Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (6 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil
5 sn
36.042
Cevap
1.131
Favori
3.521.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cakin kullanıcısına yanıt
    Ziraat ve Halkbankasında zorunlu istediler benden. Ziraat 100 bin üstü 0,98 oran, halkbankası 0,89 oran. Halkbankasında masrafsız kredi var ek ıvır zıvır istemiyorlar 0,94 oran bana daha mantıklı geldi.. uğraşamam hayat tı dosya masrafıydı vsvs..

bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byiron kullanıcısına yanıt
    Halkbankta şuan 0.89 oran. 0.80 olan bitmiş. Ortalama 2500 lira masraf çıkıyor sigortası eksperi felan filan.

Benim kredi onaylandı. 2 hafta teklif geçerli. Ne kadar geç krediyi kullanırsan ilk taksidim o oranda düşüyor. Ama oranların artma ihtimali var. Ben krediyi kullanmadan 89 dan 99 a çıkarsa beni etkiler mi . Bilgisi olan var mi

• alonso35 kullanıcısına yanıt
    100 bin altı 36 ay ,80

Krediniz onaylandımı ? Yoksa ön onaymı?
    Normal de kredi oranı artınca onaylı kredilerin kullandırılması için 5 gün süre verilir olurda aksilik olursa işlem bazlı süre uzayabilir.Ön onay alındıysa faiz artımı durumunda bankanın politikasına göre yeni faiz oranından devam edilir.
    Konut satın alıyorsunuz satıcı sürenin uzamasına ses etmiyor mu ilginç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc33

Değil diye biliyorum.Hayat yerine genelde ev sigortasını zorunlu tutuyorlar.Krediyi ilk çektiğimizde nasıl çektik bilmiyorum ama.(Belki 1 yıllık hayat yaptırmışızdır)Şuan sadece dask yaptırıyoruz.Hatta banka çalışanı sıkıştırmış yapmanız lazım falan diye eşim yaptırmıyorum diyince öyle kaldı.
    Ama dask otomatik hesabından çekiyor sormadan.Onlar için en önemlisi ev...Kefilin ev oluyor yani..

Tüm her şey için sadece dask mi yaptınız? Aralık 2016 da çektiğimde yangın dask hayat ve ferdi kaza poliçesi yaptilar. Ferdi kaza poliçesini bddk ya şikayet ettim aldım. Seneye sadece dask yapsam diğerlerini yapmasam olur mu ki?

• Arkadaşlar bileniniz var mı ya da yaşayan? Konut kredisi ara ödeme yapmak istesek güncel faiz oranları üzerinden mi yoksa çektiğimiz oran üzerinden mi faiz uygulanir. Ben çektiğimde 0.88 idi şimdi 0.98 olmuş. Hangisini kullanırlar.

Birde ara ödeme için bir sınır var mi? 2027 taksit ödemem var 1750 gibi bir ara ödeme yapma şansımız var mı?

hesapkurdu.com
    Kredi Erken Kapama Ara Ödeme Hesaplama - Hesapkurdu
    https://www.hesapkurdu.com/ihtiyac-kredisi/h/kredi-erken-kapama-ara-odeme-hesaplama

Burdan hesaplama yaptırdığım da kredi vadesi aynı kalırsa karlı çıkarsın diyor ama açıkçası tereddutteyim

• thearsiv T kullanıcısına yanıt
    Binanın birkaç günlük işi kaldı. Ben krediye başvurdum ön onay verildi, eksper geldi evi gördü kredim onaylandı. 9 agustosa kadar teklif geçerli dedi bankacı. Ama eğer söz krediyi kullanmadan oranlar artarsa siz de etkilenebilirsiniz dedi bankacı. Ona genel müdürlük karar veriyor net birşey diyemem dedi.

Bende bikac günde olsa geç çekersem ödeyeceğim faiz oranı düşecek diye kredi kullanma işini bikac gün erteleyim diyorum. Ama işte bu esnada faiz oranı artarsa beni etkilerse kötü olur. Böyle bir durumda hak iddia edebilir miyim.

Bir de 100 bin 36 ay 80 oran kampanyası bitmiş.

