< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 10 Nisan 2025; 23:6:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 10 Nisan 2025; 23:6:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Konusunda alabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aradığınız paketin konusu var konuda istediğinizi yapan üye var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 11 Nisan 2025; 2:39:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son 30 günde cayma bedeli yansımaz.Paket fiyatın fatura edilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba hocam, Tüm detaylar bilgiler sizde maşaallah. Ben şuan türk telekomdayım. Değerli 15 gb diye bir tarife kullanıyorum, vergi dahil 178 tl ödüyorum. Dün müşteri hizmetlerini aradım taahhüt bitimine 45 gün var, taşıma yaparsam 481 tl cayma bedeli olur dedi, nasıl hesaplıyorlarsa bana fazla geldi. Şimdi nasıl yapsam uygun olur bana, son 30 güne girince cayma bedeli olmadığı gibi bilgiler var bu doğru mu? Aslında önceden çok iyi çeken telekom aynı bölgede şimdi çekimi hiç iyi değil ![]() |
kim ki?? |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |