< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (628. sayfa)

-
-
Tabi MH yapıyordur kesin.Asıl soru şu olmalı.Faturasızda illa paket mı secmemız lazım.onu bimiyorum.yada hangi paketi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk345 -- 17 Temmuz 2025; 13:12:32 > -
Ucuz olsa da bir paket alınabilir, idarelik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kişiye Özel Türk Telekom Teklifleri: Faturalı Fırsatlar ve Prime Tarifeleri | DonanımHaber Forum
İlk sayfada işinize yarayacak bilgiler mevcut .
Hattınız Tarife ile açılır paket seçme alma zorunluluğunuz yoktur .
-
Şuan aylık 500 /1000 dk konuşma olan internet yok en uygun hangi tarifeyi veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone ve turkcell de hamgi tarife var arkadaşlar tt hattımı taşıyacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell de 60 GB 480₺ vardı illere özel, ama cihazınız E sim destekli ise 81 ilden de geçiş mümkün :)
Hocam çok degilmi ya bana 20 gb yetiyor. Birde redmi note 11 pro plus sanırım esim yok bunda
-
Vodafone tarifeleri iyi gibi ama işte ankarada çekmeyecek diye korkuyorum iki sene önce çekmiyordu
Bölgeniz de kullanan varsa sorun ona göre geçiş yapın veya faturasıza geçin ve biraz deneyimleyip, ona göre karar verin derim.
Bu kampanya ne zamana kadar devam edecek acaba?
Ben de bilmiyorum tam olarak hocam, bi yerde bu ayın biteceğini görmüştüm sanki yalan olmasın.
Telekomdan faturasiza geçerken ücret kesiyor muydu hocam
Faturalı dan Faturasıza geçerken hangi operatör olursa olsun, ücret kesiliyor hocam.
Turkcellin sitesinde ücret yok diyor.Siz kesintisiz iletişim paketi ücretinden mi bahsediyorsunuz?
-
Cayma bedeli, son fatura ve kalan TKÜler den bahsediyorum
ücret çıkarsa hat taşıyarak faturasıza geçebilirsiniz.
-
Arkadaşlar Selam
geçen hafta vodafone kampanyası için online başvurup e devletten onay verdim. maalesef dijital kurye 1 haftadır gelmiyor. tcell tarifem bitmek üzere.
şuan da iptal işlemi yapsam yani başka operatöre geçsem ( mesela türk telekom ) problem yaşar mıyım? e devletten btk ya e- kayıt yaptığım için sıkıntı olur mu?
fesih kısmına baktım vodafone ile ilgili aboneliğim görünmüyor.
Daha önce deneyen var mıdır?
Teşekkürler.
-
Abonelik Sözleşmesi mail olarak iletildi mi? Abone olduğuna dair SMS geldi mi? Eğer öyleyse sorun olabilir. Müşteri Hizmetleri ile görüşüp oradan iptal ettir ve ses kaydı al.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X