420₺ daha mantıklı biraz daha verip bence hocam ve bölge de iyiyse tabii.
Evde İnternet yok diye geçen sene turkcelle geçmiştim 60gb 410tl olana. 3 ay önce net bağlandı aylık 20gb kullanmıyorum bile. Şu an 630tl diyor turkcellde. Vodafone'a geri döneceğim ama makul bir fiyat göremedim paketlerde. Geçen haftaki kampanya 1 günlük olmasa iyiydi.
Ben şimdi hiçbir şeyi kabul etmesem turkcell bana aylık 1.500 lira yazar mı diğer ay, kesin faturasıza geçeyim dimi taşımazsam hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JohnnyBravo_ -- 7 Ağustos 2025; 0:27:6 >
-
Şuan türkcell kontratım bitmek üzere. Bu tarife bulunduğum yerde var. Başka operatöre geçip bir kaç gün sonra Türk elle gelsem bu tarifeye geçsem olur mu
Turkcell bu bölgede çok kötü hocam. Turktelekom da iyi değil ama idare ediyor. O yüzden şimdiye kadar Vodafone ile devam ettim. Aylık internet kullanımım 15 gb ya oluyor ya olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 7 Ağustos 2025; 8:5:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X