Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vendetta29 , dashwood Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
12.816
Cevap
719
Favori
1.074.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 3 hafta önce Hem Türk Telekom hem de Vodafone 130 TL'lik tarifeyi sanırım birer gün arayla satışa sunmuştular. Vodafone tekrar sunduğuna göre acaba Türk Telekom'da yapar mı ki diye düşündüm.

• En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

Geçen sene numarasını Türk Telekom'a taşıyanlar için en uygun "yıldızlı" tarife buydu. Resmen kazıklanmışız. Vodafone'un 132 TL'lik tarifesine geçtim kafam rahat artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İkaz Edici Biraderler -- 2 Ağustos 2025; 2:56:48 >

• besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi ildesiniz bende gözükmüyor bu fiyatlar. 60 gb 500 küsür olarak çıkıyor şu an duruma göre geçiş yapmam lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 GÜN GİRMEDİK, VADAFONUN 132 LİK TARİFESİNİ KAÇIRDIK. 1 GÜNLÜK KAMPANYA MI OLUR YAHU?

• çocuk için sadece konuşma amaçlı hat alacağım,

hangi tarife , hangi operatör en ucuzu acaba

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    izmir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 2 Ağustos 2025; 17:56:24 >

• Guzelyali kullanıcısına yanıt
    Fiyat güzelmiş hocam ama istanbulda yok acaba oradan biri benim yerime online’dan başvursa sorun oluyor mu bilemedim 😁

• Turkcell için 20 gb civari hangi tarife var acaba uygun olan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sparkplug S kullanıcısına yanıt
    Gene kaçırdık ne yapacağız başka yolu yokmu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt

Özelden yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgo34 T kullanıcısına yanıt

Türk Telekom'un ve Vodafone'un çocuk akıllı saatlerine özel olarak satılan tarifeleri var. Sadece yeni hat alımı ve numara taşımada geçerliler. Fakat tarife alırken aynı anda akıllı saat satın alma şartı yok. Ayrıca bu tarifeleri kullanan hatlar normal telefonlarda da çalışıyor.

Teoride Türk Telekom ve Vodafone şubelerinden yukarıdaki şartlarda bu tarifeleri alabilmeniz lazım. Ama pratikte yeni hat ve/veya akıllı saat satın almadan bu tarifeleri vermiyorlar. Bu tarifeleri kolayca alabilmek için Media Markt şubelerine başvurun.

Türk Telekom

HİT Çocuk Saati 1GB Tarifesi

1 GB + 500 DK + 500 SMS

40 TL/ay, 12 ay taahhüt

https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-mobil/tarife-ve-paketler/Sayfalar/diger-teklifler/hesapli-cocuk-saatim-1gb-tarifesi.aspx

Türk Telekom

HİT Çocuk Saati 3GB Tarifesi

3 GB + 500 DK + 500 SMS

60 TL/ay, 12 ay taahhüt

https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-mobil/tarife-ve-paketler/Sayfalar/diger-teklifler/hesapli-cocuk-saatim-3gb-tarifesi.aspx

Vodafone

Akıllı Çocuk Saati 3GB Tarifesi

3 GB + her yöne 500 DK + Vodafone'lulara 500 DK + 500 SMS

60,90 TL/ay, 12 ay taahhüt

https://www.vodafone.com.tr/v-yasam-akilli-cocuk-saati-tarifeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkplug -- 3 Ağustos 2025; 7:57:44 >

• sparkplug S kullanıcısına yanıt

Annemin de dayımın da akilli çocuk tarifesiydi. Mayıs ayında anneminkini TT'dan Vodafone 'a yine çocuk tarifesine kolayca geçirdik. Ancak haziranda dayiminkini Vodafone 'dan TT'a Media Markt 'a gitmemize rağmen "Yok öyle bir şey artık" dediler ve geçiş yapmadilar. Siz yine b de deneyin. Burası Türkiye, şubeden şubeye bile fark edebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levothekid -- 3 Ağustos 2025; 14:3:58 >
  • Türk Telekom hattım bulunduğum yerler de çoğu zaman çekmiyor, arama da da sorun yaşatıyor.

Hediye interneti için katlanıyorum, bittikten sonra hattı Vodafone Faturasız yapacağım hiç değilse onda konuşma da sorun yok, internet olarak e sim den 50-100 GB aylık paket alıp kullanacağım indirim kodu ile.

Siz de böyle bir kombin yapabilirsiniz, idarelik bir kaç ay böyle yapmayı düşünüyorum.

• Üç operatör hakkında şunu diyebilirim. Vodafone'u eleyin direk. Kaldı 2. Türk Telekom iyiyse eğer ve teliniz e-sim destekliyorsa ucuz paket seçip e-sim ek aylık ucuz internet paketiyle gül gibi geçinirsiniz. E-sim yoksa eğer ciddi internet ihtiyacınız var ve Türk Telekom'dan memnunsanız 80 GB 585 liralık paketi öneririm. Kampanya bugün son. Turkcell bölgenizde iyiyse eğer o zaman Turkcell faturasız ilk aya özel 100 GB 100₺ öneririm. Tercihiniz her zaman 1 Türk Telekom 2 Turkcell olsun derim. Vodafone'a hayır. Son karar bölgeniz nasılsa o.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, vodafone tahh. bitiyor. Yeni teklifler çok yüksek olduğu için bir süre başka operatöre geçip sonrasında tekrar taşıyabilirim. faturasıza geçmek mantıklı geliyor. Güncel tarife tavsiyeniz olur mu?

• DarK PaSSenGeR kullanıcısına yanıt

Git- gel için, Türk Telekom Faturasız’a geçiş ücretsiz bir şekilde 3 ay geçerli 1000DK/1000SMS/50GB paketinden yararlanabilirsiniz ya da Turkcell Faturasız’a geçip 100TL karşılığında 28 günlük 100GB/1000DK/250SMS paketinden yararlanabilirsiniz.

İsterseniz operatörlerde kalırsınız paketler bittiğinde, isterseniz tekrar Vodafone’a geri dönersiniz. Tercih sizinEn Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbulKalesi -- 4 Ağustos 2025; 11:37:9 >
  • Sene2025 S kullanıcısına yanıt

Vodafone’u eleyin direkt demek saçmalık. Sizin kötü bir hizmet almış olmanız (muhtemelen aldınız) Vodafone’u kötü yapmaz. Vodafone’dan Türk Telekom’a geçip pişman olan birçok insan tanıyorum, kapsama kalitesi ve görüşmelerdeki ses kalitesi sebebiyle. Bu durum da Türk Telekom’u kötü yapmaz. Hız olarak Vodafone’dan daha iyi ortalamada zira.

• İstanbulKalesi İ kullanıcısına yanıt

Hıza ve çekim kalitesine baksaydım Turkcell'i de eleyin derdim. Vodafone insan ayrımı yapıyor. Bu kadar gözünüzde büyütmeyin bu firmayı.

• Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt

Hangi esim? Indirim kodu nereden ve nasıl bulunuyor? Son hesapta esim aylık kaça geliyor? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkplug -- 4 Ağustos 2025; 14:17:32 >
  • 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.