Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (629. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lordenmarious Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
12.569
Cevap
700
Favori
1.052.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
87. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mail veya mesaj olarak gelmedi lakin e devlette e kayita baktigimda sozlesme bilgileri var işte taahhütsuz 600 tl taahhütlü 132tl gibi bilgiler.Anlasilan bekleyecegim gibi görünüyor. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt
    Ben vodafone faturasiza geçeyim en iyisi 175 tl 20 gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Connect Ferit kullanıcısına yanıt

Benimki geldi bu sabah. Telefonla kurye aradı ve yarım saatte geldi. Kimlik kartı ve kimlik kartının Pin Kodunu hazır bulundurun. Pin kodunu bilmiyorsanız E-Devletten sorgulayın.

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun bende bekliyorum bakalım

bu arada mesaj geldi gecikmeden ötürü ilk faturanıza 300 tl indirim olacakmış. bakalım tcell son tarihi geçerse çıkan bedel karşılar umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Connect Ferit -- 19 Temmuz 2025; 12:17:21 >
  • Turkcell Rahat paketten (Bayiye giderek) faturasıza-kontörlüye geçtim. Anında geçiş işlemi tamamlandı. 45 gün idare et, sonra cazip teklifler olur dedi personel. Bu 45 gün yalnızca konuşma paketi yüklemek istiyorum ama uygun konuşma paketi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewre -- 19 Temmuz 2025; 14:45:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/merhaba-25-gb-paketi

Herkese selamlar. Eniştemler yurt dışından geldiler bir iki ay internet ağırlıklı kullanacakları faturasız bir paket arıyoruz. Yeni hat alacağız. Karşıma bu paket çıktı. Bu paket iyi midir yoksa Önereceğiniz başka paket var mı acaba? 20 30 gb internet yeterli olur

• Anneme bakıyorum sadece konuşma bile yeterli
    Ucuz olsun ayda 500 dk bile yeterli şuan ki hattı Vodafone

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/merhaba-25-gb-paketi

Herkese selamlar. Eniştemler yurt dışından geldiler bir iki ay internet ağırlıklı kullanacakları faturasız bir paket arıyoruz. Yeni hat alacağız. Karşıma bu paket çıktı. Bu paket iyi midir yoksa Önereceğiniz başka paket var mı acaba? 20 30 gb internet yeterli olur

https://www.bimcell.com.tr/Content/268/bimcell-3-ay-50gb-kampanyasi.aspx

Bu daha mantıklı geldi sadece hat alıyoruz 3 ay hediye paket veriyor ekstra ücret yok gibi.

• 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.