Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: koturcan Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
36.080
Cevap
1.130
Favori
3.527.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seeder

Hayat ve Dask dışında zorunlu birşey yok hocam bal gibi iptal edilebiliyor. Kanunda yazılı, ziraatten çektim sadece hayat ve dask yaptırıyorum.

Hayat sigortası da zorunlu değil.Zorunlu olan dask.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x15 kullanıcısına yanıt
    Emin değilim belkide öyledir ama onu iptal etmek isterseniz banka sorun çıkartabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nooldu o beylik laf edenler
    akp partizanları !

insanların vebaliyle oynadınız
    yok 1.50 olur oranlar vs.

devlet bankaları 0,80-0,90 arası veriyor.

Evler satılmıyor.

Umarım daha beter olurlar.
    Bu inşaat kafası son vermeli

dolar desen aynı euro desen yine aynı
    iktidar değişmezse ülke diye birşey kalmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

referandumda bitti, demokrasi geldi kimse ev almıyor mu millet son durumlar nası. bmw'sini mi satacak bu müteahhitler inşaatçılar aloo ekonomiye can verelim hadi herkes 10 sene 20 sene borca girerek 800.000 TL'lere 1+1 55m2 ev alsın.

Nihahahhahaha

• İnşaat sektörü kocaman bir balon bu kafayla patlar gider.

Tatil beldesinde oturuyorum. Oteller bomboş apartlar bomboş. En az 8-9 aydır aynı evler satılık duruyor.Burada da zemin kat 2+1 450 K istiyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Emin değilim belkide öyledir ama onu iptal etmek isterseniz banka sorun çıkartabilir.

Bende ziraatten çektim krediyi hayat ve dask dışındaki sigortaları nasıl iptal ettirebiliriz..yol yöntem nedir açıklarsanız sevinirim

• madenci28 M kullanıcısına yanıt
    Hocam pazartesi gündüz bana pm atın dilekçe örneğini yazayım

• seeder kullanıcısına yanıt
    Tamam usta pazartesi pm atarım

• Arkadaşlar 6502 Sayılı kanunun 29. Maddesi aşağıdaki gibi. Bunu ilk mesaja eklesek faydalı olurdu.

"(1) Tüketicinin yazılı veya kalıcı veri saklayıcısı aracılığıyla açık talebi olmaksızın kredi ile ilgili sigorta yaptırılamaz. Tüketicinin sigorta yaptırmak istemesi hâlinde, istediği sigorta şirketinden sağladığı teminat, kredi veren tarafından kabul edilmek zorundadır. Bu sigortanın kredi konusuyla, meblağ sigortalarında kalan borç tutarıyla ve vadesiyle uyumlu olması gerekir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 29 Mayıs 2017; 9:39:31 >
  • yapılandırma yapan var mı arkadaşlar
    1.08 den nasıl aşağı indirebiliriz pff
  • Ben de dün ziraate kredi çekmek için başvurdum. Hayat ve dasktan başka herhangi bir sigorta yapmadılar. Hatta sordum başka bir sigorta yapacak mısınız? Hayır dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uslan_maz

Ben de dün ziraate kredi çekmek için başvurdum. Hayat ve dasktan başka herhangi bir sigorta yapmadılar. Hatta sordum başka bir sigorta yapacak mısınız? Hayır dediler.

Emin misiniz yapmadiklarina fix menü gibi birşey dask-hayat ve özel konut sigortası..bende ziraatten çektim ve özel konut sigortası yapıldı itiraz ettim sonuç bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: uslan_maz

Ben de dün ziraate kredi çekmek için başvurdum. Hayat ve dasktan başka herhangi bir sigorta yapmadılar. Hatta sordum başka bir sigorta yapacak mısınız? Hayır dediler.

kaç oranla aldınız
    bir de transferde oran nedir ?
  • uslan_maz U kullanıcısına yanıt
    hcm hangi şubeden yaptınız siz işlemi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben de aynı şekilde yapmıştım.
    -2500 tanımlanmış esnek hesabı önce -500' indirdim.
    Bana gönderdikleri kredi kartımı teslim almadım :D
    BES yapılmıştı ilk taksit ödedikten sonra Ziraat Sigorta'yı arayarak caymak istiyorum dedim ve bitti.

Diğer saçma harcamaları yaptırdık yani bilmiyorum onlar iptal edilebilyiorsa onları da iptal etmek isterim. Hayat sigortası biraz mantıklı geldi. Allah korusun vefat felan edersek yakınlarımıza kredi kadar ödeme yapıyorlar.
  • Ziraat katılım konut finansmanı oranı hakkında bilgisi olan var mı ?

• Yakın zamanda konut kredisi çekeceğim. Ama kredi çektikten sonra aracımı satıp küçük bir miktar toplu ödeme yapmayı düşünüyorum. Mesela 100 bin çektim diyelim. Birkaç ay sonra 25 bin toplu ödeme yapıp aylık taksit miktarını düşürebilir miyim? Bankalar buna imkan veriyor mu?
  • Ziraat 0.88 den dusuge pazarlik edilebiliyormu sube ile.

Kamu personeli v.b ekstra indirimli bir kredi mevcuu suan ?

• kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Hayır.

• Konut sigortasında hayat sigortası her yıl zorunlu mu arkadaşlar ilk başta ödemiştim bu yıl yine kesmiş kartan 185tl iptal edebilirmiyim.
  • 
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.