• #002# # kullanıcısına yanıt
    Miktar düşük...Taksitleri fazla değiştirmez...Döviz alın,gerekince bozarsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Miktar düşük...Taksitleri fazla değiştirmez...Döviz alın,gerekince bozarsınız...

600 liraya yakın FAİZ den kar gösteriyor hesapkurdu. Bu şekilde imkan var ise her 6 ayda bir bu şekilde ödeme imkanı olursa 3 4bin kar ederim diye hesapladim

• quote:

Orijinalden alıntı: thearsiv

Örnek en uygun krediyi veren halkbank kredi şartları
    "Kredi faiz oranları, Bankamızdan en az taksit tutarı kadar kredili mevduat hesabı açtırmayı, kredi kartı başvurusu yapmayı, en az üç adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Hayat Sigortası, Zorunlu Deprem Sigortası ve konut sigortası yaptırmayı talep eden müşterilerimiz için geçerlidir."
    Bankalara hede hüde deyince tırsıp iade ediyor dediğiniz tutarlar bankanın bir anlık politika değişikliği ile imzaladığınız taahütnamerle inim inim geri alınabilir. Bankanın eli kolu bağlı değil isterse krediyi geri çağırır yapmıyor olması yapamayacağı anlamına gelmez altına imza attığınız sözleşmeler matbu değil bağlayıcı bir anda rüzgar ters dönebilir bakın kredi kartı aidatı.

- Müşteri: Kapatırım hemen iade et aidatımı
    - MT : Bir saniye hemen talebinizi işleme alıyorum.

Çok merak ettim krediyi neye istinaden çağıracak? Yaptırılması zorunlu olmayan sigortayı iptal ettirdiğimiz için mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• #002# # kullanıcısına yanıt
    Hocam bankaya göre değişiyor bence.Vakıfbanktan çektiğimde ev sigortası+ dask zorunluydu.Ve her yıl ikisinide yeniliyordu.Bizim için evin sağlığı daha önemli diye dalga da geçmişlerdi.
    Ama halkbankasından çektiğimizde hayat+ dask yapacaksınız dedi.Toplam sigorta çok çıktığı için yıllık yaptırıp sonraki yıl yenilemedik diye biliyorum.(esimde hatırlamıyor:)
    Ama dask yenilenirken ev sigortası yapmalısınız falan demişler.Eşim mecburmuyum arayıp soracam diyince kem küm etmişler yaptırmamışlar.
    Ben hayat sigortasına çokta karşı değilim.Bence onun için çok kasmayın.Sadece kazık atmalarına karşıyım.Mecbursa başka yerden yaptırbailiyormutum falan dersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mc33 M kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank'ın ekstra yaptığı tüm sigortaları 1 sene sonra iptal ettirdim. BDDK 'ya e-tebligat yaz hızlıca iptal ediyorlar.
  • Hayırlı olsun beklenen oldu halkbank ta faiz oranlarını arttırdı

pazartesi krediye başvurdum salı eksper geldi ama rapor daha bankaya ulaşmadı. Kesin mi bu bilgi.
  • Kesin çekeceğiniz tutar ne kadar dı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearsiv -- 27 Temmuz 2017; 20:27:30 >
    116 bin . pazartesi bankada ki görevliye faizler artarsa ne olacak dediğimde sizi etkilemez demişti ama bakalım ne olacak . internet sitesinde faizler aynı bu arada
  • Faizler arttı sizi etkileyip etkilemez mi kesin birşey diyemem ama bir düşünün krediyi 100 bine indirme şansınız olurmu ?

Bugün bankacı ile görüştük faizler arttı demedi. 100 bin üstü için mi arttı.

• halilcc kullanıcısına yanıt
    100 bin altı için daha uygun rakam bile çıkabilir 100bin 36 ay rakamı 120 aya verilecek yanlışım olabilir yarını beklemekte fayda var ama fırsatınız varsa 100 bin altını çekmeniz durumunda avantaj yakalama fırsatınız olabilir Zaten büyük ihtimalle krediniz için ön onay alındığından size azı arttırımı etki etmez

• Daha öncede dedim 100bin için özel bı oran yok yok. 89 du oran. Ama pazartesi 97 olacakmış bugün bankacı arayıp söyledi bana da. Şubelere yazı gelmiş sanırım.

• 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.