< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Konut Kredisi (1251. sayfa)

-
-
türkiyenin her yıl 500 bin yeni konuta ihtiyacı varmış fiyatlar kesinlikle düşmez
alma niyeti olanlar beklemesin alsın yapcak bişiy yok
faiz indirimi olursa ev fiyatları artar
araba aldım kar ettim altın aldım kar ettim bitcoin aldım kar ettim diyosunuz ya
kar ettiğiniz falan yok
ev arsa tarla vs alırken o paraları sizden alıyorlar o yüzden kendinizi kandırmayı bırakın artık komik oluyor
-
vakıfbank kredisi bence uygun geçmite ben dahi bir çok kişi 1.70lerden 1.80 lerden konut kredisi çektik şuan vakıftaki kredi oranı bence cazip 3-5 bakmayın arkadaşlar bu ülkede enflasyon gerçeği var hiçbir malın fiyatı düşmez o sebeple alıyorken orana bakmayın çekin alın
-
vakıfbank şu anda kkb puanına göre 3 kademeli kredi veriyor. en düşük(kredi puanı 1700 ve üzeri olanlar) 1.34 den başlıyor. Bu oran geçen hafta 1.32 idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz35 -- 2 Haziran 2021; 7:8:27 > -
kesinlikle haklısınız
-
Günaydın; geçen yıl çektiğim konut kredisinin bugün 1 yılı dolmak üzere ve şöyle bir mesaj geldi.
"Değerli müşterimiz, bankamızda kayıtlı teminatınıza konu sigorta poliçeniz bir ay içerisinde sona erecektir. Poliçenizin yenilenmesi için vade bitiminden önce şubenize başvurmanız gerekmektedir."
Bu ne poliçesi acaba ? Ve zorunlu mu ?
-
Konut sigortasıdır büyük ihtimal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten 1700 ve üstü skor olanlar en iyi kademede yer alıyorlar sanırım. Onlara bile 1.34 ise diğerlerine kaç olacak ki?. 1.40-50 arası mı?
Teşekkürler. Başka yerden teklif almaya gerek var mı ? Gidip yenileteyim mi direkt ?
-
bazıları çok bilinçsiz oluyor, anlatıyorum ortamda
ferdi kaza sigortası
işsizlik sigortası
ev sigortası
dask
kredi tahsis ücreti
dosya masrafı
vs şu kadar masraf çıkardı banka diye, adam diyor alla alla bana hiç bir masraf çıkarmadı sadece expertiz ödedim, aç bakalım hesap hareketini, aç bakalım poliçelerini diyorum, nasıl yapacaz ben anlamam ki diyor
Dask ve hayat sigortasindan baska gorunmuyor. Hayat da kredi bitis tarihine kadar zaten. Muhtemelen sigortacida olan Dask'i tarihi yaklastigi icin kendi bankalarina tasimak istiyorlar. Oyle algiladim artik
oranlardan tam emin değilim ama kademeler 1.39 -1.4x gibi bir şey demişti temsilci
-
Konut sigortası zorunlu mu,dask tamam onu yaptırdım kredinin 1 yılı doldu şimdi de konut sigortası istiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: berkenarjenKonut sigortası zorunlu mu,dask tamam onu yaptırdım kredinin 1 yılı doldu şimdi de konut sigortası istiyorlar
zorunlu değil hocam yukarıdaki arkadaşa zaten devam etmek istiyorsanız gelin tarzında bir mesaj gelmiş.
dask zorunlu. hayat sigortası da kredi sonuna kadar bölünüyor ama o bile iptal edilebiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3F38B6C29türkiyenin her yıl 500 bin yeni konuta ihtiyacı varmış fiyatlar kesinlikle düşmez
alma niyeti olanlar beklemesin alsın yapcak bişiy yok
faiz indirimi olursa ev fiyatları artar
araba aldım kar ettim altın aldım kar ettim bitcoin aldım kar ettim diyosunuz ya
kar ettiğiniz falan yok
ev arsa tarla vs alırken o paraları sizden alıyorlar o yüzden kendinizi kandırmayı bırakın artık komik oluyor
o kadar inşaata rağmen hala büyük bir ihtiyaç gibi gözüküyor 500bin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man Of Earthzorunlu değil hocam yukarıdaki arkadaşa zaten devam etmek istiyorsanız gelin tarzında bir mesaj gelmiş.
dask zorunlu. hayat sigortası da kredi sonuna kadar bölünüyor ama o bile iptal edilebiliyor.
Alıntıları GösterKuveyttürk zorunlu diyor,bin tane kağıt imzalattılar kredi çekerken muhtemelen içinde vardı şikayet de edemeyiz:)
Edersin hocam rahat ol herkes imzalıyor onları dilekçe vb yazarak iptal edebilirsin zorluk yaparsalar thh ye başvuracaksın, kredi vermek için zorunlu sigorta şartı koyamıyorlar bu yapılan hep alicengiz oyunları.quote:
Orijinalden alıntı: berkenarjenKuveyttürk zorunlu diyor,bin tane kağıt imzalattılar kredi çekerken muhtemelen içinde vardı şikayet de edemeyiz:)
Alıntıları Göster
Ziraatbank mesela kredi kartı ve otomatik fatura şartı var dedi yüz belge imzalattı bir tane bile faturayı geçirmedik.
Hatta maaşınızı bizden almanız zorunlu taşıma yapın dediler kredi vermeden önce biz de tamam dedik kredi çıktı yine de taşıma yapmadık kullandık rahatça.
Bu istedikleri şeyler hep tüketiciyi nasıl öperim diye yapılan şeyler yasal bir karşılığı yok gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man Of Earth
Edersin hocam rahat ol herkes imzalıyor onları dilekçe vb yazarak iptal edebilirsin zorluk yaparsalar thh ye başvuracaksın, kredi vermek için zorunlu sigorta şartı koyamıyorlar bu yapılan hep alicengiz oyunları.
Ziraatbank mesela kredi kartı ve otomatik fatura şartı var dedi yüz belge imzalattı bir tane bile faturayı geçirmedik.
Hatta maaşınızı bizden almanız zorunlu taşıma yapın dediler kredi vermeden önce biz de tamam dedik kredi çıktı yine de taşıma yapmadık kullandık rahatça.
Bu istedikleri şeyler hep tüketiciyi nasıl öperim diye yapılan şeyler yasal bir karşılığı yok gözüküyor.
Alıntıları GösterNeyse yatirmazsam nolur dedim ek hesaptan çekerler dendi çeksinler bakalım o zmn şikayet ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkenarjenKuveyttürk zorunlu diyor,bin tane kağıt imzalattılar kredi çekerken muhtemelen içinde vardı şikayet de edemeyiz:)
Alıntıları GösterHayat kalsin arkadaslar. Olum hic olmadik kadar yakin, salgin doneminde.
o yuzden yakinlariniza guvenceniz olsun derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazen13 -- 4 Haziran 2021; 20:9:59 >
Beyler 250k ya bahce kat fakat büyük camlı küçük bir ev buldum 60m2 sifir bina konum güzel. Yarı kredi çekilip girilir mi sizce hem oturmalik hem yatırımlik. ( seneye evlilik durumu var )
125 bin 5 sene vade 185 bin ödeme çıkıyor 3 bin taksit İnternet'e baktim bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X