Merhaba, Bu Vakıfbank'ın yaptığı "Kazandıran Tarife" iptali nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı ? |
En Uygun Konut Kredisi (1252. sayfa)

-
-
Bende az önce görüştüm Vakıf ile. 1.37 teklif ettiler kesinti 4.900 lira diyor. Maaş müşterisiyim. Ne yapsak şaşırdım kaldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vakıfbanka gittim 2 hafta önce
750₺ zorunlu hayat sigortası yapacağız dedi tamam eyvallah
Ardından dediler ki birde “CANIM SAĞ OLSUN” sigortası yapacağız. 1500₺ ne bu diyorum hayat sigortası diyor.
Zaten yaptınız diyorum cevap yok buda zorunlu diyor bildiğin soygun. Vakıfbankta 7000₺ masraf çıkardılar.
Halkbankasından çektim krediyi 3500₺ masraf çıktı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi skorunuz kaç?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1570,
1600 olsa 1.34 ama masraf çok. Halkbank mantıklı yarın çekeceğim sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
ziraat bankasından konut kredisi çekmiştik aşağıdaki resimdeki sigortaları nasıl iptal ettirebiliriz dask hariç tabi.
-
Hayat sigortasını iptal mi ettiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ens1252Hayat sigortasını iptal mi ettiniz
Hayır etmedik, yıllık yenilemeli ama onuda edeceğim adamlar 15 senede toplam 27.000 tl yakın hayat sigortası çıkartıyorlar.. Bankacı ile görüştük yazılı olarak aşağıdaki maili gönderdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 9 Haziran 2021; 13:9:52 > -
faizler çok yüksek bu devirde gerçekten zor
-
bize ulaşın bölümüne yazarak aldım ben 1 hafta önce
-
faizlerin düşmesini bekliyor musunuz?
-
beyler beylikdüzü kavaklı civarında olan 1+1 daireler neden çok ucuz?
100 bin tl ye daireler var nasıl oluyorsa
-
Bende oradan yazdım ama bana "başvurunuz incelenmiştir ve tarafınıza bilgi verildiği iletilmiştir." gibi bir cevap geldi.
-
bir kaç gün önce ziraat bankasından 0.69 oranla ev kredisi diye başlıklar vardı... içeriğini bilen var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: enderbir kaç gün önce ziraat bankasından 0.69 oranla ev kredisi diye başlıklar vardı... içeriğini bilen var mı
Doların 8,60 tl olduğu bir zaman da geçen sene verdikleri düşük faizli kredilerin gerek pandemi,gerek işsizlik olarak bir kısmına ödeme alamamışken, şu an bahsettiğiniz oranla kredi vereceklerine gerçekten inanıyormusunuz ?
Diyelimki 0.70 oldu 300k'ya satılan ev 400k olacak üzeri bile olabilir. Artık bizim milletteki felsefe şu faiz düşerse malımın fiyatı artar. Umarım herkes ev sahibi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 15 Haziran 2021; 10:22:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: -PoseidoN-Doların 8,60 tl olduğu bir zaman da geçen sene verdikleri düşük faizli kredilerin gerek pandemi,gerek işsizlik olarak bir kısmına ödeme alamamışken, şu an bahsettiğiniz oranla kredi vereceklerine gerçekten inanıyormusunuz ?
Diyelimki 0.70 oldu 300k'ya satılan ev 400k olacak üzeri bile olabilir. Artık bizim milletteki felsefe şu faiz düşerse malımın fiyatı artar. Umarım herkes ev sahibi olur.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 15 Haziran 2021; 11:32:45 >
-
bireysel krediler
bilgi talebi bölümüne yazın,
bana 3 4 kere olumsuz diye cevap yazdıalr fakat ben her cevaptan sorna tekrar attım mesajı,
en son bıktılar iade ettiler sanırım...
metniniz şu şekişde olsun:
xx.xx.xxxx tariginde xxxxxxxx tutarında çekilen konut kredisine,
xxx tl değerinde kazandıran tarifre adlı amsraf eklenmiştir,
cayma hakkımı kullanarak masrafına iadesini talep ederim diye mesaj atın her seferinde
-
Tamam hocam birde o şekilde deneyeyim. Çok teşekkür ederim
-
Bankanın internet sitesine baktım duyurular kısmında böyle bir açıklama yok hocam bazı gazeteler okunma sayısını arttırmak için böyle asparagas haberleri üst sayfalara taşıyabiliyor belki bu da öyle bir şey olabilir..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X