Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zitox67 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.859
Cevap
720
Favori
1.078.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
91. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim memlekette 20 GB olan tarifeyi Turkcell 300 liraya veriyordu, onun yerine gidip 20 GB 'si 310 lira olan bimcelldeki tarifeye geçtik. Çünkü gelecek yıl Turkcell fahiş bir rakam teklif edecekti, hiç bulaşmayalım dedik. Vodafone ise 20 GB için 350 lira istiyordu. Bu nedenle Vodafoneu bıraktık. Ayrıca bimcellde 3 ay 50 gb ücretsiz var, totalda yıllık daha az fiyata gelecektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    Kampanyadan yararlanmak iyidir. Ama son söz olarak inanın mevzu fiyat değil. Turkcell uygulamasında çekim gücü ve kalitesiyle Türkiye'nin lider operatörü diyip insanlarla alay ediyor. Ama tam tersi aslında. Atıyorum sana 50 liralık hizmet veriyor. Kalitesi ederi 50 lira ama 500 lira istiyor. Ben böyle haksızlığa gelemem. Bir şeyin ederi neyse onu ödemeye razıyım ve hazırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yokizm Sivasov

10 yıldır aynı hediye Turkcell Reis;

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)
    Aynısı geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• edie E kullanıcısına yanıt
    Bende aynı tarifeden kullanıyorum taahhüt bitimine 15 gün kaldı 520 lira istiyorlar mecburen Türk telekoma geçicem 1 yıl.
    Mevcut müşteriyi korumak için uygun tarife yapmamak nedir anlam veremiyorum

• gyradel kullanıcısına yanıt
    Uygulamada kişiye özel verilen teklif hocam.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yanıt verdiğim ekran resminden benzetmiştim fakat yanılmış da olabilirim, Türk Telekom veya Türk Telekom alt yapısını kullanan başka bir operatör de olabilir elbette, düzeltiyorum.

• Turkcell taahhüt bitiyor yenileme fiyatları çok yüksek git gel yapmayı düşünüyorum mantıklı olan nedir faturasıza geçmekmi bir süre yoksa operatör değişikliğimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_Antijen -- 10 Ağustos 2025; 14:15:36 >
  • mijasus M kullanıcısına yanıt

Teknosacell yazam bir kelime yok zaten

Türktelekom alt yapısını kullanan kendi adını yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Şimdi vodofone akıllı asistanına sordum. Kendi sitesi üzerinde yapay zeka destekli akıllı asistanı var. şu şekilde cevap verdi:

- peki akıllı çocuk saati 3 gb tarifesini aldığımda yukarıdaki vergiler ile birlikte aylık faturam ne kadar gelir?

-- Vodafone Akıllı Çocuk Saati 3 GB tarifesini yeni hat alarak kullandığınızda, aylık toplam fatura tutarınız şu şekilde oluşur:

- Tarife ücreti: Taahhütsüz aylık 150 TL, 12 ay taahhüt ile aylık 60,9 TL.

- Özel İletişim Vergisi (Yeni Tesis): 12 ay boyunca aylık 47,50 TL.

- Telsiz Ruhsat Ücreti: 12 ay boyunca aylık 21,50 TL.

- Telsiz Kullanım Ücreti: 12 ay boyunca aylık 21,50 TL.

- Katma Değer Vergisi (KDV): Tarife ve ek ücretlerin toplamı üzerinden %20 oranında uygulanır.

- Damga Vergisi: Taahhüt bedelinin %0,948’i olarak ilk faturada tek seferde tahsil edilir.

- Özel İletişim Vergisi (Aylık): Her ay Vodafone ücretler toplamının %10’u olarak faturaya yansır.

Örnek aylık toplam tutar (12 ay taahhütlü kullanım için):

- Tarife: 60,9 TL

- ÖİV (Yeni Tesis): 47,50 TL

- Telsiz Ruhsat: 21,50 TL

- Telsiz Kullanım: 21,50 TL

- KDV ve ÖİV (Aylık): Tarife ve ek ücretler üzerinden ayrıca hesaplanır.

İlk ay ayrıca damga vergisi de faturaya eklenir.

Kesin toplam tutar, KDV ve ÖİV (Aylık) oranlarının tarife ve ek ücretler üzerinden hesaplanmasıyla netleşir. Fatura detaylarınızı Vodafone Yanımda uygulamasından veya Vodafone müşteri hizmetlerinden inceleyebilirsiniz. Daha detaylı ve güncel tutarlar için Vodafone Yanımda uygulamasını kullanmanızı öneririm.

Turk telekomum sitesinde de bu şekilde vergilendirmeler açıklanmış. Benim gibi konudan habersiz arkadaşlar için buraya ekleyeyim bari. İnternette görülen tarifeler yeni hat alacaklar için aylık ödenecek tutarı yansıtmıyor. Devlet de vergi alıyor, faturalı hatta aylık ortalama 90 tl gibi bir meblağ faturaya ekleniyor. Misal internette 250 tl gördüğümüz tarife aslında yeni hat alacaklar için vergiler dahil 340 tl ye geliyor aylık .

