Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36.087
Cevap
1.130
Favori
3.527.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12491250125112521253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artık anlamakta zorlanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyenin her yıl 500 bin yeni konuta ihtiyacı varmış fiyatlar kesinlikle düşmez

alma niyeti olanlar beklemesin alsın yapcak bişiy yok

faiz indirimi olursa ev fiyatları artar

araba aldım kar ettim altın aldım kar ettim bitcoin aldım kar ettim diyosunuz ya

kar ettiğiniz falan yok

ev arsa tarla vs alırken o paraları sizden alıyorlar o yüzden kendinizi kandırmayı bırakın artık komik oluyor

• vakıfbank kredisi bence uygun geçmite ben dahi bir çok kişi 1.70lerden 1.80 lerden konut kredisi çektik şuan vakıftaki kredi oranı bence cazip 3-5 bakmayın arkadaşlar bu ülkede enflasyon gerçeği var hiçbir malın fiyatı düşmez o sebeple alıyorken orana bakmayın çekin alın

• vakıfbank şu anda kkb puanına göre 3 kademeli kredi veriyor. en düşük(kredi puanı 1700 ve üzeri olanlar) 1.34 den başlıyor. Bu oran geçen hafta 1.32 idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz35 -- 2 Haziran 2021; 7:8:27 >
  • Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt

kesinlikle haklısınız

• Günaydın; geçen yıl çektiğim konut kredisinin bugün 1 yılı dolmak üzere ve şöyle bir mesaj geldi.

"Değerli müşterimiz, bankamızda kayıtlı teminatınıza konu sigorta poliçeniz bir ay içerisinde sona erecektir. Poliçenizin yenilenmesi için vade bitiminden önce şubenize başvurmanız gerekmektedir."

Bu ne poliçesi acaba ? Ve zorunlu mu ?

• RevivaL kullanıcısına yanıt
    Konut sigortasıdır büyük ihtimal

• xyz35 kullanıcısına yanıt
    Zaten 1700 ve üstü skor olanlar en iyi kademede yer alıyorlar sanırım. Onlara bile 1.34 ise diğerlerine kaç olacak ki?. 1.40-50 arası mı?

• Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Başka yerden teklif almaya gerek var mı ? Gidip yenileteyim mi direkt ?

• RevivaL kullanıcısına yanıt
    bazıları çok bilinçsiz oluyor, anlatıyorum ortamda
    ferdi kaza sigortası
    işsizlik sigortası
    ev sigortası
    dask
    kredi tahsis ücreti
    dosya masrafı
    vs şu kadar masraf çıkardı banka diye, adam diyor alla alla bana hiç bir masraf çıkarmadı sadece expertiz ödedim, aç bakalım hesap hareketini, aç bakalım poliçelerini diyorum, nasıl yapacaz ben anlamam ki diyor

• Dask ve hayat sigortasindan baska gorunmuyor. Hayat da kredi bitis tarihine kadar zaten. Muhtemelen sigortacida olan Dask'i tarihi yaklastigi icin kendi bankalarina tasimak istiyorlar. Oyle algiladim artik

• oranlardan tam emin değilim ama kademeler 1.39 -1.4x gibi bir şey demişti temsilci

• Konut sigortası zorunlu mu,dask tamam onu yaptırdım kredinin 1 yılı doldu şimdi de konut sigortası istiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

Konut sigortası zorunlu mu,dask tamam onu yaptırdım kredinin 1 yılı doldu şimdi de konut sigortası istiyorlar

zorunlu değil hocam yukarıdaki arkadaşa zaten devam etmek istiyorsanız gelin tarzında bir mesaj gelmiş.

dask zorunlu. hayat sigortası da kredi sonuna kadar bölünüyor ama o bile iptal edilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3F38B6C29

türkiyenin her yıl 500 bin yeni konuta ihtiyacı varmış fiyatlar kesinlikle düşmez

alma niyeti olanlar beklemesin alsın yapcak bişiy yok

faiz indirimi olursa ev fiyatları artar

araba aldım kar ettim altın aldım kar ettim bitcoin aldım kar ettim diyosunuz ya

kar ettiğiniz falan yok

ev arsa tarla vs alırken o paraları sizden alıyorlar o yüzden kendinizi kandırmayı bırakın artık komik oluyor

o kadar inşaata rağmen hala büyük bir ihtiyaç gibi gözüküyor 500bin

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

zorunlu değil hocam yukarıdaki arkadaşa zaten devam etmek istiyorsanız gelin tarzında bir mesaj gelmiş.

dask zorunlu. hayat sigortası da kredi sonuna kadar bölünüyor ama o bile iptal edilebiliyor.

Alıntıları Göster

Kuveyttürk zorunlu diyor,bin tane kağıt imzalattılar kredi çekerken muhtemelen içinde vardı şikayet de edemeyiz:)

• quote:

Kuveyttürk zorunlu diyor,bin tane kağıt imzalattılar kredi çekerken muhtemelen içinde vardı şikayet de edemeyiz:)

Alıntıları Göster
    Edersin hocam rahat ol herkes imzalıyor onları dilekçe vb yazarak iptal edebilirsin zorluk yaparsalar thh ye başvuracaksın, kredi vermek için zorunlu sigorta şartı koyamıyorlar bu yapılan hep alicengiz oyunları.

Ziraatbank mesela kredi kartı ve otomatik fatura şartı var dedi yüz belge imzalattı bir tane bile faturayı geçirmedik.

Hatta maaşınızı bizden almanız zorunlu taşıma yapın dediler kredi vermeden önce biz de tamam dedik kredi çıktı yine de taşıma yapmadık kullandık rahatça.

Bu istedikleri şeyler hep tüketiciyi nasıl öperim diye yapılan şeyler yasal bir karşılığı yok gözüküyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Edersin hocam rahat ol herkes imzalıyor onları dilekçe vb yazarak iptal edebilirsin zorluk yaparsalar thh ye başvuracaksın, kredi vermek için zorunlu sigorta şartı koyamıyorlar bu yapılan hep alicengiz oyunları.

Ziraatbank mesela kredi kartı ve otomatik fatura şartı var dedi yüz belge imzalattı bir tane bile faturayı geçirmedik.

Hatta maaşınızı bizden almanız zorunlu taşıma yapın dediler kredi vermeden önce biz de tamam dedik kredi çıktı yine de taşıma yapmadık kullandık rahatça.

Bu istedikleri şeyler hep tüketiciyi nasıl öperim diye yapılan şeyler yasal bir karşılığı yok gözüküyor.

Alıntıları Göster

Neyse yatirmazsam nolur dedim ek hesaptan çekerler dendi çeksinler bakalım o zmn şikayet ederim

• quote:

Alıntıları Göster

Hayat kalsin arkadaslar. Olum hic olmadik kadar yakin, salgin doneminde.

o yuzden yakinlariniza guvenceniz olsun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazen13 -- 4 Haziran 2021; 20:9:59 >
  • Beyler 250k ya bahce kat fakat büyük camlı küçük bir ev buldum 60m2 sifir bina konum güzel. Yarı kredi çekilip girilir mi sizce hem oturmalik hem yatırımlik. ( seneye evlilik durumu var )
    125 bin 5 sene vade 185 bin ödeme çıkıyor 3 bin taksit İnternet'e baktim bu arada.

• 
Sayfa: önceki 12491250125112521253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.