< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (627. sayfa)

-
-
Vodafone da 20 GB 132₺ var hocam bu gece geçişler son, bölgeniz de iyi ise tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vodafone ve telekom bugüne uzatmış kampanyayı ama turkcell'den hala haber yok. var mı bir kıpırtı bilen var mı?
-
şuan Koç ailem tarifesi kullanıyorum arkadaşın şifresiyle ancak yarın bitiyor bu kapsamda yeni tarife veya operatör arayışındayim zira kocailem de sanırım 40gb a 500 kusur TL fiyat istiyor , YouTube insgram ücretsiz olması ve 40gb internet olmasi gerekiyor bu kapsamda tavsiye verebilecek var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
23.59'da bitiyormuş. son 4 saat diyor. yine uzatırlar mı bilnmez ama keşke 1 hafta veya 10 gün yapsalardı şu kampanyayı, daha çok insan rahat rahat geçip yararlanırdı ne güzel.
-
vodafone da aynı şekilde süre sayacını başlatmış. 23.59 son diyor...
www.vodafone.com.tr
Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?referer=amb-2f7fc00f-a76c-4b92-a8af-ad1e9d693947&couponCode=FIRSAT60291304&utm_campaign
-
turkcel nerdesin turkcell? :))
Avrupa Müzikyoutube
İsmail YK - Nerdesin #İsmailYK #Nerdesinhttps://www.youtube.com/shorts/ZTamwO13KcI -
Vodafone Yanımda uygulamasından başvuru durumu sorguluyorum hala Başvurunuz Alındı'dan öteye geçemedi. Kimse de aramadı. Çarşamba bayiye gider yoklarım olursa olur olmazsa olmaz. Zaten 5G geçişi ile birlikte tarifelerin internet kotalarının artması lazım. Millet 5 euroya sınırsız konuşma ve data kullanırken bizim bu fiyatlara böyle düşük paketlerin peşinde koşmamız rezillik.
-
iyi teklif almışsınız güle güle kullanın
-
Merhaba,TT faturalıyım,tahattüt bitişine 10 gün kaldı.Önce TT faturasıza gecıp gelen faturalı teklıflerı degerlendırmeyı dusunuyorum.Nezman aramalıyım.Gecisi nezman gerceklestırmelıyım ve bu kısa süre için hangi faturasız paketi secmelıyım.Yardımcı olursanız sevınırım.
-
Hocam faturasıza geçme talebi oluşturun fatura kesim tarihinde faturasıza döner hattınız hemen dönmüyor zaten yada fautara keşsm tarihinden sonra faturasıza dönsün diye belirtin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kocAilem sınırsız sosyal medya 40gb 541 TL var mı tavsiyesi olan başka operatör
Uygun tarifeler bitmiş, şimdi ne olacak.
Yenileri gelir, gelir yani illa ki :)
Keşke 130 luk tarifeye değilde ücretsiz 3 aylık faturasız tarifeye geçseydim diyorum şunları görünce :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X