Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (625. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.641
Cevap
704
Favori
1.061.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sparkplug S kullanıcısına yanıt

"2025 YILI İÇİN YENİ TESİSTE 1 DEFAYA MAHSUS YILLIK 258 TL TELSİZ RUHSATNAME ÜCRETİ 12 EŞİT TAKSİTTE FATURAYA YANSITILIR.

ABONELİK DEVAM ETTİĞİ MÜDDETÇE TELSİZ KULLANMA ÜCRETİ 12 EŞİT TAKSİTTE FATURAYA YANSITILIR.

2025 KIRMIZI FIRSAT 20GB PAKETİ İÇİN 15.01 TL İLAVE DAMGA VERGİSİ YANSITILIR. İPTALDE CAYMA BEDELİ YANSIR. "

PTTCELL telsiz kullanım ücretini benden yıllık olarak aldı, VODAFONE'A geçersem aylık 21.50 TL'yi kesmez herhalde..

Kesse bile bu tarifede ay sonu faturam 132+21,5= 153,5 TL gelecek doğru mu?

Birde bayiden geçiş oluyor dimi? Online'a özel filan değilse yarın bayiye uğrarım muhtemelen.

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt
    Bayilerde oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turcell de kampanya olursa etiketler misiniz sözleşmem bitiyor. TT kullanmayacağım

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt

Online'dan başvurun. Başvuru sırasında şubeden SIM kart teslimini seçin. Sonra herhangi bir şubeden teslim alın.

Işleme online başvuruyla başlarsanız +30 GB hediye kazanırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom Faturasız da yeni hat veya numara taşıma da hediyeleri var;

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

Muhtemelen bir çoğunuz biliyordur, ama ben de alınca yazayım dedim :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Edit: Kampanya 14 Temmuz 2025 Pazartesi geceyarısına kadar uzatılmıştır. Fırsatı kaçırmayın!

Vodafone faturalıda, sadece yeni hat alımları ve numara taşımalarında geçerli, 20 GB + 1000 DK + 250 SMS = 132 TL/ay içerikli ve 12 ay taahhütlü Yaz Kırmızı Fırsat 20GB Tarifesi mevcuttur.

14 Temmuz 2025 Pazartesi geceyarısı tarifeye başvurular sona erecektir.

Faydalanmak için aşağıdaki talimatları takip edin:

* Bu linke tıklayın.

* Açılan sayfada "Numaranı Taşı/Yeni Hat Al" seçeneğinin hemen altında "3 ay geçerli +30 GB" afişinin çıktığına dikkat edin. Afiş çıkmadıysa "Numaranı Taşı/Yeni Hat Al" seçeneğinin hemen altındaki "Ekle" butonuna tıklayarak FIRSAT61365899 kuponunu girin. "Numaranı Taşı/Yeni Hat Al" seçeneğinin hemen altında "Ekle" butonu da görmüyorsanız destek alın.

* Yaz Kırmızı Fırsat 20GB Tarifesini seçerek başvurunuza devam edin. Dilerseniz listelenen diğer tarifelerden birini de seçebilirsiniz.

* Fiziksel SIM kartınızı dijital kuryeyle (eve teslim) alabilirsiniz. Veya başvurunuzdan sonraki üç gün içinde herhangi bir Vodafone şubesine uğrayarak alabilirsiniz. E-SIM seçeceği de mevcuttur.

* Yukarıdaki hediyeye ek olarak, ilk 3 ay boyunca geçerli +25 GB hediye kazanmak için, başvurunuz sırasında fiziksel SIM kart teslimat yöntemi olarak dijital kurye seçin. Başvurunuz tamamlandıktan sonraki 1 saat içinde de e-devlet hesabınıza banka onayıyla girip başvurunuza onay verin. E-devlet sitesindeki ilgili bölüme önce bu linkten sonra da bu linkten ulaşabilirsiniz. E-devlet aracılığıyla onay işlemi konusunda ayrıntılı talimatname için bu linkteki videoyu izleyebilirsiniz.

* Yukarıdaki hediyelere ek olarak, ilk ay boyunca geçerli +3 GB hediye kazanmak için, yeni Vodafone hattınız aktif olduktan sonra, Vodafone Yanımda uygulamasını bu link üzerinden kurun.

* Yukarıdaki hediyelere ek olarak, tüm Vodafone abonelerine, Vodafonelulara Özel Hepsiburada platformunda yapacakları ilk 500 TL ve üzeri alışveriş sonrasında haftalık +10 GB, sonraki her 500 TL ve üzeri alışveriş sonrasında da haftalık +5 GB hediye edilecektir. Ek bir katılım adımı veya şartı yoktur. Hediye otomatiktir.

* Yeni tarifeniz hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkplug -- 14 Temmuz 2025; 13:31:20 >

• Türk Telekom Faturasıza geçene en uygun hoşgeldin paketi;

• berixx B kullanıcısına yanıt
    Platinum tarafından bir tarife gelecek deniliyor, forum da paylaşanlar dan gördüm ama geri silmişler mesajı.

• Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt
    ona 2023 yilinin kampanya gorseli diyen de var. umarim trollenmeyiz

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle bir şey değildir 🥲

• Beyler Türk Telekomlu olan ve E sim destekli cihaza sahip olanlar;

Aklınız da bulunsun.

umarim. yoksa ben de vodafone faturasizdayim su 132 tl olan kampanya bana cikmadi ama telekom’a da basvurmadim. sirf turkcell bir sey yapar mi beklentisiyle eli kolu bagladik :)

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) hocam 2024 vs yazıyor eski.olabilirni

• alper_love kullanıcısına yanıt
    Paketler güncel görünüyor hocam, sitesinde de gördüm, ben onların yalancısıyım😁🙏🏻

• alper_love kullanıcısına yanıt

Fiyatlar güncel hocam. Faturalı hatlarda uygulamada paketler aktif ve görseldeki fiyattan sunuluyor.

• En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

• momenty kullanıcısına yanıt

Ankara'dayım Vodafone kullanıcısıyım memnunum, özellikle Doğu Karadenizde hat hiç 4.5 G nin altına inmiyor, orada kesin tavsiye olunur, Ayrıca üstte deneyimlerimi aktardığım uzun yorumumu da buraya tekrardan atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Eren Akbaş -- 13 Temmuz 2025; 11:58:28 >
  • Vodafondayim. Cayma bedelim 191 lira çıkıyor. Bunu verip telekoma gecilir degil mi? Daha cikar mi baska şeyler acaba

• 
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.