< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 19 Nisan 2025; 13:33:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 19 Nisan 2025; 13:33:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Telekom Bayii nunarani ver dedi verdim. Bilgisayardan gecirmeye calisti geciremedi. Onun yapamadini ben nasil yapicam anlamadim sizi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Size konunun adresini yazdım Nasıl yapabileceksiniz yazıyordu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Evet git gel yapmamak adına 1 ay idare etmeye çalışacağım. Peki bu süreçte İnternet ve konuşma adına hangi paketleri kullanabilirim. Fikir verir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nereden bakabilirim acaba bu paketlere? Çünkü git gel yapmak istemiyorum doğrusu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl yani, hattı taşırken herkese 3 ay içerisinde başka operatöre geçersem bayiye 5000 tl borçluyum gibisinden bir dilekçe mi imzalatıyorlarmış? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Nisan 2025; 8:31:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BTK ya şikayet edin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhmak -- 20 Nisan 2025; 13:33:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |