Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bbvdk , bbvdk Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.641
Cevap
704
Favori
1.061.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerçekten güzel fiyatlar, Turkcell de taahhütüm bitmek üzereydi herkes geçebiliyor mu hocam bu tarifeye bölgeye özel gerçekten de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    ADANA,ADIYAMAN,ANTALYA,AYDIN,BALIKESİR,BATMAN,BURSA,ÇANKIRI,ÇORUM,DENİZLİ,ESKİŞEHİR,İZMİR,KARABÜK,KAYSERİ,KONYA,MANİSA,SİVAS,TRABZON,VAN

Yazıyor sitesinde hocam, online başvuru ile geçilir bence bir aksilik olmazsa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt

Rüya Tarifeler daha iyi, 30GB 199TL ile tam bir f/p tarifesi. Ancak faturasızdan faturalıya geçişte açık. Ve 30GB üstü ne yazık ki yok. eSIM ile eSIM ek paketleri ile 25GB’ 98TL’lik ek paket alınarak Rüya30+25GB’den 55GB 297TL’ye kullanılabilir.

Ancak kullanıcının eSIM’i yoksa ve 30GB üstü kullanım yapacaksa Rüya’dan sonra en tarife grubu budur.

• taekappa T kullanıcısına yanıt

Online mı başvurdunuz hocam? Direk bayiden başvuru oluyor mu acaba?

Direk bayiden başvursak ikametgah vs istiyor mu acaba? Yoksa bu illerdeki bayilerden birine gitsek yeterli mi?

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Bahsedilen illerdeki bayiler den kesin geçiş olur hocam, ama bahsedilmeyen iller den başvuru olması halinde kabul olur mu, maalesef onu bilmiyorum.

5gb olanıyla yeni hat başvurusu yaptım bugün gelecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt

Direkt bayiden başvurdum. Başvuruda ikametgah veya adınıza kesilmiş adresli fatura isteniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taekappa -- 1 Temmuz 2025; 12:18:36 >
  • Arkadaşlar annem 8GB 220TL ödüyor Vodafone'a. Taahhütlünün bitmesine 15 gün olmasına rağmen arayıp son gün diye kandırmışlar ve 8GB tarifeyi 320'ye yapmışlar. Normal taahhüt süresi 15 temmuza kalmadan başka operatöre geçmeyi düşünüyorum, sorun yaşar mıyım?

Yeni Efsane 20GB Tarifesi 280 olan pakete geçirmeyi düşünüyorum. 10 GB'dan az olmasa iyi olur, siz ne dersiniz?

• çocuk içim sıfır hat almak istiyorum faturalı ya da faturasız farketmez en uygun ve kapsamlı hangi oparatörden almalıyım alan eden var mı yakın zamanda..

• Türk Telekom faturasızdayım fakat bahsettiğiniz tarifeyi bulamadım hocam. Nasıl ulaşabilirim?

Aslında hazır sormuşken daha detaylı sorayım. @Yokizm Sivasov hocam sizin yorumunuz da benim için önemli.

2 tane çift hatlı telefon 4 tane hat var. Evde en iyi Turkcell çekiyor diye biliyorum dolayısıyla Turkcell'deki kampanyalar daha çok işime gelir. İki telefonun da ilk hattı aynı nitelikte. Mevcut durum şöyle:

Tel 1

Hat 1: Turkcell Büyük Festival 20GB 260TL (Kontratın bitmesine 37 gün kaldı)

Hat 2: Vodafone Bütçe Dostu 20GB 231TL (Kontrat 15.03.2026'da bitiyor)

Tel 2

Hat 3: Turkcell Büyük Festival 20GB 260TL (Kontratın bitmesine 37 gün kaldı)

Hat 4: Türk Telekom Kontörlü

Türk Telekom kontörlü hatta sadece kapanmasın diye arada en ucuzundan kontör yüklüyorum gerçi o da en az 300 TL yükleniyor. Dolayısıyla onu da ucuzundan faturalıya geçirmeyi düşünüyorum.

Bir telefonda aynı operatörden 2 tane hat tutmak acil durumlarda çok mantıklı gelmiyor ama siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Güncel kampanyalardan dikkat çekici ne var? Kontörlüye geçip faturaya da dönebilirim, başka operatöre git gel de yapabilirim ama bir yandan da çok yorulmak istemiyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasilyus -- 2 Temmuz 2025; 17:18:32 >

Online başvuru yaptım ikametgah vs sormayınca ben sordum bazı şehirlere açık diye biliyorum siye mh şuan 460 tl olan tarife herkese açık dedi. Başvurduk bakalım umarım sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 2 Temmuz 2025; 17:54:8 >
  • Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    Ben olsam Turkcell olanları 60 GB 460₺ kampanyası vardı hala bitmediyse, faturasız dan faturalıya geçişte onları düşünürdüm hocam.

Türk Telekom hattını da en uygun faturalı tarifeye veya Pttcell de en uygun faturalı tarifeye geçirirdim.

Dediğiniz gibi bence de hatlar farklı farklı operatörler de olmalı, acil durumlar da (deprem gibi) yani maalesef hepsi çekmiyor, ama yine de farklı operatörler den hattın bulunması bir avantaj bence.

Ben de Vodafone kullanıyorum ama arada Turkcell den paket alıyorum, 5-10 GB arası ve yedekte bulunduruyorum ama roaming hattı yani direkt kendisinden numara ile almadım.

Bazen e sim olarak yeni bir yedek numara alasım geliyor, faturasız olarak dursun diyorum ama sonra geri vazgeçiyorum, sanırım şu an yaptığım daha mantıklı ona göre.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    O zaman yüksek ihtimalle olacaktır, hayırlı olsun hocam şimdiden :)

• Ben şu andafaturali 150 tl, 20 gb Türk Telekom kullanıyorum ve ayin 9 unda taahhüt bitiyor. Bu aşamada ne yapmamı, hangi operatör ve tarifeyi önerirsiniz ?

• arap faik kullanıcısına yanıt
    Bence git gel daha mantıklı, şu an ki Türk Telekom yeni müşteri tarifelerine bakılırsa.

Tabii size sunulan teklifler iyi değilse.

Git gel yapmak için başka bir operatörün taahhutsuz paketini bir ay kullanıp daha sonra tt ma mı geçmem gerekiyor? Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arap faik -- 2 Temmuz 2025; 21:3:39 >
  • arap faik kullanıcısına yanıt
    Faturasız Vodafone veya Faturasız Türkcell’e geçin, hat açılınca hemen geri dönüş yapabilirsiniz.

Yeni müşterilere özel

Türk Telekom 20 gb 280 tl
    Türk Telekom 40 gb 450 tl

Vodafone 20 gb 286 tl
    Vodafone 30 gb 358 tl

Sanki 30 gb Vodafone 358 tl lik iyi gibi ne diyordun hocam?

• 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.