Vodofone akıllı çocuk tarifesi de aylık toplamı 150 tl gibi bir fiyata geliyor yalnız. Yine de bayideki arkadaşın dediği fiyatlara çıkmıyor. Dün başka bir bayiye sordum. Onlar böyle bir tarife hiç yok diyorlar. Yani düzgün adam bulup bilgi almak da zor. Gençten elemanlar kendi 3 kuruşluk bilgisi ile sana yok diyor. Adamla kavga mı edeceksin, ne yapacaksın?

Dün yine turkcell iletişim merkezine gittim. Onlar da anlaşmalı saat soruyorlar. Ben gitmeden önce tarifelerine bakmıştım, çocuğa aldığımız akıllı saat desteklenen saatler listesinde vardı. Saati aldım,gittim. Dedim böyle bir saatim var hat almak istiyorum. Listemizde varsa verelim dedi çocuk. Baktı, bir kıza daha sordu, biraz konuştular. Sonra bana bu saatin anlaşması olmadığını söylediler. Ben de siteyi açtım gösterdim. Bizim sitemiz mi burası dedi (turkcell ana sitesinde miyim diye soruyor). Bizdeki liste eski o zaman dedi. Ben göstermesem geri gönderecekler. Sendeki liste eskiyse sitesinden bak kardeşim.

O kadar bilgisiz gençler var ki iletişim merkezi ve bayiilerde ve o kadar da ilgisizler ki kendi göbeğinizi kendiniz kesmeniz lazım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl@Ck[Dr@GoN] -- 10 Ağustos 2025; 13:37:20 >

• Bl@Ck[Dr@GoN] B kullanıcısına yanıt

Aslında eğitim veriliyor ama ezbere gittikteleri için

yeni çıkan kampanyaları yaptıklarından bunlardan bi haberler

gün boyu sistemi öğrenmek yerine nasıl ürün satarım prim alırım derdindeler

Forumda da aynı bilen de yazıyor bilmeden de kesin eminmiş gibi yazıyor o da ayrı bir dert

• Arkadaşlar iyi günler
    Vodafone'da şu anda kulladığım paketim internet olarak bana yeterli gelmiyor bu sebeple tarife değiştirmek istiyorum

Paketim 30 GB 285 TL Cayma bedeli 2 bin TL civarında görünüyor

Bu ay internet kullanımım mobil internet 40 GB, Wifi 85 GB (Ev interneti var ama arada kesiliyor sorun oluyor)

Vodafone benim kafama uygun olarak 50 GB RED 489 TL ve Sınırsız tarifeyi 1190 TL olarak öneriyor. Burada 50 GB yetersiz gelir mi acaba dedim ama Sınırsız tarife 24 ay sabit fiyat ama fiyatı da çok pahalı bir de 15 GB Hotspot sınırı var. 50 GB lık tarife seneye ne kadar pahalılanır sizce hani 2-3 katına çıkarsa sınırsız tarife daha mantıklıya gelir

Türk Telekom'da 60 GB 575 TL, 80 GB 640 TL var ama cayma bedeli de belli

Turkcell'de 60 GB 420 TL bir de 50 GB 625 TL var yine cayma bedeli de üzerine ekleniyor

Bu bilgiler ışığında düşüncelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Eren Akbaş -- 10 Ağustos 2025; 18:39:13 >

• Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 defa yaptım ama simkart başvurunuz iptal edildi yazıyor. E devlet onayına kadar gelemedim.

• I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt
    Bankaların sitesinden e devlete giriş yaptınız mı?

• Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt
    Yok hocam direkt iptal ediliyor. O aşamalara gelemedim.

• I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt
    Bilemedim hocam, eksik bir şey olmalı sanırım.

• Ben faturasıza taşıdım turkcell'i inat edip. Aslında o ilk 530 lirayı kabul etseydim diyorum. 3 gündür çünkü diğer hattımdan ucuza paket yaptım onu paylaşıyorum, sağı solu sadece whatsapptan arayabiliryorum

İş inada bindi, iyi bir kampanya görünce taşıyacağım diyorum ama ne kadar direnirim bilemiyorum

• 13 gün sonra turkcell taahhütüm doluyor, dün Eskişehirde turk telekom geçiş işlemlerini başlatmıştım, 215 tl 20 GB, bu sabah 12sinde geçişin tamamlanacağı bilgisi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

Turkcell taahhüt bitiyor yenileme fiyatları çok yüksek git gel yapmayı düşünüyorum mantıklı olan nedir faturasıza geçmekmi bir süre yoksa operatör değişikliğimi
    Bimcelle git gel yapabilirsiniz

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt
    Bimcell faturasızamı??

• 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.